29 Δεκ 2015

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και σύμφωνο συμβίωσης

O Λευκός Οίκος «ντυμένος» με τα χρώματα του ουρανίου τόξου γιορτάζει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την θεσμοθέτηση του ομοφυλοφιλικού γάμου.
Η εμπροσθοφυλακή των "δικαιωμάτων" συνήθως είναι στρατιωτικό προσωπικό με πολιτική περιβολή.
Ό,τι έχει έκαστος προσφέρει. Η Αριστερά νομοθετεί άγριους φόρους και κερνάει τα κουφέτα για gay γάμους. Όπως έγινε φανερό και από τις αθλιότητες που έλαβαν χώρα έξω από την Μητρόπολη Αθηνών στόχος των κυκλωμάτων της αποδόμησης δεν είναι η κατάκτηση δικαιωμάτων (τα οποία η ίδια η φύση του πολιτισμού μας προστατεύει) αλλά η παρέμβαση στον σκληρό δογματικό πυρήνα της χριστιανικής εκκλησίας και του συνόλου των θρησκευτικών δογμάτων και ομολογιών και η βίαιη επιβολή των νέων «ηθών» στην κοινότητα των πιστών.

Οι διαρκώς κλιμακούμενες προκλήσεις που εκδηλώνονται από τις συστοιχίες του βαρέως προπαγανδιστικού πυροβολικού της Νέας Τάξης αλλά και από τις πολιτικές δυνάμεις που κυριαρχούν στη κοινοβουλευτική ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά Ψυχολογικές Επιχειρήσεις, στρατιωτικού χαρακτήρα. Αυτού του είδους οι ενέργειες περιγράφονται σαφώς σε
κάθε εγχειρίδιο ψυχολογικού πολέμου, ορίζονται και καθοδηγούνται από εκπαιδευμένο προσωπικό αφού πρώτα καθοριστεί ο Αντικειμενικός Σκοπός τους και προπαρασκευαστούν καταλλήλως. Η βασική τους «φιλοσοφία» είναι η εμπέδωση του μηνύματος της ματαιότητας στην αντίσταση και η προκαταβολική επικράτηση στο πεδίο της μάχης διά της αποκαρδίωσης του αντιπάλου.
Ρώμη – Βαβυλώνα
Ο προσδιορισμός του στίγματος απ’ όπου εκκινούν οι Ψυχολογικές Επιχειρήσεις είναι εύκολος. Δεν απαιτείται τίποτε άλλο παρά πρόσβαση σε τοπικές και διεθνείς ειδήσεις. Έτσι θα διαπιστωθεί ότι τα ΜΜΕ, τα πανεπιστήμια, η προεδρική κατοικία και οι έδρες των μεγάλων επιχειρήσεων των ΗΠΑ είναι τα σχεδιαστήρια της νέας αρχιτεκτονικής του άθεου, άπνευστου, νεωτερικού και παραδομένου στην κατανάλωση κόσμου.
Επίσης, τα ομιλούντα εργαλεία της επιβολής των νέων «ηθών» που επέλεξε για λογαριασμό μας η υπερδύναμη συνήθως συμπεριφέρονται και σαν διαπρύσιοι κήρυκες της ανοχής-υποταγής στο Ισλάμ, του οποίου η οργανωμένη και επελαύνουσα εμπροσθοφυλακή του (η ISIS), εκπαραθυρώνει και εκτελεί με φρικώδεις τρόπους όσους κατηγορούνται για ομοφυλοφιλία. Αυτή η αντίφαση μπορεί να προκαλεί σύγχυση μόνο σε εκείνους που δεν μπορούν να αντιληφθούν την πολυπρισματική πολιτική μιας υπερδύναμης τέτοιου χαρακτήρα – που κινείται μοιραία στο μεταίχμιο της Βαβυλώνας του 4ου προχριστιανικού αιώνα και της Ρώμης του 4 αιώνα μ.Χ.

Από adiavroxoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com