1 Μαρ 2015

Η επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ για «κατοχύρωση του ανήθικου ‘’γάμου’’ των ομοφυλοφίλων.



Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ‘’ΓΑΜΟΥ’’ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
(Τον Τσε Γκεβάρα, αυτόν που απάνθρωπα εξόντωνε ομοφυλοφίλους έχουν οι Συριζαίοι στα μπλουζάκια τους; )
Εξ αφορμής της ‘’ξεχωριστής’’ επιδίωξης του ΣΥΡΙΖΑ για την «κατοχύρωση του ανήθικου και απαράδεκτου ‘’γάμου’’ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου», δημιουργούνται εύλογες απορίες.
Είναι απορίας άξιον, ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που συμμετέχουν, στις λεγόμενες ‘’παρελάσεις υπερηφανείας’’ (gay pride), με τα ‘’επαναστατικά’’ μπλουζάκια με τον Τσε Γκεβάρα.  Έχουν αίσθηση ποιόν προβάλλουν στα ‘’επαναστατικά’’ μπλουζάκια των; 
Ως γνωστό ο Τσε Γκεβάρα διετέλεσε υπέυθυνος του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων  Δυνάμεων της Κούβας (μετά την ανάληψη της εξουσίας).   Το προτεινόμενο από τον Τσε Γκεβάρα σχέδιο εγκλεισμού και εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων τους περιελάμβανε και τους ομοφυλόφιλους (Απρίλιος 1960).  Ο Φίντελ Κάστρο το αποδέχθηκε.  Απλά θεωρήθηκε η ομοφυλοφιλία υποπροϊόν του Καπιταλισμού. 

Όταν ο Τσε Γκεβάρα έγινε υπουργός Βιομηχανίας, σύμφωνα με το Βουλγάρικο κομμουνιστικό πρότυπο για τους ομοφυλόφιλους, δημιούργησε τέσσερα στρατόπεδα αναμόρφωσης (εγκλεισμού και εξόντωσης των).
Στη Σαγκάη οι κομμουνιστές με απάνθρωπο τρόπο εξόντωναν τους κομμουνιστές.  Λυπούμαι που πρέπει να το πω, «τους κτυπούσαν στο κεφάλι και τους πετούσαν στο ποτάμι».  Αυτά συμβούλεψαν οι σύντροφοί τους τον Κουβανό Αρχηγό της Μυστικής Αστυνομίας Ραμίρο Βαλντές που έστειλε ο Τσε για ‘’συμβουλές’’, καθότι ήδη έκανε το πρώτο στρατόπεδο ‘’αναμόρφωσης’’ στη χερσόνησο Guanaha. Τελικά ακολούθησε το Βουλγάρικο κομμουνιστικό πρότυπο.
Η ‘’ιστορική’’ φράση του Τσε Γκεβάρα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 11/12/1964 : «Εκτελέσεις κάνουμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε», προκαλεί αποτροπιασμό.
Θα αναφέρω απλά ότι η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του Ραούλ Κάστρο, παραδέχτηκε την κακοποίηση των ομοφυλοφίλων.
Τον Τσε Γκεβάρα, αυτόν που απάνθρωπα εξόντωνε ομοφυλοφίλους έχουν στα μπλουζάκια τους οι Συριζαίοι; 
Η Εκκλησία ως γνωστό τηρεί τη ορθή στάση στο θέμα των ομοφυλοφίλων.   Το ομοφυλοφιλικό πάθος το καταδικάζει ανεπιφύλακτα και στον ίδιο τον ομοφυλόφιλο άνθρωπο δείχνει την πρέπουσα χριστιανική αγάπη. Η διάκριση είναι σαφέστατη.  Άλλο η αμαρτία και άλλο ο αμαρτωλός άνθρωπος.
Θα επαναλάβω την ερώτηση μου : «Τον Τσε Γκεβάρα, αυτόν που απάνθρωπα εξόντωνε ομοφυλοφίλους έχουν στα μπλουζάκια τους οι Συριζαίοι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com