4 Αυγ 2016

Πόλεμος στην λογική και την Ορθοδοξία

Πόλεμος στην λογική και την Ορθοδοξία
Καταλάβετέ το, αυτό το πράγμα που μας κυβερνά (και δεν αναφέρομαι μόνο στον Φίλη, αλλά στο σύνολο του προβαλλομένου από τα ΜΜΕ πολιτικού συστήματος) δεν έχει καμία σχέση με τον ορθολογισμό!
Ακούστε αντι-λογική που επειδή την παίζουν τα ΜΜΕ αρχίζουμε να την δεχόμαστε ως λογική: Στην Γαλλία και το Βέλγιο που έχουν τζαμιά από πολλά χρόνια γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών, στην Ελλάδα που δεν έχουμε τζαμιά δεν γίνονται και για να μην γίνουν και στο μέλλον πρέπει να φτιάξουμε τζαμιά!!!
http://www.pronews.gr/portal/20160804/politics/kyvernisi/102208/n-filis-osoi-dyspistoyn-me-temenos-skeftoyn-na-leitoyrgei-atypo
Για το συγκεκριμένο το έχω ξαναγράψει, ότι είναι το απόλυτο τίποτε και για αυτό γνωρίζει ότι πρέπει να λέει ακόμη και τέτοιες ασυναρτησίες προσπαθώντας να προασπιστεί αυτό που του λένε να κάνει: πρέπει να ισλαμοποιηθεί η χώρα για το συμφέρον του σιωνισμού; Να ισλαμοποιηθεί με κάθε μέσο, δεν ρωτά καν γιατί είναι αυτό καλό (όχι για τους Έλληνες, αλλά ούτε για τον σιωνισμό τολμά να ρωτήσει). Δεν κάνει καν ερωτήσεις, εκτελεί, καθώς είναι τόσο ανίκανος που, αν έστω ρωτήσει, φοβάται ότι θα τον διώξουν καθώς δύσκολο είναι να βρουν όχι κάποιον με περισσότερα αλλά κάποιον με λιγότερα προσόντα από αυτόν για υπουργό παιδείας.
Χαίρεται λέγοντας ότι το Ισλάμ είναι εδώ, και όταν θα έχουμε και εδώ Ισλαμικό Κράτος, θα έχει φύγει πρώτος. Τον κόσμο όμως που τον ψήφισε ως υπερασπιστή της ανεξιθρησκείας που τον γράφει; Όπου και ο Τσίπρας τον κόσμο που τον ψήφισε για να καταργήσει με έναν νόμο και ένα άρθρο τα μνημόνια. Τελικά η μόνη θρησκεία που πολεμούν όλοι είναι η Ορθοδοξία. 
Όλες οι άλλες πρέπει να προβάλλονται και ας διδάσκουν τον τζιχαντισμό ή την ρατσιστική υπεροχή και ανάγκη επιβολής σε όλους τους άλλους. Μόνο η αληθής πίστη, η Ορθοδοξία πρέπει να περιοριστεί. Τελικά στις μέρες μας γίνεται νομίζω ξεκάθαρο, πως ο μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων των περίεργων πολιτικών συναινέσεων που βλέπουμε τελευαταία είναι ο αντιχριστιανισμός. Αριστεροί, δεξιοί, φιλελέδες, σοσιαλιστές, κομμουνιστές και εθνικοσοσιαλιστές κατατείνουν και συμφωνούν μόνο στην έχθρα απέναντι στον Χριστό. Και αν αυτό υπάρχει, τότε υπάρχει συναίνεση. Ο μόνος εχθρός του κατεστημένου (ελληνικού και διεθνούς), της Νέας Τάξης, είναι ο Χριστός και συνακόλουθα όσοι πραγματικά τον ακολουθούν (όχι οι οικουμενιστές, σιωνιστόδουλοι θεολόγοι και κληρικοί· αυτοί μάλιστα αποτελούν εκλεκτά μέλη της Νέας Τάξης). 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελείως γενικευμενο αόριστο και ισοπεδωτικό το άρθρο να μη θίξει τους κυβερνώντες ανακάτεψε τους πάντες ; υπάρχει διαφορά ποιότητας τώρα είναι πολύ χειρότερο το δείχνει και η ιστορία σε σχέση με πριν 2 χρόνια όχι τέλεια αλλά όχι σε αυτό το χάλι το σημερινό η αθεΐα και ο αντιχριστιανισμος σε όλο της το μεγαλείο.

Χαράλαμπος Μηνάογλου είπε...

Κομματική πειθαρχία ζήτησε ο Μητσοτάκης για το Τζαμί!!!
Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το ίδιο αντίχριστη με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com