23 Ιουν 2016

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος για τη Μεγάλη Σύνοδο

Για την πορεία των εργασιών της Αγίας και Μεγάλης συνόδου που διεξάγονται στην έδρα της Ορθοδόξου ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων μίλησε αποκλειστικά στο Nafpaktianews ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος ο οποίος μετέχει της συνόδου ως μέλος.
Δείτε παρακάτω το βίντεο

7 σχόλια:

Απόστολο είπε...

Αισιόδοξο τον βλέπω. Ας περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ἀπορία προκαλεῖ ἡ στάση τοῦ Μητρ/του Ναυπάκτου κ. Ἱεροθέου Βλάχου. Ἄλλα ἔλεγε πρίν καί μάλιστα πολύ βαρειά καί τεκμηριωμένα. Πάντοτε βεβαίως ἀμνήστευε τίς οἰκουμενιστικές ἐκτροπές τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου ἀλλά ἐδῶ φαίνεται νά ρίχνει πολύ νερό στό κρασί του. Εὐχόμαστε νά μή ξενερώσει ἔτσι κάθε πιστός πού τόν σέβεται γιά σοβαρό καί συνεπή Θεολόγο. Μήπως παρασύρεται ἀπό τίς κολακεῖες τοῦ κ. Βαρθολομαίου τοῦ ὁποίου ὅμως ἡ πίστι δέν ἀπηχεῖ τή θεολογία πού κηρύττει ὁ κ. Ἱερόθεος! Φοβόμαστε μή φθάσουμε σέ καταστάσεις πού θά τρίζουν τά κόκκαλα τοῦ μακαρίτη τοῦ μεγάλου ἀντιπαπικοῦ Δογματολόγου π. Ἰωάννη Ρωμανίδη, τόν ὁποῖο μέ τή στάση του ἔστειλε μιά ὥρα ἀρχίτερα στόν ἄλλο κόσμο ὁ πάπας τῆς ἀνατολῆς Βαρθολομαῖος! Κρίμα!....

Ανώνυμος είπε...

Τι τα ήθελε αυτά ο Ναυπάκτου για τη "νηφαλιότητα" και τα άλλα εγκώμια στον πατριάρχη που πληγώνει την Ορθοδοξία με την προδοτική συμπεριφορά του;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αδελφοί δεν πρέπει να στηρίζουμε την ελπίδα μας σε ανθρώπους αλλά μονάχα στον Κύριο.
Τραγικά απογοητευτικός ο μητροπολίτης Ναυπάκτου!
Δε φθάνει που πήγε στην Κρήτη παρά το γεγονός ότι η συνοδος αυτή είναι εκ των προτέρων ληστρική και αντικανονική με τη συνέντευξή του εξεθείασε τη "νηφαλιότητα" του πατριάρχη που προδίδει συνεχώς την Ορθοδοξία.
Αντί να τα βροντήξει κάτω και να αποχωρήσει απ το φιάσκο της ψευτοσυνόδου αυτός εξακολουθεί να παραμένει σε αυτή και ουσιαστικά την εξωραίζει!
Σκέτη απογοήτευση!

Ανώνυμος είπε...

Οι κολακείες και αβρότητες και βεβαιώσεις του πατριάρχη Βαρθολομαίο έχουν παρασύρει πολλούς, μη διακρίνοντας ότι πρόκειται για σκόπιμη τακτική, και όπως δεικνύει η παρόν κατάσταση, αυτό οδηγεί τελικά σε αδιέξοδα. Και οι Αντιοχένοι και οι Γεωργιανοί τα είχαν πιστέψει και προχώρησαν στην συνεργασία για την προετοιμασία της Συνόδου, ελπίζοντας ότι όλα θα ταχτοποιούν κατά τις βεβαιώσεις, άλλα τελικά είδαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρεπεται ο Ναυπακτου να μας εμφανιστει Οικουμενιστης,

Ανώνυμος είπε...

αλλαξε ο μανωλιος και φορεσε τα ρουχα του αλιως.Μας απογοητευσες Μητρ.Ιεροθεε !!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com