10 Οκτ 2017

Ημέρα ντροπής για τη Βουλή. Έχει κανείς συνείδηση;

Ημέρα ντροπής για τη Βουλή
Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την αλλαγή φύλου που φέρνει ισοπέδωση
Με ανούσιες «βελτιώσεις» ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εγκλωβίσει τους λίγους θαρραλέους που αντιδρούν. Κατώτεροι των περιστάσεων και οι ΑΝ.ΕΛ., λένε «ναι επί της αρχής». Ηξεις αφήξεις από τη Ν.Δ., 

που σκέφτεται να αποχωρήσει (παρότι γενικώς... συμφωνεί) για να μην πάρουν θέση τα στελέχη της

Ψηφίζεται σήμερα ο νόμος-έκτρωμα για την αλλαγή φύλου! Εντατικό «μασάζ» στους λίγους θαρραλέους βουλευτές που ακόμα «το σκέφτονται»
Ρεπορτάζ Δημήτρης Αλειφερόπουλος
Η μέρα ντροπής είναι η σημερινή για τη Βουλή, καθώς ψηφίζεται το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τη διόρθωση φύλου, που φέρνει ισοπέδωση, ενώ η κυβέρνηση ως την τελευταία στιγμή συνεχίζει τα «παζάρια» για το άρθρο 3 και το κατώτατο όριο ηλικίας. 
Χθες ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πλήρως το νομοσχέδιο και κατηγόρησε τη Ν.Δ. για αναχρονιστικές αντιλήψεις. Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι το νομοσχέδιο «θα άρει τον παραλογισμό της μη αποδοχής της επιλογής ενός προσώπου να καθορίσει εκείνο την ταυτότητα του φύλου του, δίχως προσβλητικές προϋποθέσεις». Επιτέθηκε εμμέσως στην Εκκλησία κάνοντας λόγο για «πιέσεις που ασκούνται από διάφορες πλευρές, και που επιδιώκουν να μείνουν τα πράγματα ως έχουν, εν ονόματι της παράδοσης, της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας», για να σημειώσει ότι «καμιά παράδοση και καμιά θρησκεία δεν επιτάσσει να παραμένουν άνθρωποι στο περιθώριο ή να πετιούνται σε έναν θεσμικό και κοινωνικό Καιάδα». Μάλιστα αναφέρθηκε στη φράση που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ότι «το λιοντάρι δεν είναι ίσο με τη ζέβρα», για να σημειώσει: «Εμείς, τι να κάνουμε αγαπητοί φίλοι, είμαστε με τις ζέβρες κι όχι με τα λιοντάρια»!
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε για «α λα καρτ φιλελευθερισμό» τον κ. Μητσοτάκη και θύμισε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. ύστερα από συνάντηση με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είχε δεσμευτεί ότι θα στηρίξει και θα ψηφίσει επί της αρχής τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Υψηλοί τόνοι
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε υψηλούς τόνους, ζήτησε από την Εκκλησία σεβασμό προς το πολίτευμα και ανέφερε ότι τα προηγούμενα χρόνια γινόταν από κάποιους «διαγωνισμός επιρροής και εύνοιας από την Εκκλησία, που δεν βοηθά τη χώρα έγκαιρα να κάνει τα βήματα προόδου που πρέπει». 
Η σημερινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο θα αποτελέσει «crash test» για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πέντε βουλευτές διαφωνούν με τη διάταξη που βάζει ως κατώτατο ηλικιακό όριο για διόρθωση φύλου το 15ο έτος: Γεωργία Γεννιά, Μάρκος Μπόλαρης, Δημήτρης Γάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Νίνα Κασιμάτη είναι αμφίβολο αν θα ψηφίσουν το επίμαχο άρθρο. 
