23 Ιαν 2014

Σχόλιο για την ανέγερση σατανιστικού μνημείου στις Η.Π.Α

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί  τη 23η  Ιανουαρίου 2014
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
     Με αισθήματα φρίκης, αποτροπιασμού και ανησυχίας διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο την φρικιαστική είδηση ότι κατατέθηκε επίσημο αίτημα της λεγομένης «Εκκλησίας του Σατανά» για την ανέγερση μνημείου του Σατανά σε δημόσιο χώρο, μπροστά στο Πολιτειακό Καπιτώλιο της Οκλαχόμα στις Η.Π.Α.

      Την αίτηση έκαμε το παράρτημα της «Εκκλησίας του Σατανά», η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, επικαλούμενη την «ελευθερία έκφρασης», ζητά «ίσα δικαιώματα» με τις άλλες θρησκείες. Στον προαύλιο χώρο του εν λόγω κυβερνητικού κτηρίου υπάρχει μνημείο, με χαραγμένες τις Δέκα Εντολές της Παλαιάς Διαθήκης. Ζητούν οι σατανιστές να στηθεί δίπλα και το δικό τους μνημείο, του οποίου μάλιστα συνυπέβαλαν και μακέτα. Θα είναι ύψους 2,10 μέτρων και θα παριστάνει τον τραγόμορφο Σατανά, φτερωτό και γενειοφόρο, όπως τον φαντάζονται και τον λατρεύουν οι σατανιστές, να κάθεται σε μεγαλόπρεπο θρόνο, σε στάση, όπως εικονίζεται ο «Μπαφομέτ». Πίσω από το θρόνο θα υπάρχει πλάκα σε σχήμα ταφόπλακας, όπου θα εικονίζεται η σατανιστική «πεντάλφα». Εκατέρωθεν του Σατανά θα στέκονται δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε στάση προσευχής, τα οποία θα «ευλογεί» ο μιαρός. Θα στοιχίσει 20.000 δολάρια, θα είναι «καλού γούστου» και «ότι θα δείχνει μία πεντάλφα ή μια διαδραστική παρουσίαση για τα παιδιά» σύμφωνα με το Associated Press. Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών Lucien Greaves, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά  του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό…»!  
     Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μνημείο των Δέκα Εντολών είχε στήσει κάποιος ιδιώτης το 2009, στο βόρειο μέρος του Κτιρίου. Το γεγονός αυτό εξόργισε τους αθέους των Η.Π.Α., με το αιτιολογικό, ότι θίγονται τα δικά τους «πιστεύω» από τη θέα των θρησκευτικών μνημείων. Μάλιστα πριν λίγο καιρό η ένωση αθέων των Η.Π.Α. διαμαρτυρήθηκε για την ύπαρξη του Σταυρού στο χώρο των λεγομένων διδύμων πύργων, διότι τους αρρωσταίνει η θέα του! Το 2010 δικαστήριο της Οκλαχόμα είχε διατάξει την απομάκρυνση ενός άλλου μνημείου με τις Δέκα Εντολές από τον περίβολο ενός δικαστικού κτιρίου, ύστερα από απαίτηση της «Αμερικάνικης Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών» (American Civil Liberties Union ή ACLU). 
    Τώρα έρχονται οι λάτρεις του Σατανά να διεκδικήσουν «ίσα δικαιώματα» με τους Χριστιανούς.  Ο νομικός σύμβουλος της ACLU, είπε στο A.P.: «Αν οι Δέκα Εντολές, με το φανερά χριστιανικό μήνυμά τους, επιτρέπεται να παραμείνουν στο Καπιτώλιο, το μνημείο που προτείνεται από το Σατανικό Ναό δεν μπορεί να απορριφθεί εξαιτίας των διαφορετικών θρησκευτικών απόψεών τους»!
     Πληροφοριακά αναφέρουμε επίσης πως η φρικιαστική «Εκκλησία του Σατανά» ιδρύθηκε το 1966 στην Καλιφόρνια από τον διαβόητο σατανιστή LaVey, και συνεχίζει να δρα ελεύθερα στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, θεωρούμενη μια από τις νόμιμες θρησκείες των Η.Π.Α. Αναμφίβολα η λατρεία του Σατανά, η οποία προωθήθηκε υπερβαλλόντως τον περασμένο αιώνα από τον αποκρυφισμό, αποτελεί την έσχατη κατάπτωση του ανθρώπου. Έφτασε στο σημείο να λατρεύει τον αίτιο της πτώσεώς του από την κατάσταση της αφθαρσίας και αθανασίας στην κατάσταση της φθοράς και του θανάτου και της εξώσεώς του από τον παράδεισο. Αυτόν, ο οποίος μισεί τον άνθρωπο με αβυσσαλέο μίσος και δεν παύει συνεχώς και ακαταπαύστως να μεταχειρίζεται κάθε δόλο και μέθοδο για να τον καταστρέψη. Ο σύγχρονος άνθρωπος, απόλυτα αποστασιοποιημένος και αυτονομημένος από το Θεό, βρήκε στο μιαρό πρόσωπο του «απ’ αρχής ανθρωποκτόνου» (Ιωάν.8,44) το «θεό», που του ταιριάζει.   
