9 Οκτ 2017

Η διευκόλυνση της αλλαγής φύλου δεν είναι κάτι που ζητεί ο ελληνικός λαός.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΗ
Ας σοβαρευτούν στην κυβέρνηση
Τα μόνα κόμματα που τέθηκαν εξαρχής εναντίον της ψήφισης του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου είναι η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και η Ενωση Κεντρώων. Τα υπόλοιπα, αρχικά, εκφράστηκαν ευμενώς για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Κατά καιρούς ψελλίζουν διάφορες ενστάσεις σε αμιγώς «τεχνικά» ζητήματα. Δεν έχουν πρόβλημα επί της αρχής. Μόνο τεχνικό...

Αν κάποιος άθροιζε τις έδρες και συνυπολόγιζε τα ποσοστά των κομμάτων που προσπαθούν να εγκριθεί αυτό το σχέδιο νόμου, που θα συμβάλει καθοριστικά στη διάλυση του θεσμού της οικογένειας, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι αυτό, το να πηγαίνει, δηλαδή, κάποιος στο Ληξιαρχείο, να παρουσιάζει έγγραφο δικαστικής απόφασης και να αλλάζει αυτομάτως φύλο, ήταν παλλαϊκό αίτημα. Μόνο μια συντριπτική λαϊκή πλειονότητα θα μπορούσε να επηρεάσει τόσο καίρια τις αποφάσεις των πολιτικών για να συμφωνούν τόσο πολύ σε οποιοδήποτε νομοθέτημα.
Κι όμως, αυτό δεν ισχύει. Η διευκόλυνση της αλλαγής φύλου δεν είναι κάτι που ζητεί ο ελληνικός λαός. Είναι ένα πλειοψηφικό κίνημα στον πολιτικό κόσμο! Οι κομματικές ηγεσίες και οι βουλευτές θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία σ’ αυτήν τη λεωφόρο της απώλειας. Δεν το θέλουν οι πολίτες - κάθε άλλο! Και η κυβέρηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί.
Τα τηλεφωνικά κέντρα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις κομμάτων και πολιτικών έχουν βομβαρδιστεί από κλήσεις και μηνύματα Ελλήνων εκλογέων που αποδοκιμάζουν έντονα τα σχέδια της μετατροπής της πατρίδας μας σε εκσυγχρονισμένη εκδοχή των Σοδόμων και των Γομόρρων. Ο λαός μας δεν έχει υποστεί την ηθική και την πνευματική μετάλλαξη που χαρακτηρίζουν την πλειονότητα των υποτιθέμενων εκπροσώπων του. Αντιφατικό μεν αυτό, αλλά αληθινό.
Η αντίδραση των πολιτών είναι τόσο έντονη, ώστε έχει προβληματίσει ακόμα και μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τηρούν λεκτικές αποστάσεις ασφαλείας από το προς ψήφιση νομοσχέδιο και δηλώνουν (ανεπισήμως μέχρι στιγμής) ότι προβληματίζονται για τη στάση τους την ημέρα της ψηφοφορίας.
Φυσικά, εξαιρετικά ενδιαφέρον θα είναι να αιτιολογηθεί πειστικά η εμμονή των κομμάτων να επιβάλουν την παρακμή και τη διαφθορά στους πολίτες. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ανεξήγητη ομοθυμία;
dimokratianews, 09.10.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com