7 Ιουλ 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μεγάλη η απώλεια της Σιμόν Βέιλ που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία»

«Μεγάλη η απώλεια της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία»,

 έγραψε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwittrer, με αφορμή το θάνατό της.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος θα γίνει πρωθυπουργός της πατρίδας μας. Αυτόν τον άνθρωπο τον δέχονται σε μοναστήρια και άγιους τόπους, δίχως να δείχνει κάποιο ίχνος μετάνοιας για όλα τα ασεβή που κατά καιρούς λέει και κάνει. Από τη μια προσκυνάει την Παναγία και από την άλλη εκθειάζει το πρόσωπο που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις. Εμείς πάντως δεν θα τρελαθούμε. Διότι όλα είναι αναμενόμενα σήμερα. Θα κάνω το θέλημα των αθέων και των αντιχρίστων και θα γίνω πρωθυπουργός. Από κει και πέρα ο λαός... Ποιος λαός;
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

Αντι να συνελθουμε,καυχομαστε κι απο πανω για τα θανασιμα αμαρτηματα.[!]
Αλ;αφου καταργηθηκε η λεξη ''αιρεση'' ,σειρα εχει η εννοια της λεξης ''αμαρτια'' πασης φυσεως τον θειον αποθουσιν λογον και πνευμα,και την εν αληθεια κ εν πνευματι αγαπη του πλησιον απορρυπτουσι ,δημιουργωντας ρηγματα με την εκκλησια η οποια καλειται πλεον να συγχρονιστει με το δ ι κ α ι ο ν Του
Ι σ χ υ ρ ο τ ε ρ ο υ ,το ιδιο και οι μονες.αδιαφορωντας για την ψυχικη σωτηρια του κοσμου μεν,αμαυρωνοντας την εικονα εικονα της Ο ρ θ ο δ ο ξ ο υ Π Ι Σ Τ Ε Ω Σ δε.ενεργουντες ως παραφρονες .

Οι ενεργειες ομως αυτες και οι θεσεις,,,,,καταχαρακωνουν την Ελληνορθοδοξη συνειδηση μας....
Ποιος λαος;;;ποια ψηφος!

Ανώνυμος είπε...

Αισχος

Ανώνυμος είπε...

