15 Ιουλ 2016

Λόμπι ομοφυλοφίλων ελέγχει το Βατικανόν;



Συγκλονιστικαί είναι αι αποκαλύψεις του παραιτηθέντος Πάπα κ. Βενεδίκτου περί των εσωτερικών σχηματισμών δυνάμεως εις το Βατικανόν. Ο πρώην Γερμανός Πάπας παρεχώρησε συνέντευξιν εις ομοεθνή του δημοσιογράφον, ο οποίος θα εκδώση ένα ακόμη βιβλίον αποκαλύπτων το σκοτεινόν περιβάλλον του Βατικανού. Ο κ. Ράτσιγκερ παρεδέχθη ότι, όταν ανηγορεύθη Πάπας επληροφορήθη δια την παρουσίαν και δράσιν ενός λόμπι ομοφυλοφίλων εντός του κράτους που ελέγχει όλον τον Παπισμόν, το οποίον ήτο εις θέσιν να υποσκελίση τους έχοντας εξουσίαν και να κινή εκείνο τα νήματα. Φαίνεται πως δεν προσεπάθησεν ιδιαιτέρως να καθαρίση την κόπρον του Αυγεία, αφού και ο ίδιος κατηγορήθη δια συγκάλυψιν σκανδάλων παιδεραστίας όσον ήτο Πάπας, γεγονός που τον ωδήγησε κατά την επικρατούσαν άποψιν εις παραίτησιν. 

