6 Ιουλ 2014

Η Ευρώπη και η Ελλάδα στο στόχαστρο του ΙΚΙΛ [Τζιχαντιστές του Ιράκ]


article-2674736-1F46221200000578-100_634x381

Η Ευρώπη και η Ελλάδα στο στόχαστρο του ΙΚΙΛ
[Τζιχαντιστές του Ιράκ]
Μεγαλεπήβολα σχέδια εκπονούν οι τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ όπως προκύπτει από τον χάρτη του χαλιφάτου και των συμμαχιών που δόθηκε στη δημοσιότητα. Πρόκειται για έναν χάρτη που δείχνει τις περιοχές που το ΙΚΙΛ σχεδιάζει να έχει υπό τον έλεγχό του μέσα σε 5 χρόνια! Είναι σαφές ότι το σχέδιο αφορά και χώρες που δεν επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο [Βαλκάνια, Ινδία, Αιθιοπία, Ισπανία, Κεντρική Αφρική]. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη Μέση Ανατολή, τη μισή Αφρική και μεγάλες περιοχές της Ασίας, ενώ αποκαλύπτει επίσης τη φιλοδοξία του χαλιφάτου να επεκταθεί στην Ευρώπη. Η Ισπανία, στην οποία οι μουσουλμάνοι κυριαρχούσαν μέχρι τα τέλη του 15ου αιώνα, θα αποτελέσει μέρος του χαλιφάτου, όπως και οι χώρες των Βαλκανίων (φυσικά και η Ελλάδα) και της Ανατολικής Ευρώπης.