Με αυτά τα δεδομένα πριν από την έναρξη της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής με τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον δευθυντή της Κ.Ο. Κώστα Ζαχαριάδη επιχείρησαν σε κλειστή σύσκεψη να μεταπείσουν τους πέντε βουλευτές. Μάλιστα ο υπουργός προκειμένου να κάμψει τις ενστάσεις των βουλευτών έκανε μισό βήμα πίσω και κατέθεσε νομοτεχνική βελτίωση, σύμφωνα με την οποία υπεύθυνο να εγκρίνει ή να απορρίψει τη διόρθωση φύλου από το 15ο έτος της ηλικίας δεν θα είναι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αλλά μια πενταμελής Επιστημονική Επιτροπή με θητεία δύο ετών, η οποία θα υπάγεται στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας.
Η Επιστημονική Επιτροπή θα αποτελείται από παιδοψυχίατρο, ενδοκρινολόγο, παιδοχειρουργό, ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό. Η πίεση από το Μαξίμου για να υπερψηφίσουν και οι πέντε βουλευτές θα συνεχιστεί με ένταση και σήμερα το πρωί. 
Η σημερινή ψηφοφορία θα είναι ονομαστική ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή.
dimokratianews, 10.10.2017
Εχει κανείς συνείδηση;
dimokratianews,10.10.2017
Σήμερα είναι μια ημέρα ντροπής για τη Βουλή. Σήμερα η πλειοψηφία της πολιτικής τάξης ουσιαστικά παίρνει θέση υπέρ της μετατροπής της πατρίδας μας σε απόπατο της Νέας Τάξης, όπου θα αποτελούν νόμο του κράτους η ύβρις, η περιφρόνηση της ίδιας της φύσεως και της βούλησης του Κυρίου.
Αλλαγή φύλου με μια δήλωση θέλουν εκείνοι που αυτοδιαφημίζονται ως... προοδευτικοί, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούν όλους μας πίσω και αλλού. Από την Ελλάδα του 21ου αιώνα μάς πηγαίνουν στην εποχή των ρωμαϊκών οργίων, στο Κολοσσαίο της παγκοσμιοποίησης, όπου θα ρίχνονται στα λιοντάρια των ΜΜΕ και της σάπιας διανόησης όσοι μιλούν τη γλώσσα της λογικής. Οι νομοθέτες απασχολούν τους ανθρώπινους και τους υλικούς πόρους του κράτους για να καλύπτουν με την τήβεννο της νομιμότητος διαστροφές και καταστάσεις που άρεσαν σε προσωπικότητες όπως ο Νέρων, ο Καλιγούλας, ο Τιβέριος και ο Ηλιογάβαλος. 
Από τα νύχια των οπλιτών της Νέας Τάξης δεν ξεφεύγουν ούτε τα μικρά παιδιά, τα οποία ουσιαστικά τα ωθούν (εμμέσως πλην σαφώς) από την ηλικία των 15 ετών να αλλάξουν φύλο. Η τεχνική της υποβολής είναι απλή: Η πρόταση για τη νομιμοποίηση της αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, μέσω μιας απλής δήλωσης, αποτελεί ήδη μια παρότρυνση από την πλευρά του κράτους προς τους εφήβους. 
Επιπλέον, η δαιμονοποίηση όσων αντιδρούν με λέξεις και χαρακτηρισμούς στους οποίους έχουν επενδυθεί δεκαετίες προπαγάνδας (ρατσιστής, αναχρονιστής, ακροδεξιός, ομοφοβικός) κατατάσσει όσους έχουν αλλάξει φύλο ή απλώς το προτείνουν στους άλλους στην παράταξη της... προόδου. 
Και η απορία είναι τόσο αμείλικτη όσο η αυτονόητη απάντησή της: Εχει κανείς εκεί μέσα συνείδηση; Εχει καταλάβει σε ποιο βάραθρο σέρνουν πατρίδα και λαό οι εχθροί της παράδοσης και οι αρνητές της ίδιας της βιολογίας; Ετσι τη θέλουν την Ελλάδα; 
Αδειανή από πολίτες και γεμάτη με ένα πληθυσμιακό μείγμα λαθρομεταναστών και... τρανσέξουαλ;
Τώρα είναι η ώρα όλοι να τοποθετηθούν. Επώνυμα. Οχι με μισόλογα και κουτοπόνηρες απουσίες.

Οποιος δεν λάβει θέση είναι απλά δειλός, ανάξιος της πατρίδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com