3 Σεπ 2014

Την πάντρεψαν με... σκύλο για να διώξουν το κακό πνεύμα! (ΦΩΤΟ)

Την πάντρεψαν με... σκύλο για να διώξουν το κακό πνεύμα! (ΦΩΤΟ)
Ινδία - “Θύμα” ενός παράξενου εθίμου έπεσε μια 18χρονη, η οποία ανάγκαστηκε να παντρευτεί έναν αδέσποτο σκύλο για να διώξουν το κακό πνεύμα. 

Η νεαρή κοπέλα κατάγεται από ένα απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής Ινδίας ήταν η πρωταγωνίστρια του τελετουργικού μαζί με το τετράποδο.
Ο γάμος διοργανώθηκε από τους ηλικιωμένους του χωριού, μετά τον... χρισμό ένος γκουρού, ο οποίος είπε στους γονείς της 18χρονης ότι αν η κόρη τους παντρευτεί άνδρα, θα φέρει την καταστροφή στην οικογένειά της, αλλά και στην κοινότητα.
 
Ο... γαμπρός βρέθηκε από τον πατέρα της κοπέλας, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν είναι χαρούμενη για τον γάμο της, ωστόσο πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει το χωριό της. "Μόλις λυθούν τα μάγια, θα παντρευτώ έναν άνδρα και θα μοιραστούμε μαζί τη ζωή μας".

Πηγή: Daily Mail    & newsit

8 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΓΑΚΗΣ είπε...

Δεν θα την πω ''σκύλα'' για να μην θεωρηθώ ρατσιστής και καταλήξω στη ''στενή'' πριν την ώρα μου. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον σε σιχαμερότερες δημόσιες αμαρτίες να εκφραστώ περισσότερο ελεύθερα και ίσως στη φυλακή αν αξιωθώ και πάω αποκτήσω την ελευθερία του λόγου που οι μασόνοι μου στερούν έξω από αυτήν. Αφιερώνω το σχόλιό μου αυτό σε 2 τουλάχιστον μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας που σιγοντάρουν την κυριαρχία του Αντιχρίστου στις μέρες μας. Δε θα πω φυσικά τα ονόματά τους γιατί σίγουρα θα εγκαινιάσω πολύ πρόωρα την εφαρμογή του αγαπημένου τους αντιρατσιστικού νόμου. Θα τους πω όμως ότι ο άγιος ομολογητής που αναχώρησε προσφάτως για την Ουράνια Βασιλεία του Θεού άφησε παρακαταθήκη και στρατιά πνευματικών αδελφών και μαθητών του την οποία οι εχθροί του Χριστού και της Ελλάδος θα βρουν μπροστά τους ως ανυπέρβλητο εμπόδιο στα καταχθόνια σχέδιά τους εις βάρος της πατρίδος μας και της φιλτάτης Πίστεώς μας. Τους προειδοποιώ και τους ενημερώνω όλους αυτούς να ξέρουν ότι πάντα στο τέλος νικάει ο Χριστός και ας μην ματαιοπονούν αδίκως. Χάνουν το χρόνο τους μα κυρίως χάνουν την ψυχή τους. Και η απώλεια αυτή είναι οριστική και αιώνια. Η επιλογή δική τους....

Ανώνυμος είπε...

Φεύ ! Αυτό είναι το διορθωμένο νομοσχέδιο που ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης ενέκρινε και μας είπε ότι δεν περιέχει τίποτα το ανησυχητικό ; Και το επίμαχο σημείο περί ενεργειών που υποκινούν πράξεις διακρίσεως , μίσους και βίας εναντίον ομάδων , θά περιορισθεί μόνο στους ομοφυλόφιλους ή και στους κτηνοβάτες όπως ο ανωτέρω ΄΄γάμος ΄΄ -- ο Θεός να φυλάει τι άλλο θα ακούσουμε --- ή και στους καννίβαλους , παγανιστές , σατανιστές και σε όποια άλλη διαστροφή που ο ανθρώπινος νούς δεν φαντάζεται , αλλά και στους αιρετικούς οικουμενιστές που πάνω από όλα τους καίει; Και ποιος μπορεί να μας σώσει από τις προβοκάτσιες ; Με αυτό τον νόμο εμείς στον Βόλο , όσοι ασκήσαμε μία κριτική στον σεβ. Δημητριάδος, θα έπρεπε να βρισκόμαστε στη φυλακή με δεδομένο , ότι κάποιος νέος άνδρας άγνωστος σ’ εμάς δεν γνωρίζουμε πόθεν ελαυνόμενος όρμησε να προξενήσει σωματική βλάβη στον Δημητριάδος Βέβαια αν ο λαός γνώριζε την συνεργασία τους με τις δυνάμεις που μας έφεραν σε αυτό το σημείο και ότι μέσω του οικουμενισμού υπηρετούν την παγκόσμια δικτατορία και την επιβολή της παγκόσμιας σιωνιστικής κυβερνήσεως , θα πάθαιναν ό,τι έπαθαν και οι βουλευτές και οι υπουργοί που δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα , αλλά έχε χάρη που το ράσο που φοράνε τους καθιστά υπεράνω πάσης υποψίας ! Συμφωνούμε με τον κ. Στέλιο Γεγάκη ότι η εκκλησία πολεμουμένη νικά και ότι θα πρέπει να θωρακιστούμε με αρετές ώστε να είμαστε έτοιμοι για ομολογία !
΄΄ Ωραίος κάλλει ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Ας μή θεωρούμε αυτά τά φαινόμενα τριτοκοσμικά αφού καί στη Γερμανία λειτουργούν ελεύθερα οίκοι ανοχής κτηνοβατών τους οποίους άν έλθουν νά φυτρώσουν καί στην Ελλάδα η εκκλησία δέν θά μπορεί ούτε κάν νά τά στηλιτεύσει μέ την ισχύ του αντιρατσιστικού νόμου !

Ανώνυμος είπε...

Τά κουφέτα που κρατά η νύφη στην ποδιά της είναι σκυλοτροφή ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΛΕΙ!

Σ.Γ. είπε...

Δε βλέπω καλεσμένους από το σόι του γαμπρού... Μάλλον δεν τους άρεσε η νύφη.

Ανώνυμος είπε...

Γάμος χωρίς κούς -κούς δέν γίνεται! Τό καλεί η περίπτωση!

Ανώνυμος είπε...

Το τραπεζι να φανταστω εγινε σε καποιο σκυλαδικο τυπου Παολα να υποθεσω....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com