2 Ιαν 2017

Οι χριστιανοί υπό διωγμόν

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι χριστιανοί υπό διωγμό
Κάθε 6 λεπτά δολοφονείται ένας χριστιανός για θρησκευτικούς λόγους. Μέσα στο 2016 σφαγιάστηκαν 90.000 χριστιανοί σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της πίστεώς τους! Το 70% των δολοφονικών επιθέσεων εναντίον χριστιανών έγινε στην αφρικανική ήπειρο. 

Το υπόλοιπο 30% των θυμάτων σκοτώθηκε σε τρομοκρατικές επιθέσεις, κατά τη διάρκεια ολοσχερών καταστροφών που προκλήθηκαν σε χωριά χριστιανών ή κατόπιν κυβερνητικών εντολών! Επιπλέον, περίπου μισό δισεκατομμύριο χριστιανοί δεν μπορούν να εκφραστούν ανοιχτά για τη θρησκεία τους. Στατιστικές εφιαλτικές που φωτίζουν τα σκότη της παραπληροφόρησης. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας του Κέντρου για τη Μελέτη του Παγκόσμιου Χριστιανισμού και τα οποία επικαλέστηκε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Βατικανού ο Μάσιμο Ιντροβίνιε, κοινωνιολόγος και διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη των Νέων Θρησκειών.
Αυτοί οι αριθμοί, αν και άγνωστοι στο ευρύ κοινό, δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως. Οι διωγμοί, οι σφαγές, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι καταστροφές χριστιανικών εκκλησιών, όλα, είναι τεκμηριωμένα ένα προς ένα. Παρά το γενικό κλίμα της απόπειρας αποσιώπησης για το φριχτό αντιχριστιανικό κλίμα που έχει επικρατήσει σε Ανατολή και Δύση, υπάρχουν άνθρωποι που καταγράφουν, τεκμηριώνουν και αποκαλύπτουν την αλήθεια. Συνεργοί στις δολοφονίες των αθώων ομοθρήσκων μας είναι εκείνοι που προσπαθούν να συσκοτίσουν την πραγματικότητα και να υποτιμήσουν το αδικοχυμένο αίμα χιλιάδων θυμάτων της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.
Τα κατεστημένα, εξωνημένα ΜΜΕ, τα μέσα παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, δημοσιολόγοι και πολιτικοί που επιδεικνύουν... υπερευαισθησία σε ζητήματα σεβασμού του ισλαμισμού και προπαγανδίζουν, προωθούν ή ψηφίζουν ενθουσιωδώς υπέρ της ανέγερσης τζαμιών θεωρούν «ανάξια» αναφοράς και καυτηριασμού περιστατικά όπου παραβιάζονται κατάφωρα τα δικαιώματα όσων ακολουθούν τις διδαχές του Χριστού και πιστεύουν σε Εκείνον. Δυστυχώς, αδιαφορία για τη ζωή, την ελευθερία και την ασφάλεια των χριστιανών έχει και μια μερίδα θρησκευτικών λειτουργών, οι οποίοι επιδεικνύουν μια ανεξήγητη προθυμία προσαρμογής σ’ έναν εφιαλτικό κόσμο νεοταξικού αντιχριστιανικού πνεύματος. Ζούμε σε εποχές αντίστοιχες με εκείνες του Διοκλητιανού - με τη διαφορά ότι σήμερα οι αντιχριστιανικές λεγεώνες φέρουν το έμβλημα της ημισελήνου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τι δείχνουν; Δείχνουν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς τον ανελέητο διωγμό της Εκκλησίας και όσων την ακολουθούν φανερά πλέον! Στην αποκάλυψη αναφέρεται σχετικό κεφάλαιο στο διωγμό της από τις αντίχριστες δυνάμεις που τη μισούν απύθμενα,κι εκείνη πλέον κυνηγημένη συκοφαντημένη πορεύεται την οδό του μαρτυρίου.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω μάρτυρες που αναδεικνύει η εποχή μας ! Από περιγραφές εκείνων που σώθηκαν αναφέρουν τα μαρτύρια και τα βασανιστήρια χριστιανών της εποχής μας στη μαρτυρική Συρία. Μια μάνα περιγράφει ότι ο 18χρονος γιός της βασανίστηκε και δολοφονήθηκε επειδή έμεινε στέρεος στη προς το Χριστό πίστη αρνούμενος να αλαξοπιστήσει. Σε ένα φούρνο σύγχρονου αρτοποιείου ισλαμιστές πέταξαν 3 γεροδεμένους άνδρες μέσα στον αναμμένο φούρνο ψηνοντάς τους,ενώ δεκάδες μωρά τα πέταξαν στο μεγάλο κάδο εκεί που οι σύγχρονοι φούρνοι ανακατεύουν τη ζύμη,αλέθοντας τα μωρά! Ενώ άλλα μωρά τα πετούσαν από το ύψος των πολυκατοικίων του Χαλεπίου ώστε να αποτρέψουν την είσοδο του τακτικού στρατού!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com