Αλλά ακόμη και αν προσεπάθησε φαίνεται πως δεν εστάθη ικανός να φέρη αποτέλεσμα. Ο ίδιος δηλώνει έκπληκτος δια την ανάρρησιν του διαδόχου του. Υποκρύπτει αυτό μομφήν; Άγνωστον! Πάντως ο νέος εξ Αμερικής Πάπας κ. Φραγκίσκος επεχείρησε να υποβαθμίση το γεγονός στρέφων την συζήτησιν εις την ύπαρξιν πολλών λόμπι! Μεταξύ αυτών ανέφερε και το λόμπι των Μασόνων. Μήπως τον απασχολεί, διότι ο ίδιος έχει σχέσεις με Μασόνους, ως κατέδειξαν αι φωτογραφίαι που εδημοσίευσεν ο Ο.Τ. εις προηγούμενα φύλλα; Άλλωστε αι σχέσεις Μασονίας και Παπισμού είναι δεδομέναι ως φαίνεται από τα άρθρα του μοναχού Αβερκίου. Όμως είναι όντως σκανδαλώδης η ύπαρξις «επισήμως» λόμπι ομοφυλοφίλων εις την κατευθυντήριον έδραν των μηχανορραφιών της δυτικής αιρετικής χριστιανοσύνης. Θα συγκαλύψη ο νέος Πάπας τα σκάνδαλα και πάλιν; Είναι τυχαίον ότι έκανε τον γύρον του κόσμου η δήλωσίς του ότι «Πιστεύω πως η Εκκλησία πρέπει να ζητήσει συγχώρεση όχι μόνο από τους γκέϊ, αλλά επίσης από τους φτωχούς, τις γυναίκες που τις έχουν εκμεταλλευτεί, τα παιδιά που εργάζονται. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τα όπλα που έχει ευλογήσει». Εις προηγούμενα δημοσιεύματα του Ο.Τ. είχαν παρουσιασθή πληροφορίαι εκ των μέσων ενημερώσεως της Ιταλίας περί καταγγελιών δια ομοφυλοφιλίαν εις το Βατικανόν, δια τας οποίας δεν υπήρξε καμμία αντίδρασις εκ μέρους του Πάπα, αλλά και ότι εφημερίδες και ιστολόγια ομιλούν δια μεθόδευσιν εις την διαλεύκανσιν των οικονομικών του Βατικανού από τον ίδιο τον Ποντίφηκα καθώς μέχρι και εις οπλοβιομηχανίας εφέρετο να δίδωνται χρήματα. Παραθέτομεν το άρθρον του δημοσιογράφου της Vatican Insider κ. Andrea Tornielli της 1ης Ιουλίου 2016:
«Το βιβλίο έχει ακόμα για να εκδοθεί, αλλά ήδη συζητείται. Με τίτλο “Πρόσφατες συνομιλίες», πρόκειται για μία συνέντευξη που διευθύνει ο γερμανός δημοσιογράφος Peter Seewald, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ήδη τρία βιβλία που εκδόθηκαν από τις συν­ομιλίες με τον Joseph Ratzinger, δύο καρδινάλιους και ένα Πάπα. Θα δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Ιταλία από τον εκδότη Garzanti…».
Το ομοφυλοφιλικόν λόμπι
«Ανάμεσα στα πολλά περιεχόμενα του νέου βιβλίου υπάρχει ένα χωρίο όπου ο Βενέδικτος XVI «παραδέχεται ότι έμαθε για την παρουσία ενός» γκέϊ λόμπι «στο Βατικανό, που αποτελείται από τέσσερα/ πέντε άτομα, και ισχυρίζεται ότι είναι ικανό να διαλύσει την κυρίαρχη ομάδα. Η πληροφορία αυτή – σχολιάζει ο  δημοσιογράφος Accattoli – ήταν άγνωστη.
Στο βιβλίο ο Ομότιμος Πάπας απορρίπτει την κριτική εκείνων που τον θεωρούσαν υπερβολικά «ακαδημαϊκό» και συγκεντρωμένο στις σπουδές και στη συγγραφή και αρνείται να θεωρηθεί ως “συντηρητής» στη Θεία Λειτουργία. Μιλάει για τις προσπάθειές του για τη μεταρρύθμιση της IOR και τη μάστιγα της παιδεραστίας, τονίζοντας τις δυσκολίες που συναντά ένας Πάπας, όταν προσπαθεί να παρέμβει στην “βρωμιά της Εκκλησίας.» Ο ίδιος λέει πως προετοίμασε την παραίτησή του και παραδέχεται ότι έμαθε “με έκπληξη» το όνομα του διαδόχου του μυστικά:  σκέφτηκε τα ονόματα αλλά όχι αυτόν. Μιλάει για τη “χαρά» να βλέπει πως ο νέος Πάπας προσευχήθηκε και κοινώνησε με το πλήθος και περιγράφει την ανθρώπινη φιγούρα και την παπική του Φραγκίσκου, δείχνοντας τι κοινά στοιχεία έχει με τον ίδιο και τι είναι αυτό που τον ξεχωρίζει.
Για την ύπαρξη ενός γκέϊ δικτύου στο Βατικανό έγινε λόγος κατά τη στιγμή των πρώτων Vatileaks (διαρροών περί του Βατικανού): σύμφωνα με φήμες ένα ολόκληρο κεφάλαιό του αναφέρεται στα συμπεράσματα της εσωτερικής έρευνας που έχουν ανατεθεί στον Καρδινάλιο μέλος της Κουρίας Ιουλιανό Herranz, τον Jozef Tomko και τον Salvatore De Giorgi . Εκείνος έχει αφιερωθεί σε αυτή την υποτιθέμενη ομάδα εξουσίας».
Αι υπεκφυγαί του κ. Φραγκίσκου
«Τον Ιούνιο του 2013 ο Πάπας Φραγκίσκος είχε υπαινιχθεί αυτό σε συζήτηση με τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικανικής Ιερατικής Συνομοσπονδίας (Clar). Η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και δεν δημοσιεύθηκε, παρά μόνο μία περίληψη αποκαλύφθηκε από τη χιλιανή ιστοσελίδα “Reflexion y Liberacion».
Λίγες εβδομάδες αργότερα, στην πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο στη Ρώμη, τον Ιούλιο του 2013, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου στο αεροπλάνο ο Φραγκίσκος απάντησε σε ερώτηση για το θέμα αυτό: «Γράφει πολλά για το γκέϊ λόμπι. Ακόμα δεν έχω βρει κάποιον να μου δώσει μία ταυτότητα στο Βατικανό να λέει “γκέϊ». Λένε ότι δεν υπάρχει κανείς. Πιστεύω ότι όταν κάποιος συνευρίσκεται με ένα άτομο, πρέπει να διακρίνεται από το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος και από το γεγονός υπάρξεως ενός λόμπι. Όλα είναι κακά. Αν ένα άτομο είναι γκέϊ και αναζητά τον Κύριο και έχει καλή θέληση, ποιός είμαι εγώ για να κρίνω; Η Κατήχηση της Καθολικής Εκκλησίας λέει τόσο όμορφα αυτό: «δεν πρέπει να περιθωριοποιήσεις αυτούς τους ανθρώπους γι’ αυτό το λόγο, αλλά πρέπει να ενσωματωθούν στην κοινωνία». Το πρόβλημα είναι να δημιουργείς λόμπι γι’ αυτό: πχ. το άπληστο λόμπι, το λόμπι των πολιτικών, λόμπι των Μασόνων, πολλά λόμπι. Αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com