5 Φεβ 2014

Ηρακλής Ρεράκης, «Θρησκευτικά: Μάθημα πνευματικής προόδου ή οπισθοδρόμησης;»

Η ομιλία του κ. Ηρακλή Ρεράκη, Διευθυντή Εργαστηρίου Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής & Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα :
«Θρησκευτικά: Μάθημα πνευματικής προόδου ή οπισθοδρόμησης;», η οποία έγινε στην Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν στις 25 Ιανουαρίου 2014, στην Αίθουσα Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης, η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων, το Παράρτημα Νομού Λαρίσης και το Εργαστήριο  Χριστιανικής Παιδαγωγικής  Τμήματος Κοινωνικής & Ποιμαντικής Θεολογίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και η οποία είχε ως θέμα : "Η θρησκευτική αγωγή στην Ελλάδα. Προβλήματα - Προοπτικές".
Δείτε και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διχως τη γνωση της ορθοδοξου θεολογιας δια του μαθηματος των θρησκευτικων,της γνωσεως της παλαιας και καινης διαθηκης και της διδασκαλειας των πατερων,οσα
πτυχεια πανεπιστιμιακα και αν εχει
κανεις και αν κατεχει τη σοφια ολου του κοσμου διχως να γνωριζει τη διδασκαλεια της ορθοδοξου πιστεως ειναι ουσιαστικα αγραματος ,διοτι οι γνωσεις που συσορευσε του αρκουν μεχρι του ταφου,ενω η γνωσιςκαι τηρηση των εντολων του ευαγγελιου τον συνοδευουν και μετα του ταφου,ειναι εφοδια ζωης αιωνιου.
Ας σκευτουμε τι μορφωσι θα δωσουμε στα παιδια μας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com