22 Ιαν 2018

Λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη : Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική


Η λαοθάλασσα ξεκινά από την πλατεία Αριστοτέλους και φτάνει έως το Μακεδονία Παλλάς. Ηχηρό μήνυμα κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία.
Πλημμύρισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που συγκεντρώθηκε από όλη την Ελλάδα για το μεγάλο Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της χώρας ότι στην ονομασία των Σκοπίων δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία».
Βίντεο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Πηγές φωτογραφιών
2. Φωτογραφίες Νικόλας Οικονόμου,  Παναγιώτης Σαββίδης http://www.protothema.gr/greece/article/752832/fotoreportaz-deite-haraktiristika-stigmiotupa-apo-to-ogodes-sullalitirio-tis-thessalonikis/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν μια γροθιά στο στομάχι της πολιτικής ορθότητας, του εθνομηδενισμού, του συμβιβασμού , του δενμεμελισμού και του εφυσυχασμού, Το σαθρό πολιτικό σύστημα τρομοκρατήθηκε από την ασυμβίβαστη διάθεση για αγώνα μέχρις εσχάτων από την πλευρά του ελληνικού λαού, του χιλιοπροδωμένου. Η πολιτική συμμορία των ενόχων που κυβερνά αυτόν τον τόπο βρίσκεται σε καταφανέστατη δυσαρμονία με το φρόνημα και τη θέληση του λαού τον οποίο δεν δικαιούται να αγνοεί από δω και πέρα και τον οποίο κάθε άλλο παρά στην ουσία εκπροσωπεί. Το ίδιο ισχύει και για το δήμαρχο της προδοσίας και της αισχύνης του οποίου η πολιτεία τους ως πρώτου δημότη της Θεσσαλονίκης ευτελίζει κάθε έννοια σοβαρότητας και ήθους.
Υ.Γ. Δυστυχώς μόνο 9 μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος παρέστησαν στο στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο. Πρόκειται για σφόδρα λυπηρό και αποκαρδιωτικό φαινόμενο.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com