22 Ιαν 2018

Η ομιλία του Κώστα Καραΐσκου στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία μας.

Αδέρφια συνέλληνες.
Μεταφέρω από την Θράκη το αγωνιστικό πνεύμα, το πνεύμα του Σπάρτακου που χρειαζόμαστε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας για να λύσουμε όλα τα προβλήματα της κάθε ιδιαίτερης Πατρίδας που είναι προβλήματα και στη φτώχεια. Είναι μία μεγάλη κατάκτηση και αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ και στους διοργανωτές που έφεραν σε πέρας αυτόν τον άθλο.
Σε ποιον απευθύνεται αυτή η απίστευτη συγκέντρωση; Πρώτα απ’ όλα σε όλους εμάς, στον Ελληνικό λαό και στο ηθικό του. Προδοθήκαμε στο μέτωπο της οικονομίας την Άνοιξη του ’10 και το Καλοκαίρι του ’15, αλλά σήμερα δείχνουμε ότι κανείς δεν θα μας ξεφτιλίσει διεθνώς.
Ο κάθε ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΣ της κομματοκρατίας και ο κάθε ΧΑΦΙΕΣ των ΜΜΕ που γράφει για τις «140 χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια», που «έχουνε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού», και [για] τις «πιέσεις που ασκούν οι Αμερικάνοι», για όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να καλλιεργήσουν την ηττοπάθεια απέναντι στην ψευτομακεδονία.
Έχουμε δίκιο, το διεκδικούμε και θα το κερδίσουμε.
Ο δεύτερος στόχος αδέρφια είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΑ που μας κουμαντάρει. Δυστυχώς η Πατρίδα μας δεν είναι μια κανονική χώρα, είναι μία αποικία της Δύσης όπου οι παλιοί κοτζαμπάσηδες ντύθηκαν κομματάρχες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ληστεύουν τον τόπο και να εξυπηρετούν τα ξένα τους αφεντικά.
Είμαστε στο 2018 και μιλάμε για την Μακεδονία. Να θυμηθούμε όταν ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας από τις ντόπιες δυνάμεις σαν τον Καπετάν Κώττα και τον Γερμανό Καραβαγγέλη. Πόσα χρόνια έκανε η τότε επίσημη Ελλάδα να ενισχύσει εκείνους τους αγωνιστές; Κόντεψε να χαθεί ο τόπος.
Ελευθερώθηκε η Μακεδονία.
Όταν προέκυψε η μαϊμού «Μακεδονία» του Τίτο, 47 χρόνια μούγκα η Ελλάδα.
Και το 1991 και δώθε, τί μηνύματα έστελναν οι κυβερνήσεις μας; «Διάλογος». Αν εξαιρέσουμε 20 μήνες εμπάργκο που πήραμε κάτι ψιλοπράγματα, από κει και ύστερα μονάχα συζητάμε. Τί συζητάμε;
– Αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας;
– Αν έγραφε ο Αριστοτέλης στα Σλάβικα;
– Αν η Μακεδονική Δυναστεία του Βυζαντίου ήταν κρυφοσκοπιανή;
Το 2008 κρατήσαμε κάποια προσχήματα και σήμερα μας ζητάνε να τα πετάξουμε κι αυτά.
Ποιός είναι λοιπόν ο «κατάπτυστος» Δήμαρχε;
[ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ]
Αλλά και πού προκόψαμε με τους κυβερνώντες μας; Είδαμε κάτι καλό στην Κύπρο μ’ αυτούς; Αυτοί χαντάκωσαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ για να μην χαλαστούν οι Άγγλοι. Αυτοί επέτρεψαν τον Αττίλα. Αυτοί υπέγραφαν με δέκα [χέρια]….
