7 Νοε 2017

Το μόρφωμα "ΚΑΙΡΟΣ" αλωνίζει στην Πάτρα



Ο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ…»ΚΑΙΡΟΥ»΄ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΘΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΡΩΝ» ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;(Λυκούργος Νάνης)
σ.σ. Με τις ευλογίες της διορισθείσας επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος και του προκαθημένου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που αναβάθμισαν το μόρφωμα ΚΑΙΡΟΣ σε ισότιμο συνομιλητή παραγκωνίζοντας την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, ο ΚΑΙΡΟΣ συνεχίζει ακάθεκτος και με ανανεωμένες δυνάμεις να δηλητηριάζει το ποίμνιο.
Αφού όλοι μαζί δηλητηρίασαν πρώτα το μάθημα των Θρησκευτικών μετατρέποντάς το σε προσηλυτιστικό οικουμενιστικό ανοσιούργημα, ‘καιρός’ να ασχοληθούν και με την ομοφυλοφιλία που τόσο αναστάτωσε το ποίμνιο έπειτα από το νομοσχέδιο ‘αλλαγής φύλου’. Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάζουν βιβλίο του «πρωτ. Βασιλείου Θερμού θεολόγου, παιδοψυχιάτρου» στην Πάτρα με τίτλο: «Έλξη και πάθος, Μια διεπιστημονική προσέγγιση της ομοφυλοφιλίας

Εάν η Εκκλησία της Ελλάδος είχε ρητά, κατηγορηματικά και κυρίως έμπρακτα, καταγγείλει και καταδικάσει τον ΚΑΙΡΟ θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα; Θα έβγαιναν χριστιανικά, υποτίθεται, ιστολόγια να διαφημίζουν τον ΚΑΙΡΟ και να προσκαλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του; Έχουμε διανοηθεί το έγκλημα που διενεργείται αυτή τη στιγμή μέσα στο ποίμνιο; Μολύνεται με ραγδαίους ρυθμούς υπό την σιωπηλή έγκριση των ταγών της Εκκλησίας.
Η ‘Χριστιανική Εστία Πατρών‘ τί κάνει; Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος τί κάνει; Υπάρχει τέλος πάντων κάποιος που θα πάρει θέση ή μήπως επειδή έχουμε λέει ‘δημοκρατία’ μαζί με το Ευαγγέλιο πρέπει να ακούγονται και άλλες απόψεις μέσα στην Εκκλησία; ΝΤΡΟΠΗ.
Δείτε σχετικά και:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τη στιγμη που αφηνιασαν οι ποιμεμες δια του οικουμενισμου και δια του Καιρου ,οφειλει το ποιμνιο να μην κοιμαται,αλλα να ερευνα τις γραφες,το Ευαγγελιο και τους Αγιους Πατερες αν θελει να σωθει.
Απο ποιμενες , αποστατες της πιστεως να μην περιμενουμε πολλα .
Γραμματα ξερετε, ανοιξτε τις γραφες και διαβαστε τι το Πνευμα λαλει τη Εκκλησια ,ποιο το θελημα του Θεου Πατρος ,τι ζηταει ο Κυριος ημων Ιησους Χριστους απο τους ιδικους Του μαθηταις.
Εαν θελουμε να λεγομαστε Χριστιανοι και να ανταποκριθουμε στο υψιστο αξιωμα ,που μας εδωσε ο Κυριος μας να λεγομαστε αδελφοι του Κυριου και Θεου ημων Ιησου Χριστου και να ονομαζομαστε υιοι Θεου.

Ανώνυμος είπε...

Θλίψη και αγανάκτηση σε καταλαμβάνει γι αυτήν την κατάντια!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com