23 Ιουλ 2013

H τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση του Γκιουλέν, που έχει "φίλους" και στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την Αλ Κάιντα στη Συρία



(Φετουλλάχ Γκιουλέν, ο "ελεγχόμενος" ισλαμιστής τρομοκράτης που ζει στις ΗΠΑ, με τεράστια δύναμη σε δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η οργάνωσή του συνεργάζεται με την Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα)
Η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση του Φετουλλάχ Γκιουλέν, που είναι ένα από τα ισχυρά στηρίγματα του ΑΚΡ και της κυβέρνησης Ερντογάν, ενώ δραστηριοπιείται και στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας μάλιστα Έλληνες ακαδημαϊκούς, αποδεικνύεται ότι συνεργάζεται με την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάλωση Αλ Νούσρα, που δρα στο έδαφος της Συρίας, ως παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με τον Σερτίπ Γκιουτσλού (Sertip Güçlü), που κατοικεί στην κωμόπολη Ασαρλίκ* (Asarlık), δίπλα στη Μενεμένη της Σμύρνης, ο γιος του, Μεσούτ, από μικρή ηλικία στρατολογήθηκε από καθηγητή ιστορίας ονόματι Μπακί, ο οποίος είναι μέλος της οργάνωσης του Γκιουλέν. Στη συνέχεια η οργάνωση έστειλε τον Μεσούτ να καταταγεί στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, στη Συρία, για να πολεμήσει εναντίον των αδελφών του Κούρδων.
Οι μαχητές των Δυνάμεων Άμυνας (YPG) του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) τις προηγούμενες ημέρες συνέλαβαν αρκετούς τρομοκράτες της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα, που είναι Τούρκοι πολίτες οι οποίοι στρατολογήθηκαν και στάλθηκαν στη Συρία από την οργάνωση του Γκιουλέν. 'Ένας από αυτούς είναι και ο Μεσούτ Γκιουτσλού, από το Ασαρλίκ Μενεμένης.
Ο πατέρας του Μεσούτ, μιλώντας στο πρακτορείο Φιράτ, είπε ότι η Ασφάλεια, η ΜΙΤ και η οργάνωση Γκιουλέν έχουν διεισδύσει στην κοινωνία του Ασαρλίκ, μια κωμόπολη 40.000 κατοίκων που είναι στο σύνολό τους Κούρδοι, και μέσω της θρησκείας επιχειρούν να τους απομακρύνουν από τον κουρδικό εθνικό κορμό με στόχο την αφομοίωσή τους δια του Ισλάμ.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Μεσούτ Γκιουτσλού, πριν από λίγες ημέρες οι μαχητές του YPG συνέλαβαν άλλον έναν νεαρό από το Ασαρλίκ, τον Μουράτ Κοτσιάκ (Murat  Koçak), ο οποίος είχε επίσης στρατολογηθεί από την οργάνωση Γκιουλέν και πολεμούσε στο Συρία, στο πλευρό της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα.
Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Σερτίπ Γκιουτσλού, η δράση της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν στο Ασαρλίκ γίνεται τόσο φανερά, που είναι αδύνατον να μην είναι εις γνώσιν - αν δεν κατευθύνεται - από τη ΜΙΤ, την Ασφάλεια και τις άλλες κρατικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Μπακί, του Λυκείου Haldun Koşay, είναι ένας από τους στρατολόγους της οργάνωσης και είναι αδύνατον να δρα τόσο φανερά, αν δεν έχει την κάλυψη του κράτους.
Μόνο από το Ασαρλίκ, μέχρι στιγμής έχουν στρατολογηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν και έχουν μεταβεί στο μέτωπο στη Συρία, περισσότεροι από είκοσι νέοι, με αποκλειστικό σκοπό να πολεμήσουν εναντίον του ΡΚΚ, που θεωρείται αντιισλαμική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com