19 Δεκ 2017

Απειλάς δια την ζωήν του εδέχθη ο Σεβ. Ναυπάκτου!

Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα
Ο σεβαστός Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης, Ομ. Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, προέβη εις φοβεράν αποκάλυψιν κατά την διάρκειαν ομιλίας του εις την αίθουσαν των «Επάλξεων», την 29ην Νοεμβρίου 2017. Η αποκάλυψις αυτή αποδομεί έτι περαιτέρω το Κολυμβάριον. Παραθέτομεν απομαγνητοφωνημένον το σχετικόν απόσπασμα:

«Όταν λοιπόν έγινε συζήτηση στη Σύνοδο για το θέμα αυτό Χριστιανικές Εκκλησίες η Χριστιανικές Κοινότητες ήταν το μόνο θέμα στη Σύνοδο που τους απασχόλησε δύο μέρες, ενώ τα άλλα περνούσαν έτσι. Αυτό δείχνει ότι αυτό τους ενδιέφερε, δηλαδή ο στόχος τους ήταν να αναγνωριστούν οι αιρέσεις ως Εκκλησίες. Τα άλλα τα πέρασαν. Όλα τα άλλα ήταν γέμισμα, παραγέμισμα. Όλα τα λεφτά, όπως έχω γράψει, ήταν στο σημείο αυτό, αν θα αναγνωριστούν οι αιρέσεις ως Εκκλησίες. Εκεί λοιπόν δόθηκε μάχη, ασκήθηκαν πιέσεις. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες που μου είπε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, θα σας πω όμως, αυτό αξίζει να το πω, πρέπει να αναγνωρίζουμε τους αγώνες και τη στάση μερικών προσώπων, ότι δέχθηκε τόσες πιέσεις, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας που άρχισε η πίεση για το θέμα αυτό μέχρι την άλλη ημέρα που θα έπαιρναν τις αποφάσεις, δέχθηκε τόσες πιέσεις και τόσους προπηλακισμούς από αδελφούς του Αρχιερείς, ώστε το βράδυ που πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου να κοιμηθεί, φοβήθηκε και έβαλε πίσω από την πόρτα καρέκλες και κρεβάτια».

Ορθόδοξος Τύπος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλήσσομαι. Οι εσκοτισμένοι νόες μερικών οικουμενιστών είναι ικανοί για όλα !

Ανώνυμος είπε...

Τι, και σαν ομολογία είναι φοβερό! Αλλά είχε και έχει την ευκαιρία να ομολογήσει με στεντόρεια φωνή. Μήπως τόσα εκατομμύρια άγιοι δεν εκβιάστηκαν, δεν απειλήθηκαν, δεν πλήρωσαν με τη ζωή τους αυτά που πιστεύουν?

ΆΓΓΕΛΟΣ ΔΗΓΚΑΣ είπε...

Μπορούμε να πούμε ότι αντιστάθηκε τουλάχιστον

Γιάννης Νεστορίδης είπε...

Δαιμονικοί Επίσκοποι, Σατανικοί Πατριάρχες. Ελεεινό κατάντημα αναξίων ιεραρχών. Ο άγιος Ναυπάκτου θα έπρεπε να τα δημοσιοποιήσει.

Ανώνυμος είπε...

Το οικουμενιστικό "ήθος" σε όλο το "μεγαλείο" του!
Λ.Ν.

The Cave Dweller είπε...

Θα μπορούσε να το αναφέρει στην αστυνομία. Γιατί δεν το έκανε ?

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com