12 Μαρ 2016

Επιχείρηση ένταξης των …Γερμανών στους πρόσφυγες!(Βίντεο)

kyria eikona
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ…ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! (βίντεο)
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στην σημερινή Ευρώπη δεν υπάρχει πρόβλημα ένταξης των μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα που έρχονται αλλά… των γηγενών στους πρόσφυγες! Δεν το πιστεύετε ?
Στην περιοχή Altona του Αμβούργου δημιουργήθηκε ένα «έργο τέχνης» όπως το χαρακτήρισαν που είναι, ακούστε, στρατόπεδο για ένα ψυχολογικό πρόγραμμα ένταξης για Γερμανούς στο προσφυγικό κύμα. Δηλαδή όχι ενσωμάτωση των προσφύγων στην χώρα που έρχονται, άλλα των εντοπίων στους πρόσφυγες!
Σε αυτό το βίντεο λοιπόν βλέπουμε έναν δημοσιογράφο που απορεί με την πρωτοβουλία και τα μεγάλα έξοδα που διέθεσε ο δήμος του Αμβούργου για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ένταξης για Γερμανούς που ζουν.. στην Γερμανία.
Κάποιος που το ακούει αυτό για πρώτη φορά αυτόματα θα νομίζει ότι πρόκειται για ανέκδοτο. Ο δημοσιογράφος απορημένος προσπαθεί στην αρχή να πλησίαση το περίπτερο με την κάμερα, αλλά συνάντησε την αντίδραση από τους διοργανωτές. Υποσχέθηκε τότε ότι θα κλείσει την κάμερα και τελικά μπήκε στο περίπτερο με κρυφή κάμερα. Οι ερωτήσει όμως που έκανε δεν άρεσαν και έτσι τελευταία τον διώχνουν από μέσα.
Σκεφτείτε αύριο μέσα στο κέντρο της Αθήνας να ανοίγει ένα περίπτερο και να σας ζητά να συμμετάσχετε και να ενταχτείτε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να…προσαρμοστείτε εσείς οι ίδιοι στην δική σας χώρα, εκεί που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε, να σας υποχρεώσουν να προσαρμοστείτε στις αλλαγές πληθυσμού που θα γίνονται από εδώ και πέρα καθημερινά από τους πρόσφυγες. Τι θα λεγάτε???
Μην γελάτε! Αύριο θα είναι η σειρά μας. Τέτοιου είδος προγράμματα ετοιμάζονται σε όλη την Ευρώπη για να προσαρμόσουν τα «προβατάκια» τους, να μην μιλούν, να τρώνε κουτόχορτο και να υπακούνε στις εντολές τους.
Και εις ανώτερα!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com