13 Μαΐ 2015

Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Ισλαμικό Τέμενος




Ψηφίστηκε και στα άρθρα και στις τροπολογίες του το νομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε πολλά από τα οποία προκάλεσε η Ν.Δ. ονομαστική ψηφοφορία.
Ειδικότερα ψηφίστηκαν:
- η τροπολογία για την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ., το Ποτάμι και το ΚΚΕ ενώ κατά ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α.,
- η τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής,

- η τροπολογία για την παράταση της θητείας των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και την κατάργηση των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τη συμμετοχή των Συμβουλίων των ΑΕΙ και των Σχολών αυτών στη διαδικασία της προεπιλογής των Πρυτάνεων και των Κοσμητόρων.
imerisia.gr,12/05/2015

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για κλασσική διακομματική αθλιότητα απ τους πολιτικούς νεκροθάφτες του ελληνισμού. Η ανέγερση του ισλαμικού τεμένους αποτελεί πράξη παραφροσύνης και εθνικοθρησκευτικής αυτοκτονίας. Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ
ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΙ -ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com