22 Αυγ 2014

Δήλωση Μητροπολίτου Μεσογαίας Νικολάου για το “Αντιρατσιστικό” ΝομοσχέδιοΔΗΛΩΣΗ
για ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικολάου
22.8.2014
Με υποψιάζουσα σπουδή, στο Θερινό Τμήμα της Βουλής, εμφανίζεται αιφνιδιαστικά προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο που λέγεται «αντιρατσιστικό» και στο παρελθόν δεν πέρασε γιατί συναντούσε έντονες αντιδράσεις.
38 βουλευτές της ΝΔ επικαλούμενοι λόγους συνειδήσεως απειλούν ότι θα το καταψηφίσουν και ζητούν την απόσυρσή του. Η Κυβέρνηση φαίνεται πως τους αγνοεί και επιμένει. Υποθέτω πως τελικά θα τους εκβιάσει.
Πέντε Μητροπολίτες το αποκαλούν «καταστροφικό» ή «πονηρό» ή κάτι τέτοιο και σε έντονο ύφος εκφράζουν την αντίθεσή τους. Η Ιερά Σύνοδος προς το παρόν σιωπά. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ στην επικεφαλίδα μιλάει και για ξενοφοβία, κάπου μέσα του είναι κρυμμένη και μια άλλη καινούργια και ύποπτη λέξη, η «ομοφοβία».

Φυσικά και θέλουμε να αντιμετωπισθεί ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία. Κοινωνίες μίσους και εκδικητικότητας που δεν είναι ανεκτικές στη φυσιολογική διαφορετικότητα δεν είναι ικανές να φιλοξενήσουν αξίες, ούτε να δημιουργήσουν πρόοδο και πολιτισμό, ούτε να συντηρηθούν και να επιβιώσουν. Κοινωνίες όμως που απαγορεύουν τον στιγματισμό και τον έλεγχο των ψυχοκοινωνικών διαστροφών, όπως είναι και οι γενοκτονίες και οι ομοφυλίες, αλλά και ο ρατσισμός, αυτές οι κοινωνίες ούτε κοινωνίες είναι ούτε και δημοκρατίες. Ας μας εξηγήσουν οι υποστηρικτές του νόμου γιατί να προστατεύεται ο αντιρατσισμός και να απαγορεύεται η «ομοφοβία».
Δεν ζητούμε να αποσυρθεί ο νόμος. Ζητούμε να διορθωθεί. Για να χτυπήσεις το μίσος δεν είναι μονόδρομος το να πνίξεις τον σεβασμό και την ελευθερία του λόγου. Για να εξαφανίσεις την κακία δεν υποχρεούσαι να απαγορεύσεις το Ευαγγέλιο. Υποχρεούσαι να το αναστήσεις.
Τελικά το πρόβλημα δεν είναι η «ομοφοβία», τήν οποία μόλις μάθαμε ως λέξη, όσο η ομομανία την οποία καθημερινά ζούμε στην πράξη.
Είναι κρίμα αυτή η Κυβέρνηση ως τελευταία πράξη πριν από την αυτοκτονία της να μας αφήνει ως νομοθετημένη πλέον κληρονομιά τα επίχειρα του ηθικού παραλογισμού της.
«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καί έτερος Καππαδόκης !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ..

Ανώνυμος είπε...

Λάθος δήλωση!

Δεν θέλουμε την διόρθωση του, θέλουμε την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!

Και μόνο ότι το θέλουν οι παναιρετικοί Οικουμενιστές και οι άθεοι και αντίχριστοι Αριστεροί και θορυβούν τόσο, φθάνει για να μην το θέλουμε ΚΑΘΟΛΟΥ!

Είναι Χουντικό!

Εμπεδοκλής

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Οι αντίχριστοι Αριστεροί ...

ενώ εμείς (οι πιστοί) ανήκομεν εις την Δεξιάν !

Γνωρίζεις ανώνυμε τι ψήφισε η Ελληνική Δεξιά πρόσφατα στην Ευρωβουλή για την ομοφυλοφιλία ;

Πότε θα σοβαρευτούμε να μας πάρουν και οι Αριστεροί στα σοβαρά ;

Ανώνυμος είπε...

Το ζουμί όλης της δήλωσης :

Είναι κρίμα αυτή η Κυβέρνηση ως τελευταία πράξη πριν από την αυτοκτονία της να μας αφήνει ως νομοθετημένη πλέον κληρονομιά τα επίχειρα του ηθικού παραλογισμού της.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 μ.μ. δεν έμαθες ότι οι Αριστεροί έκαναν τόσο σαματά, τόσο θόρυβο επειδή ανέβαλε λίγο η Κυβέρνηση την συζήτηση του αντιρατσιστικού φασιστικού νόμου;
Δεν έμαθες τι πιέσεις ασκούσαν και ασκούν στην Κυβέρνηση οι Αριστεροί Πασοκοι και οι ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για να ψηφιστεί το φασιστικό δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;

Τι σημαίνει αυτό;
Οι άθεοι και εκκλησιομάχοι Αριστεροί θα το είχαν ήδη ψηφίσει από την πρώτα ημέρα αν κυβερνούσαν αυτοί. Και θα είχαν βάλει βαρύτερες ποινές, πιο χουντικές απάνθρωπες ποινές, από αυτές που προβλάπονται στο τωρινό χουντικό νομοσχέδιο.

Και πάλι αποδεικνύεται η μανία των εκκλησιομάχων Αριστερών εναντίον των ελεύθερων ορθόδοξων φωνών!

Θυμηθείτε και με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο τι επιθέσεις δεχόταν επειδή μιλούσε, από Αριστερά κόμματα και εφημερίδες!

Απίστευτη η Αριστερή Χούντα!

Φιλαλήθης

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com