10 Αυγ 2013

Ο «Ιός» των Ιών των Συντακτών



Ο «ΙΟΣ» ΤΩΝ ΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Κάνει εντύπωση η αρθρογραφία των Ιών στην Εφημερίδα Συντακτών. Ο Ιός έχει μέσα του, εκ φύσεως θα λέγαμε, την αρρώστεια και το μικρόβιο. Αυτό λοιπόν το μικρόβιο είναι ο αριστερισμός και ο αριστερόστροφος προσανατολισμός. Αν μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί να αποβάλλουν τα γυαλιά του ιστορικού υλισμού... Να δούν τα πράγματα, όπως είναι, και να μη τα νοηματοδοτούν κατά το δοκούν. Στην προσπάθεια να ερμηνεύσουν φαινόμενα παλαιά και σύγχρονα του κοινωνικού χώρου, χρησιμοποιούν τις πνευματικές αφετηρίες και τις ιδεολογικές συντεταγμένες του ιστορικού υλισμού και πέφτουν στο ίδιο λάθος της μονομέρειας και της προκατάληψης, για το οποίο κατηγορούν άλλους. Τρία στοιχεία λείπουν σχεδόν παντελώς σε παρόμοιες αναλύσεις: η αυτοκριτική, ο σεβασμός στη δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της και η αναγνώριση της ιστορικής καταγραφής.

