23 Οκτ 2013

Ανηλεής ξυλοδαρμός παιδιών στη σέκτα «Δώδεκα Φυλές» σε Αγγλία και Γερμανία


children

Ανηλεής ξυλοδαρμός παιδιών στη σέκτα «Δώδεκα Φυλές» σε Αγγλία και Γερμανία
Μετάφραση-Επιμέλεια: Ελένη Ζήνωνος
Εμπειρογνώμονες για θέματα παιδικής κακοποίησης διεξάγουν έρευνα σε θρησκευτικό σχολείο στην Αγγλία, ύστερα από καταγγελίες για συστηματικό ξυλοδαρμό παιδιών.
Ο Εθνικός Οργανισμός για την Πρόληψη της Βίας κατά των Παιδιών (NSPCC) που δραστηριοποιείται στην Αγγλία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία και τα νησιά της Μάγχης, κάλεσε το Συμβούλιο της Επαρχίας Ντέβον στη Νοτιοδυτική Αγγλία, καθώς και την Αστυνομία των επαρχιών Ντέβον και Κορνουάλης, να διερευνήσουν τις δραστηριότητες της οργάνωσης «Δώδεκα Φυλές», μια σέκτα που είναι εγκατεστημένη σε αγρόκτημα στο Στένγουτ.

