29 Ιαν 2018

Και η Μητρόπολη Κορίνθου συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου, μετά από την σύναξι των Αρχιερατικών Επιτρόπων, των Εφημερίων και μερίδος των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων της πόλεως Κορίνθου, που πραγματοποίησε, υπό την προεδρίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της κ.κ. Διονυσίου, την 29ην Ιανουαρίου 2018, στην «Κροκίδειο» αίθουσα και αφού έλαβε υπ᾿ όψιν της την σχετικήν με το θέμα απόφασιν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ως και την Εκκλησιαστικήν πτυχήν του θέματος, σας ανακοινώνει ότι απεφάσισε την ειρηνικήν της συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την Κυριακή 4ην Φεβρουαρίου 2018 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Η συμμετοχή του Λαού στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου 2018 κρίνεται απαραίτητη για την έκφρασι της ενότητος, του Πατριωτικού σθένους, της ομοψυχίας αλλά και της ευθύνης έναντι των επερχομένων γενεών ότι δεν παρεδώσαμε «αμαχητί» ό,τι κληροδότησαν σ᾿ εμάς με ποταμούς αιμάτων και εκατόμβες θυμάτων οι «ήρωες» Πρόγονοί μας.
Για την συμμετοχή σας στην δυναμική αυτή διαβεβαίωσι ότι η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική απευθυνθήτε στους Εφημερίους της Ενορίας Σας για να πληροφορηθήτε πως, πότε και από που θα ξεκινήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com