31 Ιαν 2017

Νίκος Νικολόπουλος: Απαράδεκτη η εγκύκλιος μύησης μαθητών στο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ με πειθαναγκασμό!

Σχετική εικόνα
Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017
Απαράδεκτη η εγκύκλιος μύησης μαθητών στο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ με πειθαναγκασμό!
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Αφού… έλυσε όλα τα προβλήματα της Παιδείας, το αρμόδιο Υπουργείο σκέφθηκε να προσφέρει και… εξειδικευμένες γνώσεις στους μαθητές και απέστειλε εγκύκλιο στις Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις, καθιστώντας υποχρεωτικό το μάθημα σεξουαλικού προσανατολισμού σε μαθητές Γυμνασίου!
Αναμφίβολα, πρόκειται για απόφαση που εξοργίζει, λόγω του υποχρεωτικού χαρακτήρα της. Ενώ στο μάθημα των Θρησκευτικών ο μαθητής, όπως είναι γνωστό, έχει το δικαίωμα της εξαίρεσης από την παρακολούθηση, δεν συμβαίνει το ίδιο με την σεξουαλική αγωγή και δη με κάθε διαστροφική εκδοχή της.
Το Υπουργείο Παιδείας με πειθαναγκασμό προσπαθεί να μυήσει 13χρονους μαθητές στα μυστικά της ομοφυλοφιλίας, της αμφιφυλοφιλίας, της διεμφυλίας, της μεσοφυλίας και πάει λέγοντας!

Ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου προκαλεί απροκάλυπτα τους ορθόδοξους Έλληνες γονείς, θέλοντας να εμποτίσει τη νεολαία με μια απαράδεκτη προπαγάνδα, που αποβλέπει σε κλονισμό των παραδοχών της φύσης, της πίστης και της χριστιανικής παράδοσής μας.
Σε τέτοιου είδους λεπτά ζητήματα είναι αναφαίρετο το δικαίωμα της πίστης και τήρησης των κανόνων της Ορθόδοξης Χριστιανικής διδασκαλίας.
Το Υπουργείο, όμως, στερεί αυτή τη δυνατότητα από τους ορθόδοξους χριστιανούς μαθητές και ταυτόχρονα απειλεί να καταστρέψει ό,τι ηθικό, πνευματικό, χριστιανικό, ευαγγελικό, αποστολικό και πατερικό διακρίνει την Ελληνική κοινωνία και παραδοσιακή οικογένεια.
Άραγε, πως θα γίνει σεβαστή η προσωπική και ιδιωτική ζωή κάθε μαθητή που διαφωνεί με τις… δοξασίες αυτές;
Γιατί πρέπει «με το ζόρι» να αποδεχθούμε όσα πιστεύουμε ως αίσχιστα πάθη; Γιατί «θέλουμε δεν θέλουμε» πρέπει να ασπασθούμε την ομοφυλοφιλία σήμερα, ή τη παιδοφιλία αύριο (βλέπε Ολλανδία) ή και την κτηνοβασία μεθαύριο (βλέπε Γερμανία);
Γιατί θα πρέπει να δεχόμαστε τις ύβρεις, όπως του ομοφοβικού ή του ρατσιστή και αποστερώντας μας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα να καταντήσουμε «δεύτερης κατηγορίας» πολίτες, επειδή σεβόμαστε την ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία;
Η Αγία Γραφή καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως πάθος, ατιμία και ασχημοσύνη, η οποία όπως μας υπενθιμίζει ότι οι θιασώτες της τιμωρήθηκαν αυστηρά στην πόλη των Σοδόμων και Γομόρων και έκτοτε όταν θέλει ο λαός μας να καταδικάσει απαράδεκτες συμπεριφορές και συνήθειες λέει «γίναμε Σόδομα και Γόμορα».
Επίσης για το σύνολο των Αγίων Πατέρων η ομοφυλοφιλία είναι ακάθαρτο αμάρτημα και αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς τον Θεό-Δημιουργό του ανθρώπου που δημιούργησε το άρρεν και θήλυ ώστε από το γάμο αυτών να διαιωνίζεται το ανθρώπινο είδος με την παιδοποιία που μόνον η συνεύρεση δύο διαφορετικών φύλων φέρνει.
Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, προσβάλλει την Χριστιανική θρησκευτική μας συνείδηση φτιάχνει πρότυπα που δεν οδηγούν στην ευτυχία, στέλνει προς τους νέους μηνύματα που τορπιλίζουν την ελληνική οικογένεια και αυξάνουν το μέγεθος του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί το έθνος μας.
Για όλα τούτα, είναι αναγκαίο να τοποθετηθεί δημόσια και ο Πρόεδρος της ΝΔ, ο λαλίστατος κατά τα άλλα Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες αν στηλιτεύει την απόφαση του Υπουργού ή προτιμά τη σιωπή, ενώ παρά ταύτα θέλει να αλιεύει ψήφους από τους Χριστιανούς και τους συντηρητικούς οικογενειάρχες επιτιμώντας ταυτόχρονα και διαπομπεύοντας ακόμη γεραρούς κοινοβουλευτικούς άνδρες του κόμματος του γιατί τόλμησαν να αντισταθούν στον επιχειρούμενο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ της ελληνικής κοινωνίας.
Τέλος, είναι αυτονόητο ότι ο Υπουργός οφείλει ν’ αποσύρει την εγκύκλιο. Σε κάθε περίπτωση δε, αν κάτι τέτοιο… απαγορεύεται από τις δεσμεύσεις του στη νέα τάξη πραγμάτων, το λιγότερο που πρέπει να πράξει, είναι να καταστήσει προαιρετικό το μάθημα.
Άλλη λύση δεν έχει…»
Δείτε σχετικά και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com