29 Ιαν 2017

Ο πόλεμος εναντίον των παιδιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για the war on children
Η πλέον επικίνδυνη διάσταση της λεγόμενης Θεματικής Εβδομάδας.
Το video αναφέρεται στην πλέον επικίνδυνη διάσταση της λεγόμενης Θεματικής Εβδομάδας που  το Υπουργείο Παιδείας θέλει να επιβάλλει στα Γυμνάσια της χώρας.
Ορθώς χαρακτηρίζεται ως Θ-εμετική Εβδομάδα.
Στο video διαφαίνεται καθαρά ότι μέσα από δήθεν επιμορφωτικά προγράμματα και μαθήματα  σεξουαλικής αγωγής διαφόρων οργανώσεων και διεθνών οργανισμών, θέλουν να οδηγήσουν τα παιδιά  σε ηθική εξαχρείωση και ότι με νοσηρές μεθόδους οργανώνεται ο εκμαυλισμός των κοινωνιών.
Δείτε σχετικά και:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση,κι εύχομαι να συνεχίσετε ακάθεκτοι το έργο αυτό, τοις πρεσβείαις των Αγίων ημών Τριών Ιεραρχών, ας συνεχίσουν οι άνθρωποι που μάχονται αυτό το κακό, γονείς, δάσκαλοι και πάντες όσοι νιώθουν την υποχρέωση να ενημερώσουν τους συνανθρὠπους τους για το τι λαμβάνει χώρα σήμερα στα σχολεία. Τα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά, δεν έχω λόγια. Καλό κουράγιο και σε σας και σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστούμε, είναι τόσο σοκαριστικό που με δυσκολία καταφέρνεις να το δεις μέχρι τέλους.Στην
Ελλάδα έχει ήδη περάσει η προπαγάνδα στο μέσο γονιό ότι "πρέπει να γίνει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία", και τώρα πάμε απ'ευθείας και στη "διαπαιδαγώγηση" στη διαστροφή (θεματική εβδομάδα στα γυμνάσια).Πώς θα ενημερωθούν οι γονείς; Πώς θα μάθουν ότι υπάρχει η δήλωση απαλλαγής που προτείνει ο Πειραιώς Σεραφείμ για τη θεματική εβδομάδα; Ο Θεός να βάλει το χέρι του, και όπως λέει ο προηγούμενος σχολιαστής οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες να πρεσβεύουν γιατί τα σχολεία δεν προέβαλαν ΚΑΜΙΑ σοβαρή ένσταση.Συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πραγματοποίηση της θεματικής εβδομάδας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com