2 Φεβ 2018

Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό και όχι ως Έλληνα!

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη περίπτωση Βρετανού ο οποίος χάνει χιλιάδες ευρώ στο τηλεπαιχνίδι “Take It or Leave It” του καναλιού Challenge TV, γιατί θεωρείται λάθος η απάντηση του ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!
Ο τηλεπαρουσιαστής αφού ρωτάει τον διαγωνιζόμενο αν είναι σίγουρος για την επιλογή του, στην συνέχεια τον παρηγορεί για την λάθος του απάντηση και τον διορθώνει εξηγώντας του πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας και όχι Έλληνας (!) ενώ στο video wall εμφανίζεται η σημαία των Σκοπίων!
Το ανεκδιήγητο αυτό βίντεο, το οποίο χρησιμοποιούν από τότε οι Σκοπιανοί για την παγκόσμια προπαγάνδα τους προωθώντας τον Αλέξανδρο ως Σλάβο ήρωα και στρατηλάτη, αναδεικνύει αφενός τη στάση των “συμμάχων” της χώρας μας απέναντι στις επιθετικές ορέξεις των Σκοπίων, και αφετέρου το τι μέλλει γενέσθαι, και τι χειρότερα πρόκειται να συμβούν αν οι Έλληνες πολιτικοί παραδώσουν τη Μακεδονία στα Σκόπια, συμφωνώντας σε μια σύνθετη ονομασία για τη γείτονα χώρα.

Από maurokouti

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μιλάμε για ελεεινή συμπόρευση πολλών στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Είναι γνωστοί, αλλά ενεργούν ύπουλα, μεθοδικά, υπόγεια. Ο πνευματικός κόσμος γιατί σωπαίνει οι επιστημονικοί φορείς? Είναι τόσο πολύ διαβρωμένοι?

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com