      Η πρωτοφανής απαίτηση των σατανιστών να στήσουν το άγαλμα του Σατανά σε δημόσιο χώρο, με την ανοχή της αμερικανικής νομοθεσίας, θα πρέπει ως πιστούς Χριστιανούς, πέρα από αισθήματα φρίκης, να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί χωρίς αμφιβολία σημείο των καιρών και είναι μιά ακόμη απόδειξη, ότι διανύουμε την περίοδο των εσχάτων χρόνων. Ο Σατανάς άρχισε να στήνει τα μιαρά «σεβάσματά» του στους δημόσιους χώρους και προφανώς δεν είναι μακριά η εποχή, στην οποία το κατ εξοχήν όργανό του, ο αντίχριστος, θα καθίσει στο ναό του Θεού «αποδεικνύοντα εαυτόν ότι εστί Θεός»! (Β΄Θεσ.2,4). Ας αφυπνιστούμε από τον πνευματικό μας λήθαργο και ας αναλάβουμε όλοι το μερίδιο του αγώνα που μας ανήκει, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να συμβούν παρόμοια φαινόμενα και στην αγιοτόκο και ηρωοτόκο Πατρίδα μας!  
Εκ του Γραφείου Αιρέσεων και Παραθρησκειών.
Ο υπεύθυνος
Αρχ. Παύλος Δημητρακόπουλος.
Ο Γραμματέας
κ. Λάμπρος Σκόντζος, Θεολόγος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απεναντι στην απειρη αγαπη και μακροθυμια του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ τι δικαιολογια θα εχει να προβαλη ο χωικος ανθρωπος.Ο θεος δημιουργησε τον ανθρωπο με τα ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ,δημιουργησε γιαυτον τον παραδεισο,τι λεω ,ολο το συμπαν,ολο το φυσικο κοσμο για τον ανθρωπο τον δημιουργησε καιΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ βασιλεια πανω στα ζωα και τα φυτα,τον επισκεπτοτανε μεσα στον παραδεισο και συνομιλουσε μαζι του,μια εντολη του εδωσε να μη φαει απο το δεντρο της γνωσεως,ο αντιδικος οφις και διαβολος δεν προσεφερε τιποτε,μονο ενα δολομα του προσφερε,αν φατε απο το δεντρο
της γνωσεως θα γινεται θεοι,φεματα σας ειπε ο ΘΕΟΣ,και πιστεψαν και παρεβησαν την εντολη του μονου αξιοπιστου και αξιαγαπητου και ευσπλαχνικου ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ,και φαγανε και αντι για θεοι απο αθανατη γινανε χωικοι ,θνητοι και εις γην απελευσοντε,το εξαισιο αυτο δημιουργημα συνετριβει σαν ενα πυλινο αγαλμα,εις γην εξ ης ελειφθη και ο θανατος συνοδευει τον ανθρωπο μεχρι συντελειας των αιωνων.Δεν μπορει να συλαβει ο ανθρωπινος νους το μεγεθος της καταστροφης που επεφερε εκεινη η παρακοη στο ανθρωπινο γενος,οχι μονο το σωματικο θανατο,αλλα και τα ψυχοφθορα παθη ,που οδηγουν στο θανατο της ψυχης ,αν υποδουλοθη κανεις σε αυτα.ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΑΡΕΒΑΛΛΕ Ο ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΥΙΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΙΨΗ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΕΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
Δυστυχως η αχαριστεια και η αφρωσυνη του ανθρωπου συνεχιζεται μεχρι σημερα,ο ανθρωπος εγινε δουλος των ψυχοφθορων παθων του, που εισηγαγε σε αυτον ο πονηρος εχοντας ισχυ πανω σ αυτον ,λογω της τοτε παρακοης και ετσι ο ανθρωπος ειναι ευαλοτος στα δυχτια του αν δεν ενδυθη τα οπλα του φωτος ,που του εδωσε δια του Βαπτισματος ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Δυστυχως ο σημερινος ανθρωπος επεσε στα δυχτια του πονηρου και εγινε δουλος του,οσο ποτε,παντου σε ολο τον κοσμο ,αμερικη ,ευρωπη
παντου αυξανοντε οι μασονικες στοες,η μαγεια, τα μεντιουμ,οι σατανιστες καθε ειδους και εχουν παγιδευσει εκατομυρια ψυχες στα δυχτια τους,εξαποστειλε και ο σατανας τα οργανα του και εχουν παγιδευσει το νου ,τα ματια και τα αυτια των ανθρωπων και τους εστρεψε σ αυτον,ωστε να του στεισουν και αγαλμα και να λατρευουν αυτον αντι ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΙΑ ΛΥΠΗ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ,ΟΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΕ
ΜΕ ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΟΖΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ,ΤΑ ΚΑΜΟΘΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ ,ΜΑΓΟΥΣ ,ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
Ο Θ Ε Ο Σ Α Π Ε Θ Α Ν Ε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com