28 Αυγ 2016

Έγγραφα Μεγίστης Λαύρας και Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Αγίου Όρους, για τον π. Σάββα Λαυριώτη

Title
Έγγραφα Μεγίστης Λαύρας και Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Αγίου Όρους, για τον π. Σάββα Λαυριώτη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Κ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Ας μας εξηγήσει κάποιος τί έγινε.

The Cave Dweller είπε...

Ντροπή!Εσείς που γράψατε την επιστολή αυτή είστε Αγιορειτες? Αντί να υποστηρίξετε τον ομολογητη πατέρα Σάββα τρέχετε να κάνετε το αντίθετο? Μνημονευστε λοιπόν δουλικά τον Βαρθολομαίο και συνεχίστε να προωθείτε δια της σιωπής και της απραξίας σας τον εωσφορικο οικουμενισμο. Πείτε μας μόνο για ποιο λόγο πήγατε και κατσατε στα βράχια του Αγίου Όρους? Αλλά βέβαια τα κονδύλια της ΕΕ σας γλυκανανε και αμβλυνανε το Ορθόδοξο αισθητήριό σας. Μείνατε λοιπόν στο μόνο "διακονημα" που σας ταιριάζει : αυτό του διαχειριστή κονδυλίων της ΕΕ κάνοντας αυτο που ξερετε καλύτερα: δουλικη υπακοή τους ουκουμενιστες ηγουμενους. Εμείς οι λαϊκοί θα κάνουμε το καθήκον μας σύμφωνα με τη διδασκαλία του Κυρίου Ιησού Χριστού και των Αγίων Πατέρων και εσείς καθίστε να κάνετε διαχείριση του μαμωνα της αδικίας. Γεροντες μας δε θα είστε πλέον εσείς αλλά ο Μέγας Βασίλειος, ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμας, ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδιτης, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και οι μαρτυρησαντες επί Βεκκου Αγιορειτες Πατέρες . Εύχομαι κάποια στιγμή να ξυπνήσετε και να τους μιμηθειτε.

Ειλικρινά Λυπάμαι και Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

Κυριάκος Βαρβέρης

Απόστολο είπε...

Να πάνε αλλού. Όχι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ἄν ὁ Πατριάρχης καταφθάση στό Ἅγιο Ὅρος μέ τόν πάπα γιά συμπροσευχή, θά εἶναι ΑΡΓΑ γιά ἀντιδράσεις. Γρηγορεῖτε ἀδελφοί!

Ο. Χ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

12:38

Mήπως δέν καταλάβατε ὅτι θέλουν νά μᾶς κάνουν οὐνῖτες καί νά προσκυνήσουμε τόν «ἀλάθητο»;
Δέν βλέπετε τόν πνευματικό κίνδυνο πού ἀπειλεῖ τό χριστεπώνυμο πλήρωμα;
Εἶναι μεγάλη ἡ ΕΥΘΥΝΗ ὅλων μας γιά τόν ἀκατήχητο λαό μας.
Ἄλλο προδοσία πίστεως κι ἄλλο ἐκκλησιαστική οἰκονομία.

Μέ πόνο ψυχῆς

Ο. Χ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Ο.Χ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΟΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.ΤΟ ΣΥΝΕΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ;ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΦΗΝΕΣ.
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΑΠΑΞ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣΑ ΠΙΣΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΙΡΕΣΗ ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΟΠΩΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ' ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝΕ Η ΑΡΧΗ ΕΙΘΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΔΙΥΛΥΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται γιά λεγεῶνες δαιμονίων. Ἴσως μέ τήν μετάνοια, τήν προσευχή καί τήν νηστεία νά ἐπέμβει ὁ Ἅγιος Τριαδικός Θεός γιά νά φυλάξει τούς ποιμένες καί τό ποίμνιο Του, ἀρκεῖ νά πορευόμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΑ κι ὄχι αἰρετικά γιατί ἡ αἴρεση εἶναι βλασφημία τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (πού δέν συγχωρεῖται).
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

Ο. Χ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com