22 Ιαν 2018

Φωνή λαού, οργή Θεού και σιωπή των ΜΜΕ

Εκατοντάδες  χιλιαδες πολίτες έστειλαν το «μήνυμα» εντός και εκτός Ελλάδας
►►Την ώρα που πολιτική ηγεσία, Αρχιεπίσκοπος και κανάλια παίζουν... κρυφτούλι, οι Ελληνες βγήκαν μπροστά και ξεκαθάρισαν ότι «δεν πωλείται» η Μακεδονία
►►Ανεπιθύμητος στη χώρα μας ο ακατάλληλος για διαπραγματευτής Νίμιτς, που έτρεξε άρον άρον (προκλητικά)  να «βαπτίσει» τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες»!

Φωνή λαού, οργή Θεού και σιωπή των ΜΜΕ
Οι Ελληνες διέλυσαν και το τελευταίο νέφος αμφιβολίας. Δεν θέλουν επ’ ουδενί λόγω οι πολιτικοί να συμβιβαστούν για λογαριασμό του έθνους με το υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων, παραχωρώντας όσια και ιερά, για να λάβουν τι; Απολύτως τίποτα!
Οι Ελληνες, με το μεγαλειώδες και συγκλονιστικό σε πλήθος και πάθος συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, απέδειξαν ότι συγκροτούν έναν λαό που δεν του αρέσει ούτε να αδικεί ούτε να αδικείται - κι είναι διπλή η αδικία όταν ο αδικούμενος συναινέσει με τις παράλογες αξιώσεις του αδικοπραγούντος.
Την ίδια στιγμή, τα κατεστημένα και πλήρως απαξιωμένα στη συνείδηση των πολιτών νεοταξικά ΜΜΕ απέδειξαν πόσο δίκιο έχει ο λαός που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Στη Θεσσαλονίκη γινόταν ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, ένας πανεθνικός ξεσηκωμός και τα κανάλια -με πρώτη και χειρότερη την ανεκδιήγητη ΕΡΤ3- υποκρίνονταν ότι δεν συνέβαινε τίποτα! Αυτό που κινητοποίησε τους Ελληνες ουδόλως ενδιέφερε τους υποτιθέμενους «ενημερωτές», τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Πόσο μεγαλύτερη απόδειξη για τον θάνατο της αξιοπιστίας των ΜΜΕ μπορεί να υπάρξει;
Ο ελληνικός λαός είναι μπροστά, πρωτοπορεί. Τρέχει προς την κατεύθυνση του εθνικού συμφέροντος την ίδια στιγμή που η χλωμή, δειλόφρων, ανάξια και ξενόδουλη ηγεσία του ψελλίζει δικαιολογίες και αστείες προφάσεις για την ανάγκη ενός «έντιμου συμβιβασμού», οι οποίες υιοθετούνται άκριτα από ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες της Μακεδονίας, ολόκληρης της επικράτειας, ακόμα και της ομογένειας που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν είναι ουρανοκατέβατοι στην πατρίδα μας. Εχουν γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, προγόνους, που τους έχουν αφηγηθεί πώς απελευθερώθηκε πόντο πόντο, με ποταμούς αίματος, τούτη η πατρίδα.
Η χθεσινή ημέρα θα περάσει στην Ιστορία ως ένα ορόσημο χειραφέτησης των μαζών από ηγεσίες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να σταθούν αντάξιες της αποστολής τους. Επίσης, θα θυμίζει σε όλους πόσο άστοχη ήταν η αρνητική για το συλλαλητήριο στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και πόσο εύστοχο ήταν το έμμεσο «άδειασμά» του από τους ιεράρχες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.
dimokratianews,22.01.2018
Δείτε και:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο δημαρχος Θεσσαλονικης αρνηθηκε να δωσει ρευμα για τη διαδηλωσι και την πολεμησε τοσο πολυ ,δεν πρεπει να πληρωσουμε το ρευμα ολοι οι Θεσσαλονικεις οσο ο Μπουταρης θα ειναι δημαρχος ,θα πρεπει να κανουμε εκλογες αμεσως και να βγαλουμε αλλο δημαρχο ,διοτι αυτος ειναι χρεοκοπημενος εθνικα ηθικα . Για να κτιζει τζαμια με τα χρηματα του αγριως φορολογουμενου λαου ειναι πολυ γεναιοδωρος ,το να δωσει ρευμα για τη δικαιη διαδιλωσι του λαου δεν εχει. Απο τα εργα του αποδεικνυεται ανθελληνας και πρεπει με εκτακτη φηφοφορια να μας αδιασει τη θεσι απο το το δημαρχιο. Αρκετα ανεχτηκαμε τις βλακειες του,γιναμε διεθνώς ρεζιλη.

Unknown είπε...

Αυτήν την ΕΡΤ κανένας σε όλη τη Μακεδονία δεν πρέπει να πληρώσει .και όσο για το Μπουτάρη μόνο για το κρασί του νοιάζετε και επίσης κανέναν δήμαρχο δεν πρέπει να ξαναψηφίσουμε δεν τόλμησαν ούτε ένα λεωφορείο να βάλουν να πάμε Θεσσαλονίκη ..

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com