13 Οκτ 2017

Υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

Υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου
Νόμος του κράτους θεωρείται πλέον και επίσημα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που αφορά στη νομική κατοχύρωση της ταυτότητας του φύλου.
Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την Παρασκευή (13/10/2017) το σχετικό νομοθέτημα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είχε ζητήσει με επιστολή του την Τετάρτη (11/10/2017) προς τον κ. Παυλόπουλο να αναπέμψει το εν λόγω νομοσχέδιο στη Βουλή των Ελλήνων, για να υπάρξουν περαιτέρω βελτιώσεις και αλλαγές σε αυτό. Ο κ. Λεβέντης είχε μιλήσει σε έντονο ύφος στη Βουλή αναφορικά με το νομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για «ανώμαλα πράγματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε η Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Στους ενόχους του υψίστου αυτού θρησκευτικού, ηθικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχοβιολογικού εγκλήματος συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη χθεσινή υπογραφή του. Αρχηγός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου τον προέτρεψε, προ ημερών, να μην υπογράψει το αισχρό νομοθέτημα, προβάλλοντας ουσιώδη επιχειρήματα. Επίσης αναγνώσαμε στο διαδίκτυο επιστολή-έκκληση συμπατριωτών μας προς αυτόν που προέβαλλε το ίδιο αίτημα, εκφραστική της εμπόνου αγωνίας των ορθοφρονούντων Ελλήνων.
Δυστυχώς, ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος, εκώφευσε εν προκειμένω, όπως εκώφευσε, προφανώς, και στη φωνή της συνειδήσεώς του! Και το κυριότερο και χείριστον όλων! Αγνόησε προκλητικότατα το θέλημα του Θεού που θέσπισε τους ηθικούς και φυσικούς νόμους! Αγνόησε και προσέβαλλε βάναυσα το Νομοθέτη και Νομοδότη και Κριτή των ανθρώπων! Κατά τα άλλα ο εν λόγω κορυφαίος πολιτειακός παράγων ηγείται Ορθοδόξου χριστιανικής χώρας!!! Και εκκλησιάζεται συχνά και επικαλείται το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού σε διάφορες θρησκευτικές και εθνικές εορτές! Και λογίζεται ως θρησκευόμενος Έλλην!Και μη χειρότερα!
"Πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν"! Είναι όλοι τους ηθικοί αυτουργοί της ηθικής εξαχρειώσεως της ελληνικής κοινωνίας και του κύματος των αυτοκτονιών των εφήβων και των νέων που νομοτελειακώς θα ακολουθήσουν από δω και πέρα! "Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος" κύριοι "εθνοπατέρες" και κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, που δεν αξίζει να ονομάζεσθε Έλληνες!
Υ.Γ. Αποτελεί αφόρητη πρόκληση για το θρησκεύοντα ελληνικό λαό, μετά την πρωτοφανή αυτή Ύβρι, να εισέρχονται οι ένοχοι πολιτικοί παράγοντες ακωλύτως στους ιερούς ναούς της χώρας μας. Όχι μόνο οφείλουν οι κατά τόπους ποιμένες να τους απαγορεύσουν εις το διηνεκές την είσοδο σε αυτούς (εκτός εάν εκδηλώσουν έμπρακτη μετάνοια για το ιδιαζόντως ειδεχθές αυτό πνευματικό τους έγκλημα), όχι μονάχα ο άμβωνας θα πρέπει να αστράψει από τους εξαπολυθησομένους μύδρους και κεραυνούς εναντίον τους, όχι μόνο επιβάλλεται να στιγματισθούν στς συνειδήσεις των ορθοφρονούντων Ελλήνων. Επιβάλλεται και η αποκοπή τους από την εκκλησιαστική κοινωνία. Ναι! Όσο και να κοάζουν οι ψευτοπροοδευτικοί, "πολιτικά ορθοί" βάτραχοι της παρακμιακής πολιτικής και της βρωμερής και ελεεινής και εξωνημένης δημοσιογραφίας με τις περί "μεσαιωνισμού", "φανατισμού", "σκοταδισμού" και τις όμοιες προς αυτές ψευτοπροοδευτικές φλυαρίες και ανοησίες και όσο και αν κάποιοι "αγαπολόγοι" και "σχεσιολόγοι" εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες τους μεμφθούν και τους εγκαλέσουν. Αρκετή ανοχή έχουν επειδείξει μέχρι τώρα απέναντι στους προαγωγούς της ανωμαλίας και της διαστροφής και στους νεκροθάφτες των ιδανικών του Έθνους.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com