Αυτοί είναι οι βασικοί αποδέκτες αδέρφια του σημερινού μηνύματος αυτής της μεγαλιώδους συγκέντρωσης. Αυτοί που διαχειρίζονται και τσακίζουνε τις τύχες των Ελλήνων. Και αν η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει την ίδια αφετηρία με τις προηγούμενες, ξέρουμε πολύ καλά ότι και στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ξέρουμε πολύ καλά τις ελεεινές απόψεις που είχανε λίγο παλαιότερα, άσχετα αν ντρέπονται να τις πολυπούν.
Μόλις χθες ο Πρωθυπουργός,
[ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ]
μόλις χθες, δήλωνε ότι έβρισκε πολύ λογικά τα παπατζηλίκια με τα ονόματα και τις διπλές ονομασίες. Είναι ο γνωστός ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΗΝΑΪΣΜΟΣ: ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΟΣ και… [σ.σ. ακατανόητο].
Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ.
Τέλος αγαπητοί φίλοι, πρέπει να βγει και μία εικόνα Ελληνικής ισχύος προς τα έξω και ένας λαός σε εγρήγορση είναι τεράστια ισχύς. Όχι τόοο για τους Σκοπιανούς που είναι αξιοθρήνητοι μες στην άγνοια, τον φανατισμό και τα προβλήματά τους, αλλά για τον ξένο παράγοντα και κυρίως τους Αμερικανούς που μας πιέζουν.
Έχουμε λοιπόν ένα ‘χαρτί’ στα χέρια μας, το βέτο για τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Και τί μας ζητάνε; Να το κάψουμε επειδή μας χαμογέλασε ο Ζάεφ. Να δώσουμε εμείς το Μακεδονικό όνομα για να κλείσει το ΝΑΤΟ άλλη μία πιθανή πόρτα της Ρωσσίας στην Βαλκανική για να μην θυμώσει η Βαλκανική.
Ας θυμηθούμε τι προσβολές και προκλήσεις κάθε μέρα ανέχεται αυτή η Αμερική από την Τουρκία του Ερντογάν για να ζυγίζουμε σωστά και να μην φοβόμαστε την σκιά μας.
Κλείνω. Κανείς διάλογος για το όνομα δεν έχει νόημα. Εφόσον οι γείτονες αρνούνται να μάθουν Μακεδονική ιστορία που την ξέρει κάθε δωδεκάχρονο από το Μεξικό μέχρι την Ινδία, να μείνουν κλεισμένοι στο καβούκι τους.
Αν φαντασιώνονται εκεί μέσα ότι «απελευθερώνουν την Βόρειo Ελλάδα από τους Έλληνες», ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΜΑΣ, που θα έλεγε ο Καραϊσκάκης. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Αν μια μέρα αποδείξουν, άν προλάβουν, ότι λογικεύτηκαν και υπάρχει γλώσσα συνεννόησης, τότε θα το ξανασυζητήσουμε.
Και αν η κυβέρνηση τολμήσει να δεχτεί συμφωνία, να απαιτήσουμε δεσμευτικό δημοψήφισμα που θα αποτυπώσει στο χαρτί αυτό που έγινε σήμερα εδώ.
Ό,τι και να γίνει, εμείς, Μακεδόνες και Κρητικοί, Θρακιώτες και Πόντιοι, Ηπειρώτες και Νησιώτες, Θεσσαλοί και Μωραΐτες, έχουμε ένα μεγάλο έργο μπροστά μας λίγο πριν από τα 200 χρόνια από την Επανάστασή μας και 100 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Να φτιάξουμε επιτέλους ένα αληθινό Ελληνικό κράτος. Δημοκρατικό, ισχυρό και πολιτισμένο. Και αν δεν είναι αντάξιο ενός Αριστοτέλη και ενός Αλέξανδρου, τουλάχιστον να μην ντρεπόμαστε γι’ αυτό.
Εμείς θα είμαστε εδώ και ο Θεός της Ελλάδας μαζί μας.
Απομαγνητοφώνηση Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ.-
Δείτε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com