Ο Phillip Noyes, αξιωματούχος του Οργανισμού για την Πρόληψη της Βίας κατά των Παιδιών, δήλωσε στην εφημερίδα «The Independent» ότι διεξάγουν συντονισμένες προσπάθειες με τις τοπικές υπηρεσίες ευημερίας των παιδιών, ώστε να «διασφαλίσουν ότι γίνεται η δέουσα αξιολόγηση των καταγγελιών».
«Ο ξυλοδαρμός των παιδιών ή η απειλή για ξυλοδαρμό, αποτελούν απαράδεκτα πειθαρχικά μέτρα για οποιοδήποτε παιδί», πρόσθεσε.
σέκτα υπεραμύνθηκε του «δικαιώματός» της να κτυπά τα παιδιά, όταν η εφημερίδα «The Independent» αποκάλυψε τους ξυλοδαρμούς:
«Αποτελεί θεμελειώδες δικαίωμα [να κτυπάμε τα παιδιά με ραβδί], είναι δόγμα, είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε. Εμείς που ζούμε εδώ, πιστεύουμε το ίδιο πράγμα», ανέφερε οJonathan Stagg, ανώτερο στέλεχος της σέκτας.
«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει νομική υπόθεση στη Γερμανία για τις τιμωρίες αυτές, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι σωστό με το νόμο του Θεού και όχι με το νόμο οποιουδήποτε κράτους» είπε. Σαν Χριστιανική κοινότητα παίρνουμε τη Βίβλο πολύ στα σοβαρά και πιστεύουμε ότι είναι ο λόγος του Θεού», είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «The Independent» στις16/09/2013.
O εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ντέβον και Κορνουάλης δήλωσε: «Επιβεβαιώνουμε ότι Αστυνομία και αρχές της πόλης Ντέβον εργάζονται από κοινού για να εξετάσουν σε βάθος τις πρόσφατες πληροφορίες που είχαμε, για την ευημερία των παιδιών στην επαρχία Έξετερ».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «The Independent», η οργάνωση «Δώδεκα Φυλές» διατηρεί μια από τις δημοφιλείς (κινητές) καφετέριες στα ετήσια φεστιβάλ που διοργανώνονται. Τη χαρακτηρίζει «μια σημαντική πηγή εσόδων για τη σέκτα (sect) και χώροστρατολόγησης νέων μελών».
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Γερμανική αστυνομία έκανε έφοδο σε δύο κοινότητες της οργάνωσης «Δώδεκα φυλές», ύστερα από μυστικό ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε ξυλοδαρμό παιδιών με ραβδιά. Περίπου 40 παιδιά παρελήφθησαν από τις κοινότητες αυτές και δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες.
Ο Wolfram Kuhnigk, δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό κανάλιRTL της Γερμανίας, κινηματογράφησε κρυφά έξι παιδιά, μερικά από τα οποία ήσαν μόλις τεσσάρων χρόνων, τα οποία οδηγούσαν ένα-ένα σ’ ένα κελάρι και τα κτυπούσαν με ραβδιά. Σε άλλη μυστική ταινία κατέγραψε ένα μωρό που το κρατούσαν δυνατά από το πίσω μέρος του κεφαλιού και το έσπρωχναν μπροστά και κάτω. Κατέγραψε συνολικά 50 σκηνές ξυλοδαρμών. Ο Kuhnigk προσποιήθηκε ότι ήταν μια χαμένη ψυχή για να πετύχει την είσοδό του στην οργάνωση.
Ο Alfred Kanth, εκπρόσωπος της υπηρεσίας κοινωνικής πρόνοιας για παιδιά και νέους στην Βαυαρία, ανέφερε στην τηλεόραση RTL: «Εμείς δεν είχαμε ποτέ αποδείξεις ότι κάνουν αυτά τα πράγματα. Είναι τρομερό, κηρύσσουν την ειρήνη, αλλά χτυπούν ανελέητα τα παιδιά τους».
Η αίρεση «Δώδεκα Φυλές» (TwelveTribes) δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ τα τελευταία 40 χρόνια και διατηρεί παραρτήματα σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. 
ΠΗΓΗ : The Huffington Post UK  
Σχόλιο
Άμετρο βάθος κακίας! Καταχθόνιο μίσος! Ασπλαχνία, μισανθρωπία, καταδυνάστευση, βάσανα, υπουλότητα, υποκρισία, κτηνωδία, κόλαση.
Πώς κατάντησε έτσι ο άνθρωπος! Πώς μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε αθώα και ανυπεράσπιστα μικρά παιδιά. Στη φύση κανένα ζώο δεν συμπεριφέρεται τόσο βάναυσα στα ομοειδή του.
Ο άνθρωπος κατάντησε απάνθρωπος (από + άνθρωπος). Που σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει «απο-μακρυνθεί» από την ανθρώπινη φυσική του κατάσταση, έχει «μεταβληθεί» σε κάτι άλλο, έχει «αλλοιωθεί», στερείται «κάτι», κάτι του λείπει, έχει από-διοργανωθεί, ενεργεί αντίθετα από τις «προδιαγραφές» του... Αλήθεια, πώς έγινε αυτό;
Οι σέκτες (sects, cults), οι καταστροφικές λατρείες, οι αιρέσεις κάθε είδους, πίσω από το κάλυμμα της θρησκείας ενίοτε αυτοχαρακτηρίζονται ως χριστιανικές. Οι ηγέτες τους αυτοπροσδιορίζονται ως προφήτες και δικαιολογούν τις ανομίες τους ως «λόγο του Θεού».
΄Ομως έξ αρχής έχουν αθετήσει τον Θεό, έχουν αθετήσει το λόγο του Θεού, έχουν αθετήσει τους Προφήτες και τους Πατέρες της Εκκλησίας οι οποίοι λόγω της καθαρότητας της ψυχής τους μιλούσαν και κατανοούσαν το λόγο του Θεού. Έχουν αθετήσει τον Χριστό και έβαλαν πάνω από όλα τον εαυτό τους. Θέλησαν και έβαλαν το θρόνο τους πάνω από το θρόνο του Θεού. Και εξέπεσαν... και εκυριεύθησαν υπό των κακίστων δαιμόνων, οι οποίοι τόσο πολύ μισούν τον άνθρωπο, την εικόνα του Θεού, ώστε ενεργούν μέσα τους και μέσω αυτών κτυπούν ανελέητα τα ίδια τους τα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com