Στα όρια της αναβίωσης των μεγάλων χαλιφάτων του Μεσαίωνα και της Οθωμανικής αυτοκρατορίας περιλαμβάνεται και η Αυστρία [εκεί που έφτασε ο αγαπημένος των ελλήνων τηλεθεατών, Σουλεϊμάν! Πριν λίγες μέρες, το ΙΚΙΛ, παλιός συνεργάτης των ΗΠΑ στον αγώνα κατά του Άσσαντ στη Συρία, όρισε αρχηγό του τον Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι “χαλίφη” και συνεπώς “ηγέτη των μουσουλμάνων σε ολόκληρο” τον κόσμο. Σύμφωνα με το Associated Press σε ηχητικό μήνυμα, ο Αμπού Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, κάνει τις “προγραμματικές εξαγγελίες”: “Κατά τη διάρκεια συνάντησης, η “σούρα” (το συμβούλιο) του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκαθίδρυση του ισλαμικού χαλιφάτου και να ορίσει έναν χαλίφη για το Κράτος των μουσουλμάνων. Ο τζιχαντιστής σεΐχης αλ Μπαγκντάντι ορίστηκε χαλίφης των μουσουλμάνων”. Ένα χαλιφάτο είναι ένα ισλαμικό κράτος που περιλαμβάνει το σύνολο των μουσουλμάνων πιστών (ουμά), βασίζεται στον ισλαμικό νόμο (σαρία) και κυβερνάται από έναν μοναδικό χαλίφη, που θεωρείται διάδοχος του προφήτη Μωάμεθ. Άλλωστε, ο όρος “χαλιφάτο” σημαίνει “διαδοχή” στα αραβικά. Το τελευταίο Χαλιφάτο που υπήρχε στον κόσμο ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία διαλύθηκε πριν από 91 χρόνια, το 1923. Οι λέξεις «Ιράκ» και «Λεβάντε» θα καταργηθούν από το αρκτικόλεξο ΙΚΙΛ, το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι «Το Ισλαμικό Κράτος» προσέθεσε ο Αντνάνι. Την ίδια ώρα τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε απειλούν ότι θα διαρρήξουν και άλλα, πέραν της Συρίας, σύνορα, του Ιράκ, της Ιορδανίας και του Λιβάνου. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Ιντερνετ, με τίτλο “Τέλος της Σάικς-Πικό” (γαλλο-βρετανική συμφωνία του 1916 για τον καταμερισμό των ζωνών επιρροής στη Μέση Ανατολή μετά τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας), εκπρόσωπος του ΙΚΙΛ δηλώνει μπροστά σε συνοριακό πέρασμα στη συρο-ιρακινή μεθόριο, υποσχόμενος και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης: “Αυτά δεν είναι τα μόνα σύνορα που θα διαρρήξουμε, θα διαρρήξουμε και άλλα σύνορα”. Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) που πρωτοεμφανίστηκε στη Συρία το 2013, μετονομάστηκε επίσης την προηγούμενη Κυριακή σε Ισλαμικό Κράτος, χωρίς γεωγραφικούς προσδιορισμούς.
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ: Όπως όλα δείχνουν, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν την αναβίωση του κομματιασμένου οθωμανικού ονείρου. Δηλαδή στην επέκταση του Ισλάμ και την επιβολή του νόμου της σαρίας ακόμα και σε τόπους όπου δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Αυτό θα γίνει μέσα από την αναδιαμόρφωση των συνόρων της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ευρώπης, με έναν από τους βασικούς σταθμούς απόβασης την Ελλάδα. Κι εμείς, πιστοί στο δόγμα του “φιλειρηνικού πολυπολιτισμού”, ανοικτοί πάντα στις “νέες παγκόσμιες τάσεις” απαθείς, ξεπουλάμε στρατιωτική περιουσία για να φτιάξουμε ένα τζαμί στο κέντρο των Αθηνών! Οι ιεροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε, κάλεσαν τζιχαντιστικές οργανώσεις από ολόκληρο τον κόσμο να εκφράσουν την πίστη τους σε αυτό και έτσι σήμερα τουλάχιστον 7.000 από την Ευρώπη μόνο(!) πάνοπλοι ισλαμιστές μάχονται στις εμπόλεμες ζώνες. Και η Ευρώπη βυθισμένη στην καλοπέραση, τον ευδαιμονισμό, τη φιληδονία και το ατέρμονο άπληστο κυνήγι πλούτου απλώς... παρατηρεί. Οι τζιχαντιστές πάντως άφησαν να “διαρρεύσει”, και ο χάρτης του ιερού πολέμου, αποκαλύπτοντας τις βλέψεις των “ιερών μαχητών” για την επιβολή του ισλαμικού νόμου: από την Τουρκία και την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια θα περάσουν έως και την Ιβηρική Χερσόνησο. Σύμφωνα με το πενταετές σχέδιο του επεκτατικού πολέμου των ισλαμιστών, η χώρα μας, η Βουλγαρία και η Ρουμανία εντάσσονται στο πρώτο μέρος του σχεδίου, ενώ η Ιβηρική Χερσόνησος, όπου το ισλαμικό στοιχείο έχει γράψει τη δική του ιστορία για 700 χρόνια, έως τα τέλη του 15ου αιώνα, προβλέπεται να έχει κατακτηθεί έως το 2020. Ο χάρτης του ιερού πολέμου είχε «κυκλοφορήσει» νωρίτερα από την τούρκικη ιστοσελίδα Son Dakika, η οποία είχε χαρτογραφήσει τις «βλέψεις» του ΙΚΙΛ. Μετά όμως την κήρυξη του χαλιφάτου από τη σουνιτική οργάνωση των οπαδών του «ιερού πολέμου», η οποία έχει μάλιστα αποκηρυχθεί ακόμα και από την Αλ Κάιντα, ο χάρτης του επεκτατικού ιερού πολέμου αποκτά ειδικό βάρος. Η ανακήρυξη δε του ηγέτη του ΙΚΙΛ Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σε σε χαλίφη και ηγέτη όλων των μουσουλμάνων και η αλλαγή ονόματος του ΙΚΙΛ σε Ισλαμικό Κράτος προσδίδουν στον «ιερό επεκτατικό πόλεμο» έναν «πανμουσουλμανικό χαρακτήρα», γεγονός που το καθιστά πιο επικίνδυνο. Αν προσθέσουμε σε αυτό ότι ο νέος χαλίφης που «θα κάνει τον κόσμο να τρέμει», όπως σχολίαζε το γαλλικό περιοδικό «Marianne», δηλώνει ότι επιθυμεί να αποκαλείται Ιμπραήμ [όνομα του υιού του Μωάμεθ], έτσι ώστε να συστηθεί ως διάδοχος και προφήτης, τότε αυξάνει τις πιθανότητές του να κάνει τουλάχιστον τον μουσουλμανικό κόσμο να τον «ακολουθήσει» στο «επεκτατικό όραμά του». Είναι άλλωστε ενορχηστρωτής του πρώτου «ιερού πολέμου» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΙΜΠΡΑΗΜ: Κάποιοι τον αποκαλούν «αόρατο σεΐχη», ενώ άλλοι τον αντιμετωπίζουν ως τον «νέο Μπιν Λάντεν». Εκείνος όμως συστήνεται ως χαλίφης Ιμπραήμ, ο διάδοχος του Μωάμεθ και κατ' επέκταση όλων των μουσουλμάνων, ενώ παράλληλα διατυμπανίζει ότι θέλει να σβήσει από τον χάρτη την Αλ Κάιντα. Και το έχει ήδη καταφέρει, αφού τελευταία κανείς δεν μιλά για το έως τώρα μεγαλύτερο «δίκτυο τρόμου». Ο 43χρονος Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, ο έως τώρα αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) και νυν χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους, που ενσαρκώνει το νέο σύμβολο του «σύγχρονου τρόμου», προέρχεται από θρησκευόμενη οικογένεια, είναι κάτοχος διδακτορικού στις Ισλαμικές Σπουδές από το πανεπιστήμιο της Βαγδάτης και επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10.000.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com