3 Ιουν 2017

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΖΗΤΑ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ
Την Αθήνα πρόκειται να επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την ερχόμενη εβδομάδα. O κ. Βαρθολομαίος που είναι προσκεκλημένος προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας

για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σχηματάρι, με σύνθημα «Καθαρός Ασωπός – Από την ιδέα στην πράξη», θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθεί το Συνοδικό Μέγαρο και θα παρακολουθήσει τις εργασίες της ΔΙΣ.
Κατόπιν θα μεταβούν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Σχηματαρίου, όπου ο Πατριάρχης θα συμμετάσχει ως ομιλητής στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τανάγρας με τον τίτλο «Καθαρός Ασωπός: Από την ιδέα στην πράξη».
Οι εκδηλώσεις, που τελούν υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, περιλαμβάνουν ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Την Κεντρική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, θα τιμήσουν με την παρουσία τους επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργοί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές καθώς και Εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Καθαρός Ασωπός". Και ακάθαρτη και νοθευμένη πίστη με τα οικουμενιστικά του "κατορθώματα"! Εδώ ο κόσμος καίγεται και μεις ασχολούμαστε με τον Ασωπό!

Ανώνυμος είπε...

Η τραγικότητα του Φαναρίου σε όλο της το "μεγαλείο". Πρόκειται για πνευματική χρεωκοπία από την πλευρά των εκπροσώπων του.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com