21 Δεκ 2016

Προς Θεού όχι ισλαμοφοβία!

Γιατί να φοβάται κάποιος τους οπαδούς μιας θρησκείας, που κατά καιρούς ανατινάσσονται ή περνούν με φορτηγά πάνω από αλλοπίστους;

Οι ανθρωπιστές με το αζημίωτο πρέπει να έχουν πιο πολύ δίκιο από την κοινή λογική - η οποία στην εποχή μας πετάχτηκε στα αζήτητα, μια και χαλάει όλες τις μανέστρες της νεοταξικής προπαγάνδας. Η κοινή λογική λέει ότι καλύτερα θα είναι να σε φοβούνται οι ισλαμιστές παρά να φοβάσαι εσύ. Ομως, αυτοί που χρυσοπληρώνονται από τους φόρους σου για να λένε πόσο ωραίος είναι ο δρόμος στην καταστροφή που βαδίζεις θα ενοχληθούν και με τα δύο ενδεχόμενα. Οι ισλαμιστές δεν πρέπει ούτε να σε φοβούνται ούτε να τους φοβάσαι, επιβάλλει η πολιτική ορθότητα (η μεγάλη και τρανή θεότητα των ΜΚΟδίαιτων). Αντίθετα, εσύ πρέπει να τους ρωτάς πώς νιώθουν, τι τους ενοχλεί, τι ώρα παίρνουν το πρωινό τους, σε ποια σειρά να συντονίσεις τα κανάλια στην τηλεόρασή τους κ.ο.κ.
Η κοινή λογική λέει ότι πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες και επίσης πως η ισλαμική κούτρα, παγκοσμίως, έχει καταγεγραμμένες 44 τρομοκρατικές επιθέσεις με 449 νεκρούς και 360 τραυματίες (πηγή: www.thereligionofpeace.com) μέσα σε έξι ημέρες, από τις 10 Δεκεμβρίου ως τις 16 Δεκεμβρίου! Σε αυτά τα στατιστικά δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν ούτε η δολοφονική επίθεση στην Τουρκία εναντίον του Ρώσου πρεσβευτή ούτε το μακελειό στη Γερμανία.
Από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 ως σήμερα οπαδοί της «θρησκείας της αγάπης» έχουν διαπράξει 29.995 τρομοκρατικές επιθέσεις!
Κι όμως, παρά το γεγονός ότι οι αριθμοί, οι στατιστικές και οι εικόνες που μεταδίδονται διαρκώς απ' όλα τα σημεία του πλανήτη βοούν, οι «ψυχοπονιάρηδες» του Σόρος, οι μοιρολογίστρες της χασούρας της Χίλαρι και οι κατά συρροήν ρατσιστές σε βάρος των πλειοψηφιών των δυτικών χωρών ανησυχούν μη τυχόν και σημειωθεί κρούσμα ισλαμοφοβίας!
Το ζήτημα δηλαδή δεν είναι η προστασία των ζωών, των περιουσιών, τις τιμής και της αξιοπρέπειας των πολιτών αλλά ο σεβασμός στη μούρλα του επίδοξου δολοφόνου. Και οι ελληνόφωνοι της ημετέρας πολιτικής τάξεως ψήφισαν ολόψυχα Ναι στο τζαμί του Βοτανικού και βιάζονται να αποπερατώσουν το έργο...
Παναγιώτης Λιάκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το έγκλημα που σήμερα επιτελούν με τόση σπουδή θα το πληρώσουν οι αυριανοί έλληνες,έιτε με εξισλαμισμό τους,είτε με τα γνωστά που συμβαίνουν στη δυτική Ευρώπη,είτε με απώλεια της εθνικής,χριστιανικής και ελληνικής ταυτότητας. Αντέξαμε στη λαίλαπα τόσων κινδύνων,400 ετών μουσουλμανικής επέλασης και υπό διωγμούς,εξισλαμισμούς,εξευτελισμούς,λεηλασίες,κατατρεγμούς και εμείς με τα ίδια τα χέρια μας βγάζουμε τα μάτια μας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com