Όντως μεγάλη η απώλεια! Κάθε άνθρωπος που πεθαίνει είναι απώλεια, κι αν ο βίος του δεν ήταν έτσι όπως μας θέλει ο Θεός η απώλεια είναι οδυνηρότερη. Κι αν κλαίμε για ένα πρόσωπο για τα εκατομμύρια αθώα πλάσματα που καταλήγουν σε υπονόμους και χωματερές, για καλλυντικά της ομορφιάς γυναικών, εδώ τι λέμε; Nα μη τα κλάψουμε, γιατί δενόμαστε με ανθρώπους όταν συμβιώνουμε χρονικά, σε αντίθεση με ανθρώπους που με ευθύνη μας τους απαγορεύσαμε να δουν το φως του ήλιου και ποτέ δε συμπορευτήκαμε χρονικά ας τους διαγράψουμε!! Αμ έλα που όλα τα βλέπει ένα μεγάλο τεράστιο μάτι και καταγράφονται με λεπτομέρεια! Θα αποδοθεί για κάθε έργο, λόγο και νόημα του ανθρώπου, λόγος και δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Η από της πλευράς του επίδοξου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (άλλος ένας πολιτικός "μεσσίας" που αναμένει και καραδοκεί να αναλάβει την εξουσία προκειμένου να μας σώσει...) "εξύμνηση" της αποθανούσης με αναφορά στην "πρωτοποριακή" συμβολή της στη νομιμοποίηση της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας συνιστά σύμπτωμα βαθυτάτης εξαχρειώσεως της πολιτικής μας ζωής, απότοκος, παράγωγο και συνέπεια της αντίστοιχης ηθικής.
Εκθειάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, του οποίου το κόμμα καπηλεύεται άνευ αιδούς και συστολής το τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια") ένα πολιτικό πρόσωπο που πρωτοστάτησε στην απο-ενοχοποίηση ενός από τα πλέον ιδιαζόντως ειδεχθή και φρικαλέα εγκλήματα, αυτό της εν ψυχρώ αφαιρέσεως της ζωής των ανυπεράσπιστων εμβρύων. Πόσες και πόσες αγέννητες ανθρώπινες υπάρξεις δεν πολτοποιήθηκαν και δεν απορρίφθηκαν στους σκουπιδοτενεκέδες και τους υπονόμους εξ αιτίας της "μεγάλης" αυτής πολιτικής προσωπικότητας! Και μάλιστα στη λεγόμενη "χώρα του φωτός" και του "ουμανισμού"!
Κάτι τέτοιο, κατά τον προαναφερθέντα πολιτικό άνδρα, αποτελεί αιτία και αφορμή τιμής και εξάρσεως και όχι αποδοκιμασίας, μομφής, καταδίκης και ψόγου.
"Οὐαὶ οἱ λέγοντες τὸ πονηρὸν καλὸν καὶ τὸ καλὸν πονηρόν, οἱ τιθέντες τὸ σκότος φῶς καὶ τὸ φῶς σκότος, οἱ τιθέντες τὸ πικρὸν γλυκὺ καὶ τὸ γλυκὺ πικρόν" κύριε αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, που προέρχεσθε, κατά τα άλλα, από πολύτεκνη οικογένεια και που στηρίζεσθε πολιτικά σε ικανό αριθμό πολιτών των οποίων το ηθικό αισθητήριο δεν έχει απαμβλυνθεί αλλά είναι ενεργοποιημένο και καταδικάζει μετ αποτροπιασμού και απερίφραστα το φόνο αγέννητων ανθρώπων και τους θλιβερούς υποστηρικτές του.
Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο ίδιος αυτός άνθρωπος και αρκετοί βουλευτές του κόμματός του (η πλειοψηφία δυστυχώς...) υπερφήφισαν στο κοινοβούλιο το βδελυκτό στα όμματα του αγίου Θεού αλλά και παντός τιμίου ανθρώπου, διαθέτοντος έστω και ίχνη αυτοσεβασμού και ηθικής αξιοπρέπειας, "συμφωνο συμβίωσης" των σοδομιτών που ευτελίζει και απο-ιεροποιεί το ανθρώπινο πρόσωπο το οποίο και βαναύσεως υποβαθμίζει σε επίπεδο πολύ πιο κάτω και από αυτό του κτήνους!
Και αυτές οι αθλιότητες και ηθικές παραλυσίες θεωρούνται και λανσάρονται σαν πρόοδος από τους πολιτικούς εξουσιαστές της συμφοράς και της παρακμής που διά τας αμαρτίας μας, μας "κάθονται στο σβέρκο" και με τους οποίους χαριεντίζονται και πλειοδοτούν σε εκδηλώσεις αβροφροσύνης και τινες εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι!
Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ!
Λ.Ν.

ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

Αλήθεια ,αν οι αείμνηστοι γονείς του κ.Μητσοτάκη συμμερίζονταν την Σιμόν Βέιλ και τις αμβλώσεις της , θα υπήρχε τώρα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας?
Ως γνωστόν οι γονείς του ως άνω κυρίου ήταν πολύτεκνοι.
Πάντως , ίσως και να 'χει δίκιο σ'αυτό που λέει ο κ.Κυριάκος ότι: "μεγάλη η απώλεια της Σιμόν Βέιλ που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία".
Αν η διαπρεπής αυτή πολιτικός δεν μετανόησε, τότε μεγάλη και αιώνια η απώλειά της εις στο πυρ της γεένης και αιωνίου κολάσεως.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com