12 Απρ 2016

Ο αιρεσιάρχης Πάπας: Ναι εις την ημισέληνον όχι εις τον «Ελληνικόν» Σταυρόν



Ως κεραυνός εν αιθρία κατέφθασεν η είδησις ότι η Ιερά Σύνοδος ενέκρινε κατά την Συνεδρίαν της 5ης Απριλίου επίσκεψιν του κ. Φραγκίσκου εις την νήσον Λέσβον, ενώ ταυτοχρόνως προσεκλήθη και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως να παραστή κατά την 14ην Απριλίου:
«Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απεδέχθη την πρόταση να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος ένα νησί του Αιγαίου, εφόσον πρόκειται για μία ολιγόωρη, εκτός πρωτοκόλλου και καθαρά ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη. Για την επίσκεψη αυτή η Ιερά Συν­οδος αποφάσισε να προτείνει ως προορισμό το νησί της Λέσβου, ένα από τα πολλά νησιά μας που βίωσε βαθύτατα και εξακολουθεί να βιώνει την τραγωδία του προσφυγικού προβλήματος».

Πρόκειται δια δευτέραν επίσκεψιν Ποντίφηκος εντός δεκαπενταετίας, ενώ ας σημειωθή ότι μέχρι το 2001 ουδείς πάπας είχεν επισκεφθή την Ελλάδα δια λόγους που όλοι γνωρίζομεν… Και τότε επειδή ήσαν γνωσταί αι αντιδράσεις, τας οποίας θα προεκάλει εφευρέθη η «πατέντα» να προσκληθή εκ του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τώρα γίνεται η ιδία μεθόδευσις δια λόγους ανθρωπιστικούς; Δεν είμεθα εις τας καρδίας των ανθρώπων, δια να γνωρίζωμεν… Ωστόσο, επιθυμούμεν να απευθύνωμεν τρία ερωτήματα:
Πρώτον, επί 6 έτη κατά τα οποία βασανίζεται ο ελληνικός λαός με χιλιάδας αυτοκτονιών, εκατομμύρια ανέργων και τον μισό πληθυσμόν κάτω από το όριον της πτώχειας έκανε κάποιαν ουσιαστικήν παρέμβασιν εκτός από μία – δύο δηλώσεις προς τα μέσα ενημερώσεως;
Δεύτερον, προ πολλού επιχειρούν να πτωχεύσουν και να εξαθλιώσουν την πατρίδα μας, ενώ προσφάτως η παγκόσμιος κοινότης επληροφορήθη δια της δημοσιοποιήσεως απορρήτων συζητήσεων τους εκβιασμούς και τα σκοτεινά σχέδια δια την εξόντωσιν του ελληνικού λαού. Δι᾽ αυτά διατί έμεινε σιωπηλός;
Τρίτον, τι παρέμβασιν, όσον αφορά τους πρόσφυγας, έκανε δια να ανοίξουν τα σύνορα; Άραγε εις τα 500.000.000 Ευρωπαίων δεν χωρούν 3.000.000 πονεμένων, πεινασμένων και κατατρεγμένων ανθρώπων; Ο Κύριος έκανε ότι δεν απεδέχετο το αίτημα της Χαναναίας, δια να αποκαλύψη το βάθος της πίστεως και το μεγαλείον της καρδίας της και να της δώση τελικώς εκείνο το οποίον ήθελε. Εμείς οι λεγόμενοι «χριστιανοί» της Ευρώπης και οι ηγέται, πολλοί ελεγχόμενοι από τον Πάπαν, δεν δυνάμεθα να αποδε­­χθώμεν ολίγους «Χαναναίους» και τους 50.000 να τους μοιράσωμεν εις τα 50 κράτη της Ευρώπης; Θα είδωμεν τα αποτελέσματα…
Και δια να μη λησμονούμεν: Όταν το 1919, (μετά το τέλος του Α Παγκοσμίου Πολέμου και την ήτταν Γερμανίας και Τουρκίας και την κατάληψιν της Κωνσταντινουπόλεως από τον Συμμαχικόν Στόλον μετά του Ελληνικού), οι Βρεττανοί συνεζήτουν την απόδοσιν της Κωνσταντινουπόλεως εις την Ελλάδα, εις την οποίαν ανήκε, τότε το Βατικανόν εδήλωσεν ότι προτιμούσε «να βλέπη την ημισέληνο πάνω στην Αγιά Σοφιά παρά τον Ελληνικό Σταυρό»!
Και ολίγο αργότερα, αφού οι Δυτικοί Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί, Αμερικανοί, Γερμανοί κ.τ.λ. ενίσχυσαν τους Τούρκους με κάθε τρόπον, κατά την Μικρασιατικήν καταστροφήν του 1922 ο Πάπας έστειλε πρώτος συγχαρητήριον τηλεγράφημα εις τον Κεμάλ Ατατούρκ, τον σφαγέα των Ελλήνων του Πόντου, της Μ. Ασίας και των άλλων Ελληνικών περιοχών.
Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάπας έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μουσταφά Κεμάλ Πασά που εξόντωσε τον χριστιανικό ελληνισμό της Μικράς Ασίας!!Ω τι ωραία,και ο διάδοχος του υποδεχόμενος με βάγια και δάφνες επιστρέφει στο τόπο των δακρύων!Η ελληνική μνήμη(αμνημονιακή παράκρουση)ποτέ δε ξεχνά το απαλό χάδι της κατά τ΄άλλα χριστιανικής δύσης προς τον ορθό-δοξο χριστιανισμό..1054...1204.....1453....1922...1924....1965....2001...2016.Μας περιμένουν συμφορές και εθελοτυφλούμε....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ(;)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΧΙ ΞΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ,ΕΙΝΑΙ "ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ..."ΞΕΝΑ ΜΗΚΗ ΚΥΜΑΤΟΣ", ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΩΝ & ΑΝΕΚΑΘΕΝ ''ΕΤΕΡΟΦΩΤΩΝ''(ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΟΜΑΔΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ ...ΑΓΡΙΩΣ!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, Λ.Χ. ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ;
ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΩΣ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 'Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ'; ΑΓΓΛΙΣΤΙ 'RAT LINE'!(ΟΣΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ, ΑΣ ΤΟ 'ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ' ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ...ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ!)
ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΩ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 'ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ' ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1948, ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΠΛΟΙΑ, ΧΟΡΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ...ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ 'ΟSS', ΤΟΥ 'ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥ' ΤΗΣ 'CIA'!... BATIKANO KAI 'CIA', ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΥΓΑΔΑΣ, Ο ΣΤΥΓΝΟΤΕΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΚΡΟΑΤΗΣ ΑΝΤΕ ΠΑΒΕΛΙΤΣ!
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ;
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 850.000 ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ ΑΛΟΪΣ ΒΙΚΤΩΡ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ...ΚΑΤΑΚΑΘΙ, Ο ΠΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ Ο Β΄,ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ..."ΑΓΙΟ'!!! ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΒΛΕΨΑΝ ΔΕ, ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ 'ΟΥΣΤΑΣΙ'!
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΤΙΤΟ; ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΠΩΝΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΑΣ!
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΟΣ ΙΤΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΕΔΟΘΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΗΒΩΝ ...ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;;;
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, "ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ" !
ΚΛΕΙΝΩ.
"ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ"...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν τιμα ουτε τον Πατριαρχη ουτε τον Αρχιεπισκοπο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com