3 Ιαν 2014

Βουλευτής με ευαισθησίες σε θέματα άλλων θρησκειών διακωμωδεί το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας

Εμπαιγμός της Θείας Κοινωνίας με Σοβιετικού χαρακτήρα παρωδία της από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Ας τολμούσε να κοροϊδέψει έτσι και το αγαπημένο του Ισλάμ…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν το συγκεκριμένο σκάνδαλο περιοριζόταν ή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στον ασεβέστατο βουλευτή του ελεεινότερου ποιοτικά κόμματος που λυμαίνεται την ελληνική πολιτική ζωή τότε το κακό θα ήταν μικρό.
Όταν όμως βλέπει κανείς να "συνευδοκεί τοις πράσσουσι" και η "συντηρητική" βουλευτίνα του κόμματος που προφανώς καπηλεύεται το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" προς άγραν ψήφων και όταν το, χείριστον όλων, η πλειοψηφία των παρισταμένων θεάται απαθώς, και μάλλον ευχαρίστως, τη διακωμώδηση των ιερών και των οσίων του έθνους μας, επιδοκιμάζοντας με την εν γένει στάση της τα γιγνόμενα, τότε κάθε ορθοφρονούν μέλος της ελληνικής κοινωνίας μελαγχολεί και βυθίζεται αναποφεύκτως σε απαισιόδοξες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον της νεοελληνικής κοινωνίας, της οποίας η ποιοτική καθίζηση έχει καταστεί ορατή και σε τυφλό.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Πως αφήνει αυτό το έκτρωμα, ο κατά τα άλλα λαλίστατος Καστορίας,να γελοιοποιεί αυτό που εμείς οι υπόλοιποι χριστιανοί έχουμε ως ύψιστο αγαθό.Σώμα και Αίμα Χριστού.Θα αναφέρω ένα προσωπικό περιστατικό.Στο στρατό συνστρατιώτης μας κορόιδευε με τα χειρότερα λόγια τη Θεία Κοινωνία.Τον παρακάλεσα να μη λερώνει τόσο το στόμα του.Μετά από τρεις μήνες γύρισε ο στρατιώτης,χτυπημένος από τροχαίο.Αγνώριστος σωματικά,αλλά αλλαγμένος ψυχικά.Εύχομαι αυτό το υποκείμενο να είναι πάντα καλά.Αλλά εύχομαι να μετανιώσει για το κακό που κάνει.Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη εμάς.Ας σκεφτεί και ότι και κάποιοι Χριστιανοί τον ψήφισαν.Δεν τους αρμόζει τέτοια ανταπόδωση.

Ανώνυμος είπε...

Ἐνας Πειραιώς τους χρειάζεται για να τους αφορίσει! Το πιο λυπηρό είναι ο κόσμος που συμμετέχει στη φρικτή διακωμώδηση κι όχι τόσο στο τί έκανε ένας άθεος πολιτικός. Αχ, ταλαίπωρη πατρίδα!

Ανώνυμος είπε...

Ο καστορίας μπορεί να σιωπά, αλλά πήρε ήδη θέση ο Σιατίστης κατακεραυνώνοντας πρεπόντως τους ασεβείς.

Ανώνυμος είπε...

Οταν πλαγιαζει η ανομια σκεπτεται το κακο και αμαρτωλα τα στοματα τους...πωρωθηκαν...
Τι να τους αφορισει,οι ιδιοι γινονται σταυρωτεςδιοτι καταφρονησαν την Αγαπη Του Θεου και συζευχθηκαν με τον διαβολο....
Γι αυτο το πρωτο πρωτο κεφαλαιο στο ψαλτηρι
Μας λεγει ο ψαλμωδος:
-
Αυτοι{οι ασεβεις} ειναι σαν το αχυρο
Που ο αερας το σκορπιζει
Γι αυτο και δεν θα παρουσιαστουν
Οι ασεβεις κατα την Κριση...
Ουτε οι αμαρτωλοι θα συναχθουν με
Τους δικαιους.
Γιατι Ο Κυριος,εκτιμα των δικαιων
Την συμπεριφορα,ενω των ασεβων
Οδηγει στην καταστροφη...[4-6]
Και πιο κατω
Στο 2, 12-13)
Δραξασθε παιδειας,μη ποτε οργισθη
Κυριος και απολεισθε εξ οδου δικαιας...
Οταν εκκαυθη εν ταχει ο θυμος αυτου.
Μακαριοι παντες οι πεποιθοτες επ αυτω.
****
Εχουν τετοια πωρωση και παρασυρουν και αλλους αλλα και περιγελως δαιμονων εχουν γινει με την προκλητικη συμπεριφορα τους και με τη βλασφημια αυτη προς την τριαδικη Θεοτητα.Καλη μετανοια!π

Ανώνυμος είπε...

Τελικώς, αφού πήρε θέση (άψογη από κάθε πλευρά) και ο Δημητριάδος τοποθετήθηκε και ο Καστορίας. Μακάρι να ξυπνήσουν (έστω και αργά) και οι υπόλοιποι Αρχιερείς.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τα ελεεινά καρναβάλια παρέχουν απ τη φύση τους "άσυλο" για τη διάπραξη παντοίων ασχημιών, ων αποκορύφωμα η διακωμώδηση των υπερφυών μυστηρίων!
Πόσο δικαιώνεται ο μακαριστός π.Αυγουστίνος Καντιώτης που πολέμησε σφοδρά τις συναγωγές αυτές του σατανά (ο αοίδιμος ποιμενάρχης κατόρθωσε να εξαλείψει το ανάλογο αίσχος του Αμυνταίου) και πόση πνευματική ζημία επέρχεται όταν ο άμβωνας σιωπά σχετικώς για να μη θιγούν οι τοπικές κοινωνίες!
Όσο για τους πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων αθλιοτήτων η Εκκλησία διαθέτει το πνευματικό όπλο του αφορισμού και προς σωφρονισμό των ιδίων αλλά "ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσι"!
Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι ο μητροπολίτης Καστορίας δε θα αρκεσθεί μόνο στην έκφραση της λύπης του αλλά θα προβεί σε δραστικότερα μέτρα. Είναι αδιανόητο οι συγκεκριμένοι σκανδαλοποιοί εθνοπατέρες να θεαθούν από δω και πέρα χαριεντιζόμενοι σε δημόσιες τελετές μαζί του!
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com