22 Δεκ 2017

Μαύρος και ομοφυλόφιλος τώρα ο satan claus της καταρρέουσας Δύσης (βίντεο).

Η κατρακύλα της Δύσης δεν έχει τελειωμό. Από τον υπηρέτη του καταναλωτισμού στρουμπουλό και ροδαλό ‘άγιο Βασίλειο’, στρέφεται τώρα στον υπηρέτη της πολιτικής ορθότητας μαύρο ομοφυλόφιλο ‘άγιο Βασίλειο’. Αυτές τις βλάσφημες γελοιότητες μόνο η καταρρέουσα Δύση μπορεί να τις εφεύρει, και είναι τούτο ένα πολύ καλό μάθημα για όλους εμάς τους Ορθοδόξους που ξεπουλάμε κάθε μέρα τον πολύτιμο θησαυρό της Μίας Αληθινής Αποκαλυφθείσας Πίστης στα ιδεολογικά πορνεία της Δύσης.
Ο Άγιος Βασίλειος, ο πραγματικός Άγιος Βασίλειος της Ορθοδοξίας, αυτός «ο ασκητικός, ο ελεήμων, ο συμπαθής, πού φέρνει τα Γράμματα, την Μόρφωση, την Ελπίδα, το ζωντανό Ευαγγέλιο, την θεολογία, την ανακούφιση στους ταπεινούς, την πραότητα, την ταπείνωση, την αφθονία της ελεήμονος αγάπης στα ασκητικά του χέρια, την Ποίηση και το Μεγαλείο το πενθοχαρμόσυνο του DNA των Ρωμηών»1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Τον ξεχάσαμε εμείς οι άθλιοι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Δύσης.
Μόνο η Δύση θα μπορούσε να διαστρέψει με το σατανικό πνεύμα που την διακατέχει την ελεημοσύνη σε καταναλωτισμό. Και τώρα; Τώρα η κατρακύλα συνεχίζεται ..
Δεν θα σχολιάσω τίποτε από το βίντεο, δεν αξίζει, απλά το βάζω.
ΤΟ CNN ΠΡΟΩΘΕΊ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.
Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ
Δείτε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com