30 Οκτ 2015

Πληθαίνουν τα απάνθρωπα εγκλήματα των τζιχαντιστών.



ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
«Κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους,  Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους απίστους» (από το ανίερο κοράνι)
Η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα απάνθρωπα εγκλήματα των τζιχαντιστών. Σταυρώσεις χριστιανών στη Συρία από αυτούς που  πραγματικά εφαρμόζουν τις κορανιακές προτροπές βίας.  Βίαιη απαίτηση στο Χαλέπι της Συρίας από τους χριστιανούς κατοίκους να γίνουν μουσουλμάνοι. 

Μέχρι και σταυρώσεις Χριστιανών κάνουν οι κορανιακοί αρνητές της Σταύρωσης του Χριστού.  Σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί και ότι άλλο αποτρόπαιο μπορεί να σκεφτεί ο δαιμονιόπληκτος   νους, συνταράσσουν καθημερινά την ανθρωπότητα. 
Οι ισλαμικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών  από αντλούν το τόσο μένος;  Ποιος αμφιβάλλει ότι η βία των τζιχαντιστών  έλκει την καταγωγή της από τις βίαιες υποδείξεις του ανίερου κορανίου. Το κοράνι είναι γεμάτο  από βιαιότητες.  Εξάλλου και η ετυμολογία τη λέξης τζιχάτ παραπέμπει στην ισλαμική  φράση «ιερός πόλεμος».
Ιδού οι κορανιακές προτροπές τι  υποδεικνύουν: «Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους»,  «θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των ειδωλολατρών γιατί εξομοίωσαν με τον Αλλαχ άλλες θεότητες», «καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία», «κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους,  Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους απίστους», «όταν συναντάτε απίστους να τους κτυπάτε στο λαιμό μέχρι να τους νικήσετε εντελώς…μέχρι να τους νικήσετε και δέστε τους ένα δεσμό σταθερό», «σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε» κλπ.
Προς τι λοιπόν να δωρίζονται  κοράνια από  Ιεράρχες της Εκκλησίας μας;  Προς τι να καλείται το  ανίερο κοράνι ‘’ιερό’’  από  Ιεράρχες της Εκκλησίας μας;   Προς τι να προβάλλεται σε ιστοσελίδα Ιεράς Μητροπόλεως στην Κύπρο, η αντίδραση Ιεράρχου της Εκκλησίας μας για το κοράνι, με την απαράδεκτη ερωτηματική υπόδειξη «γιατί να μη βοηθήσει το κοράνι»;    ‘’Λύπη εν ουρανώ’’ γίνεται με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.
Οι καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που υπερψήφισαν τη δημιουργία Τμήματος Ισλαμικών σπουδών, πως θα ανέχονται τόσες απάνθρωπες υποδείξεις βίας από τους κορανιοδιδάσκοντες του νέου ‘’τμήματος’’;   Θα αμαυρώσουν την ιστορία  Θεολογικής Σχολής. 
Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών έλκει την καταγωγή της από την απάνθρωπη κορανιακή βία.  Όταν όμως αναφερόμαστε σε φανατικούς μουσουλμάνους θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την υπαγορευόμενη κορανιακή βία αυτοί την εφαρμόζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com