7 Ιουν 2016

Κυριάκος Κυριαζόπουλος, «Οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της λεγόμενης Πανορθόδοξης Συνόδου».

Χανιά 21-5-2016 - Διάλεξη του Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ στην έδρα του Εκκλησιαστικού Δικαίου,Κυριάκου Κυριαζόπουλου με θέμα «Οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της λεγόμενης Πανορθόδοξης Συνόδου». Ακολουθούν το υπόλοιπα βίντεο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Οικουμενιστές δεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα της συνόδου.
Ενδιαφέρονται κυρίως και πρωτίστως να εκτελέσουν τις εντολές της δαιμονικής Παγκοσμιοποίησης.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι οικουμενιστές που υποτιμούν τη σημασία της αντικανονικότητας της συνόδου. Είναι και κάποιοι αντιοικουμενιστές που διατείνονται ότι πρέπει να συμμετάσχουν στη σύνοδο και οι παραδοσιακοί ιεράρχες "για να δώσουν τη μάχη"!
Δεν αντιλαμβάνονται ότι κατ αυτόν τον τρόπο οι τελευταίοι είναι σαν να "νομιμοποιούν" την αντικανονικότητα και την παρανομία;

Ανώνυμος είπε...

Η λύση που προτείνει στους πιστούς ο ιερέας, δεν είναι σωστή και θα μπερδέψει τους ενορίτες του. Αν η συνήδειση του, λέει οτι ο επισκοπος που ανήκει δεν τον αναπαύει να ζητήσει απολυτήριο και να πάει σε επίσκοπο που εναντιώνεται στον οικουμενισμό. Μην ανακατέυη τον απλό λαό που θα λειτουργήσει συναισθηματικά και όχι κατανοόντας το μέγεθος του προβλήματος.Δεν είναι απλά τα πράγματα και ποιο μεγάλη ζημια μπορεί να δημιουργηθεί με αυτήν την θεση που εκφράζει.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com