29 Σεπ 2015

ΝΤΡΟΠΗ. Η φωτογραφία που συνόδευσε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας για τη συνάντηση του κ. Φίλη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


dt img 2

Διαδικτυακή γκάφα και τετ α τετ με Ιερώνυμο
Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minedu.gov.gr) αναρτήθηκε δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του κ. Φίλη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, το οποίο συνόδευσε μια φωτογραφία από το Μουσείο της Ακρόπολης που απεικονίζει τα οπίσθια αγαλμάτων. Το θέαμα προκαλεί έκπληξη, απορία για τις προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και ντροπή. Δυστυχώς, φαίνεται ότι είτε το υπουργείο Παιδείας είναι υπό διάλυση είτε κάποιοι θέλουν σκόπιμα να μειώσουν την Εκκλησία.
28-09-15 Συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

Δελτίο Τύπου
Αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο. Η συνάντηση προγραμματίστηκε αμέσως μετά την ανάληψη από τον υπουργό των καθηκόντων του. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Για το δελτίου τύπου πατήστε εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.minedu.gov.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΗΜΑΤΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΑ..... ΑΗΔΙΑ
ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΤΑΙΤΩΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ΄΄΄΄΄
ΟΥ ΦΙΛΗΜΑ ΣΟΙ ΔΩΣΩ ΚΑΘΑΠΕΡ Ο ΙΟΥΔΑΣ π. Νειλος Βατοπαιδινος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΑΞΙΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΩΝ!

Efstathios Efstathios είπε...

Οι πολιτικές των τελευταίων 40 χρόνων και οι πολιτικοί των ετών αυτών αποδείχθηκαν άκρως επικίνδυνοι για την Ελλάδα, που την πολεμάνε με μανία. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε άλλο να αλωνίζουν, πρέπει να ενωθούμε και να τους καταδικάσουμε ως προδότες των παραδόσεών μας. Σε όλες τις χώρες του κόσμου οι πολιτικοί και οι πολίτες υποστηρίζουν την "ιστορία τους" και δεν ντρέπονται να πούνε τί είναι. Π.Χ. οι Αμερικάνοι λένε εμείς οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί wir Deutsche!!! Δεν σημαίνει ότι ο υπουργός μπορεί να κάνει ότι θέλει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΒ ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΣΟΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ
ΓΝΩΤΩΣΑΒ ΠΩΣ ΙΣΥΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Η ΠΙΣΤΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ
ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

κοιταζοντας προσεκτικα το φιλημαιερωνυμουκαιφιλη μου ηλθε να κανω συγνωμη εμετο
γνωριζω ελαχιστους αρχιερεις που δεν δεχονται αυτο τον ξεφτιλισμο και την υποτιμηση
Ο ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ....
ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ
ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΟΙ ΑΝΕΥΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ μου θυμιζει τον ελεγχον του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ δια του γραμματεις και φαρισαιους
π,ιλαριων μοναχος αγιορειτης

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι ειπαν να προβαλλουν τα εσωψυχα τους με φωτογραφιες αγαλματων.

Αsterix είπε...

Ο Φιλης, με τις κρεμασμενες πατσες και για να προχωρισει ενα βημα μπρος τις κλωταει, σιγουρα το εκανε εσκεμενα. Αν δεν ηταν ιδεα αυτου, ηταν ιδεα καποιου παρατρεχαμενου του, που ενοιωθε τη σιγουριά οτι δεν θα δεχθει τη δυσφορια του. Λιθαρακι, το λιθαρακι, ο καθε ενας που περναει απο αυτο το Υπουργριο, μας δειχνει τον "προοδευτισμο" του.
Αυτη ειναι η αριστερα του εμμισθου ανθρωπισμου και της εθνοκαπηλης δεξιας.
Τα αλγαματα ειναι στην θεση τους και δεν ομιλουν, οπως αγαλματα χωρις κινηση και ενεργεια ειναι ο εγκεφαλος πολλων απο αυτων που ναρκισσευουν την ανυπαρξια τους.
Την κυρια ευθυνη, τη φερει η Διοικουσα Εκκλησια, εχει εναγκαλησθει με την κοσμικη εξουσια καικανει πως δεν βλεπει τη διαφθορα της. Αν την βλεπει, που την βλεπει, γρυλισμους εκτοξευει κι οχι λογο καταγγελτικο. Ιεραρχες που ειχαν μονο φοβο θεου τα εβαζαν με τους τυραννους. Οι σημερινοι, λογια παχια ειναι.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com