7 Φεβ 2014

Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Καθηγητές Θεολογικών Σχολών με μερικούς "μοντέρνους" Αρχιερείς, πολεμούν το μάθημα των Θρησκευτικών και θέλουν να το μετατρέψουν σε Θρησκειολογία!




ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΩ ΡΕΠΟΥΣΗ!
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ!
______Δεν θα σου γίνει το χατήρι κυρά Μαριώ Ρεπούση! Μπήκες από το παράθυρο στη Βουλή με 1.600 τόσους ψήφους, κατέκτησες την έδρα της Βουλευτίνας της ΔΗΜ.ΑΡ  και με περισσή αναίδεια προβάλλεις τις αναρχικές και ανατρεπτικές απόψεις σου. Στρέφεσαι εναντίον της γλώσσης μας, εναντίον της ιστορικής αλήθειας, εναντίον της Ορθοδοξίας μας!
_______Με αίσθημα ευθύνης σε πληροφορούμε, ότι εσύ θα λησμονηθής, όπως συνέβη και με πολλούς άλλους πρίν από σένα μισέλληνες και πολεμίους της Ορθοδοξίας, αλλά η Ελλάδα θα μένει και η Ορθοδοξία θα μεγαλύνεται! Θα μένουν, διότι αποτελούν πηγή πολιτισμού για την όλη ανθρωπότητα.
________Στήν ξέφρενη πορεία σου, αγαπητή μου κυρά Μαριώ, δυστυχώς συμπαραστάτες έχεις μερικούς Καθηγητές των Θεολογικών Σχολών της Χώρας, δυστυχέστατα δε, και μερικούς "μοντέρνους" Αρχιερείς! Χωρίς δισταγμό λανσάρουν μοντέρνες απόψεις, αριστερίζουσες απόψεις στο κοινωνικό σύνολο. Πολεμούν π.χ. το μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία, το οποίον θέλουν να μετατρέψουν σε μάθημα Θρησκειολογίας! Μεταγλωττίζουν τά λειτουργικά κείμενα χωρίς δισταγμό. Αλλοιώνουν τήν Ορθόδοξη Παράδοση χωρίς ενδοιασμούς! Κάνουν εκπτώσεις σε θέματα Πίστεως μέσα από τις διαδικασίες της Οικουμενικής, λεγομένης, Κινήσεως! 
________Περιμέναμε, λοιπόν, χθες στην ετήσια Σύναξη, που γίνεται κάθε χρόνο στην Ιερά Μονή Παντέλης, μεταξύ των Μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και των Καθηγητών της Θεολογίας να θιγούν κάποια απ΄αυτά τα καυτά ζητήματα, διά των οποίων αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του δίδυμου "Ελληνισμός καί Ορθοδοξία", αλλά ματαίως! Η Ιερά Σύνοδος δεν κατώρθωσε να αρθή στο ύψος των περιστάσεων! Το πνεύμα της κυράς Ρεπούση δηλητηριάζει τούς πάντες!   
_______Στον τόπο αυτό υπάρχει η σιωπηλή πλειοψηφία, η οποία δεν έχει τόν τρόπο είτε να εκφρασθή, είτε να αντιδράσει! Είναι οι σύγχρονοι Έλληνες, προδομένοι και από τήν Πολιτική, και από την Πνευματική και από την Εκκλησιαστική τους Ηγεσία! …………………………..
Αίγιον,  7 Φεβρουαρίου 2014

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Χωρίς δισταγμό λανσάρουν μοντέρνες απόψεις, αριστερίζουσες απόψεις στο κοινωνικό σύνολο. Πολεμούν π.χ. το μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία, το οποίον θέλουν να μετατρέψουν σε μάθημα Θρησκειολογίας! Μεταγλωττίζουν τά λειτουργικά κείμενα χωρίς δισταγμό. Αλλοιώνουν τήν Ορθόδοξη Παράδοση χωρίς ενδοιασμούς! Κάνουν εκπτώσεις σε θέματα Πίστεως μέσα από τις διαδικασίες της Οικουμενικής, λεγομένης, Κινήσεως"
QUIZ: ποιον συνεπίσκοπό του, προερχόμενο απ τη Χρυσοπηγή, "φωτογραφίζει" ο μητροπολίτης Καλαβρύτων;

Ανώνυμος είπε...

Θυμηθηκα Σεβασμιωτατε τα λογια του Χρυσοστομου,εις Ησαιαν,ΕΠΕ8,224).
Ο λαος δεν θα αμαρτανει κατα την αδυναμιαν του,αλλα θα θα ωθειται στην αμαρτια ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
Γι αυτο για τους Ιουδαιους της εποχης του Ησαια γραφει ο Ιερος Χρυσοστομος:''Μελετην εποιουντο την αμαρτιαν και πανταχου μετ επιτασεως''.Εκαναν την αμαρτια δηλαδη φροντιδα και μεριμνα παντου και με παθος.Και νομιζαν οτι θα εξευμενισουν Τον Θεο με θυσιες και προσευχες ενω απο την αλλη αμαρταναν με καθε τροπο.Ετσι κουκουλωνουν τα σκανδαλα πολιτικων και μη...Και πως δηλαδη να μη γινει η Ελλαδα αθεη;;;
μπραβο στην φωτισμενη Γραφιδα των Ιερεων μας.Μας δινει τοση δυναμη και κουραγιο!π

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com