Καλά η βία έχει ένα μόνο χρώμα; Ο ρατσισμός δεν βρήκε υπόσταση και στην αντιπαράθεση των τάξεων; Το αστυνομικό κράτος και το παρακράτος δεν λειτούργησε σε σοσιαλιστικά καθεστώτα; Η 17 Νοέμβρη αγίασε με τις δολοφονίες της; Έχουμε πολλές δολοφονίες μεταναστών από Έλληνες; Δεν βλέπουμε τι γίνεται στην Ευρώπη με την πολυπολιτισμικότητα; Υπάρχουν στην επιστημονική έρευνα απροσπέλαστα και απαγορευμένα πεδία; Οι άνθρωποι της σοσιαλιστικής ή κομμουνιστικής διεθνούς είναι οι άγιοι και οι ήρωες των λαών; Οι Ιοί δεν πήραν «χαμπάρι» τι έγινε στα ανατολικά κράτη; Τι καταστροφή; Τι αίμα χύθηκε όλα αυτά τα χρόνια; Πως οι λαοί κυριολεκτικά πέταξαν στα σκουπίδια τον ανύπαρκτο και θεομάχο σοσιαλισμό; Ας κάνουν λόγο και γι αυτά, για να δούμε την αντικειμενικότητά τους. Τα πράγματα έχουν δύο αναγνώσεις και η ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικότητας ασφαλώς αφήνει την ισχυρότερη εντύπωση.
 Και τέλος πάντων, υπάρχει και ο λαός. Ας αφήσουν το λαό να αποφασίσει. "Κριτής κι αφέντης είν΄ ο Θεός και δραγουμάνος Του ο λαός". Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται. Ο Ίδιος ο Θεός ανέχεται και το "όχι". Δυστυχώς μερικοί δημοσιογράφοι και ιστορικοί έχουν μια μόνο ερμηνευτική μέθοδο και αυτή θέλουν να επικρατήσει. Θεοποιούν και προσκυνούν τα ιδεολογικά στερεότυπα που πίστεψαν στα φοιτητικά τους χρόνια. Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι του χρόνου...
Αλήθεια, έχουμε ξεχάσει ποιός προωθεί σήμερα την πολυπολιτισμικότητα, το στρογγύλευμα των αντιθέσεων, την αναίμακτη καταγραφή και μελέτη της Ιστορίας στα Βαλκάνια και αλλού, την εξομάλυνση των διαφορών; Ποιός έχει επιχορηγήσει την έκδοση νέου τύπου αναγνωστικών και βιβλίων ιστορίας στην ευρύτερη περιοχή μας; Ποιός βρίσκεται πίσω από ιστορίες και ιστορικούς, από λεξικά και αλφαβητάρια, από πολιτικούς και κόμματα, με τους οποίους έχει αγανακτήσει ο πνευματικός κόσμος και τρίζουν τα "οστά των τιμημένων ηρώων "μας; "Ω, δεν τον αγνοεί κανείς, είναι ο Τζώρτζ Σόρος ο αφανής"!
Μήπως γνωρίζουμε ποιοί έφεραν εδώ μέσα, αλλά και στις άλλες χώρες της Ευρώπης τους μετανάστες μαζικά και ανεξέλεγκτα και ψήφισαν τα Δουβλίνα; Ασφαλώς η μιζέρια και η καθεστωτική βία, θα πούνε οι πρόχειροι. Όχι βεβαίως. Αυτό απλά εκμεταλλεύτηκαν και αξιοποίησαν οι λέσχες και οι στοές για να σπάσουν την ομοιογένεια των χριστιανικών κρατών, για να γονατίσουν τα συστήματα και τις οικονομίες και να ψηφίζονται πλέον νόμοι άχρωμοι θρησκευτικά. Τα παιδιά της Γερμανίας και των Πανεπιστημίων των ΗΠΑ, τα τζάκια της Εξουσίας στην Ελλάδα, οι οποίοι διαδοχικά κοίταξαν μόνο το συμφέρον τους και πως θα υπηρετήσουν το ξένο κεφάλαιο με τις μίζες τους και τον ξένο παράγοντα, αυτοί μας κατάστρεψαν. Σε συνεργασία πάντοτε με τους πρώην συντρόφους και νυν μεγαλοεκδότες, τους θιασώτες δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το ότι γεμίσαμε με μουσουλμάνους και σαν πρώτη συνέπεια έχουμε την υπερψήφιση της Κατάργησης της Κυριακής αργίας από τους 52 βουλευτές του θερινού τμήματος της Βουλής, αυτό δεν το σχολιάζουν οι διαμαρτυρόμενοι ευκαίρως ακαίρως για τον ρατσισμό και ενθυμούμενοι τα συνθήματα του ψυχρού πολέμου;
Ο μακαρίτης ο Οζάλ έλεγε χαρακτηριστικά ότι θα κατακτήσουμε την Ευρώπη, όχι με πόλεμο, αλλά με τη μετανάστευση. Δεν μιλάνε όμως οι λαλίστατοι, για την Β. Κορέα, για την Κίνα, για τα κράτη της Αφρικής που καταδυναστεύονται από κάποιους "ανθρωποφάγους". Μόνο με την Ελλάδα ασχολούνται και την ελληνοορθόδοξη παράδοσή της... Αδιόρθωτοι και αμετανόητοι μια ζωή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...το μικρόβιο είναι ο αριστερισμός και ο αριστερόστροφος προσανατολισμός.
Ενώ ο δεξιόστροφος;
Έμμονη ιδέα η Αριστερά, ενώ η εθνικόφρων δεξιά
ψήφισε την κατάργηση της Κυριακής αργίας !!!
Θα σοβαρευτούμε ποτέ ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η επισήμανση του παραπάνω σχολίου.Να επισημάνω επίσης, οτι οι συντάκτες του λεγομένου ιού δεν ανήκουν στη κομμουνιστική αριστερά για τους φέρνουμε ως παραδειγμα αποτυχίας την κομμουνιστική διεθνή η τα πρωην σοσιαλιστικά καθεστώτα, αλλά ανήκουν στη λεγόμενη φιλελεύθερη αριστερά ,την αριστερά της παγκοσμιοποιήσεως,της νέας τάξης πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα λυνεται μονο με τη δικη μας σωστη τοποθετηση.Δεν πρεπει να μας ανυσηχουν οι εκαστοτε νομοι των πολιτικων,εαν νομοθετουν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να υπακουσουμε στους νομους των πολιτικων,οταν αυτοι ειναι αντιθετοι με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ας τους τηρησουν οι πολιτικοι και ας εργασθουν αυτοι την ΚΥΡΙΑΚΗ αν θελουν,ετσι και αλλιως μας οδηγησανε στην εσχατη φτωχια και αν δεν εργαστουμε και την Κυριακη ,δεν θα ειναι και τοσο μεγαλη οικονομικη απωλεια για μας,αλλα ,οπως ειποθηκε και σε αλλη ιστοσελιδα ουτε και να ψωνισουμε την Κυριακη και ουτε και να προσφερουμε εργασια σε κανενα,αν ολοι ενεργησουμε ετσι ποια ισχυ μπορη να εχει ενας πολιτικος νομος,δεν ειμαστε αβουλα οντα ,εχουμε ισχυ και την βοηθεια του ΘΕΟΥ ,οταν ενεργουμε συμφωνα με το θελημα του,ουδεις καθ ημων.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιογραφική ομάδα του Ιού έχει σπιλώσει στο παρελθόν την προσωπικότητα του μακαριστού μητροπολίτη Φλωρίνης, εξ αιτίας, κυρίως, της εθνεγερτικής δράσεώς του, στην περίπτωση της πλαστογραφήσεως της Ιστορίας της Μακεδονίας μας απ τους ανιστόρητους κάπηλους των Σκοπίων. Η χριαστιανομάχος, εκκλησιομάχος και εθνομηδενιστική Ελευθεροτυπία, η και "αγαπημένη των τρομοκρατών", προσφυώς αποκληθείσα, χορήγησε στους θλιβερούς ιούς της δημοσιογραφίας, δημοσιογραφικό βήμα, προκειμένου να χύσουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο, μαρξιστικής και διεθνιστικής προελεύσεως, στα σπλάχνα της νεοελληνικής κοινωνίας, με απώτερο σκοπό, διαστρέφοντας την πραγματικότητα, να τη μεταλλάξουν, μετατρέποντάς την σε υποχείριο της Νέας Τάξης.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ. Ν.

Ανώνυμος είπε...

Απο τους πιο απαίσιους ιους της εκκλησιομαχίας.

Κων.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Λ.Ν. για τις αλήθειες που γράφει.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com