22 Οκτ 2017

Εκκλησία της Ρωσσίας: «Άθεος ο Τσίπρας, έγκλημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων η νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από τα 15».

Αποσπάσματα δηλώσεων Μητροπολίτου Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα στο τηλεοπτικό κανάλι« Ρωσσία 24.

Ο νόμος για τη νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών που εγκρίθηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι «έγκλημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων» και θα δούμε πολλές διαμαρτυρίες πιστών, δήλωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (DECR) του Πατριαρχείου Μόσχας.
Οι ενέργειες του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, έρχονται σε αντίθεση με τη γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων και με τις αρχές της θρησκευτικής παράδοσης που χαρακτηρίζει επί αιώνες τον Ελληνικό λαό.
«Ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι είναι Πρωθυπουργός ενός Ορθόδοξου κράτους, δεν κρύβει τις αθεϊστικές του πεποιθήσεις και το ότι για αυτόν η θρησκεία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο Ιεράρχης.
***
Μετάφραση Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ
Πηγές: RUSSIA NEWS TODAY   και  ria.ru

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου όσο τίποτε άλλο, είναι πολύ διακριτικός, κι αν δεν είναι κάποιος διατεθειμένος με απλότητα να πει σε κάθε περίπτωση το ναι στη κλήση του μας αφήνει στις επιλογές μας... Μπορεί να κάνει ο άνθρωπος ό,τι θέλει, αλλά να είναι εν γνώσει του, ώστε τις όποιες συνέπειες που θα υποστεί να γνωρίζει ότι είναι από τις δικές του επιλογές. Αλλά τι επιλογή και πόση αποκρυσταλλωμένη κρίση μπορεί να έχει ένας νέος 15 ετών; Θέλεις να αλλάξεις τη φύση σου, δε θα σε εμποδίσει ο Θεός, αλλά σε όλα νομίζω, υπάρχουν συνέπειες. Είναι σαν να μην ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης κάποιου μηχανήματος ή δεν ακολουθείς τις συγκεκριμένες προδιαγραφές του πώς να οδηγείς ένα αυτοκίνητο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com