20 Μαΐ 2013

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος,Μας βάζουν φερμουάρ στο στόμα!


«…..Εμάς τους Κληρικούς, μερικώς τουλάχιστον, μας καταργούν! Με το επιχείρημα του ρατσισμού μας απαγορεύουν  να διδάσκουμε πλέον τον ηθικό νόμο και μάλιστα μέσα στον ιερό Ναό!......»
ΓΥΨΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
__________________________________ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
«Υπό το πρόσχημα του αντιρατσισμού, επιχειρείται μια επίθεση στην ελευθερία του λόγου...».Πάσχος  Μανδραβέλης

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αδελφοί μου,
Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή  στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται! Αλλά τουτο δεν σημαίνιε, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ομιλούμε για την Πατρίδα μας και να εκφέρουμε τη γνώμη μας για όσα συμβαίνουν ολόγυρά μας!
Ωστόσο με το Νομοσχέδιο, που προωθείται τώρα προς ψήφιση στην Βουλή καταλύονται ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Θέτουν ΦΙΜΩΤΡΟ στο στόμα του νομοταγούς Έλληνος, ενώ δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για τους εγκληματίες αλλοδαπούς, οι οποίοι εν πολλοίς λυμαίνονται τον τόπο μας και συχνά απειλούν τη ζωή μας!
Με το επίμαχο Νομοσχέδιο, λοιπόν, επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα! Του απαγορεύουν να έχει γνώμη! Και επίσης του απαγορεύουν να  εκφράζει ελευθέρως και δημοσίως τη γνώμη του! Αν τολμήσει να εκφρασθή δημοσίως για κάτι, που θα τον ενοχλούσε, τον περιμένει η φυλακή και ένα σοβαρό χρηματικο πρόστιμο. Είναι λοιπόν ως εάν οι Βουλευτές μας ν'ά μα[ς λέγουν:
"Σκάσε καί δούλευε, ραγιά"  Θα το δεχθούμε;
Το τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ό,τι η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού! Φήμες μάλιστα λέγουν, ότι η Ιερά Σύνοδος, παρασυρομένη ίσως από τις απαράδεκτες σχετικές θέσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου κ. Παύλου,  υποστηρίζει το κατάπτυστο αυτό Νομοσχέδιο, ο δε Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος φέρεται ως να διαμαρτυρήθηκε στον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις σχετικές διαρροές!
Ας προσεγγίσουμε, λοιπόν, το ζήτημα με περισσότερη προσοχή. Έχουμε τήν γνώμη, ότι απ΄εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι’ αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θά μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως,
Δηλ.
 Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!
Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!
 Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα «βαποράκια» τους θα κινούνται ελεύθερα!
_________Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται «ρατσιστής»! Έτσι η αμαρτία και η διαστροφή θα δρουν ανενόχλητοι πιά! Το κοινωνικό Σύνολο δεν θα έχει το δικαίωμα να διατυπώσει είτε προφορικώς, είτε γραπτώς μιά γνώμη εναντίον τους! Αυτό χαρακτηρίζεται «ρατσισμός»! 
Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! Μεταξύ των άλλων θα  φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα!  Μια πιό προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγείσ το συμπέρασμα, ότι
  Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του!
  Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο!
  Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά   ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους. Εάν π.χ.΄τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστ[ων, θα συλλαμβάνεται! 
     'ΕΤσι λοιπόν: 
 Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας! 
    Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!
    Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνωνται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!
________Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει! «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιο-ρίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000-20.000) ευρώ».
Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει λίγα ελληνικά να μας εξηγήσει:
Ποιός Δικαστής είναι τόσο καρδιογνώστης, ώστε να γνωρίζει την «πρόθεση» κάποιου; 
Ποιός Νόμος θεσπίζει την καταδίκη των «προθέσεων»; Μέχρι τώρα κρίνονταν οι πράξεις, όχι  όμως και οι προθέσεις των πολιτών! 
Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο ρατσισμός με «την εθνοτική καταγωγή» κάποιου; Τι  ακριβώς σημαίνει ο όρος «εθνοτική» και σε τι διαφέρει από τον όρο «εθνική καταγωγή» ενός προσώπου;
Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο ρατσισμός με «τον γενετήσιο προσανατολισμό» ενός ατόμου; Δηλ. δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για τίς σεξουαλικές διαστροφές; 
Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο ρατσισμός με «την ταυτότητα φύλου» ενός προσώπου; Δηλ. δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για το αν είναι κοινωνικώς αποδεκτή η διά της χειρουργικής ιατρικής αλλαγή του φύλου σε ένα πρόσωπο;
Κατά τη γνώμη μας, με δυό λόγια:  
Εμάς τους Κληρικούς, μερικώς τουλάχιστον, μας καταργούν!
Με το επιχείρημα του ρατσισμού μας απαγορεύουν  να διδάσκουμε πλέον τον ηθικό νόμο και μάλιστα μέσα στον ιερό Ναό! Αν το επιχειρήσουμε, τότε θα μπορούν να μας συλλάβουν! Ο Εφημέριος, που θα βλέπει τους Χιλιαστές να αλωνίζουν στην Ενορία τους, δέν θα μπορεί να συστήσει στους χριστιανούς την απλή αυτή σύσταση: "μή τους ανοίγετε τήν πόρτα του σπιτιού σας! Μη δέχεσθε τα βιβλία τους και τα περιοδικά τους Είναι αιρετικοί!" Αν το τολμήσει, θα χαρακτηρίζεται ρατσιστής! Θα του προσάπτεται η κατηγορία, ότι  "προκαλεί ή διεγείρει σε.......μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων" !!!!!!!!
Καi όχι μόνον αυτό! Αλλά ενώ θα τρώμε και ξύλο από τους ξένους, θα πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα! 
 Όπως μας πληροφορεί ο κ. Ιωσήφ Κονδυλάκης, πυρηνικός φυσικός, ένας θαρραλέος υπερασπιστής  της Ορθοδοξίας:
 "Αλβανός κτύπησε Έλληνα μαθητή και απεβλήθη ο Έλληνας"!!!!
Το περιστατικό συνέβη στις 14 Απριλίου 2013 σε Γυμνάσιο του Ναυπλίου.
 «Έλληνας μαθητής δέχθηκε άνανδρη και ανελέητη επίθεση με λακτίσματα στο κεφάλι και γροθιές στον αυχένα αμέσως μετά το σχόλασμα. Η επίθεση προκλήθηκε από  μαθητή Αλβανικής καταγωγής, βρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα, τον Ιησού Χριστό και την οικογένεια του θύματος, που ευτυχώς σώθηκε χωρίς να συμβεί το μοιραίο. Το εξοργιστικό όμως είναι, όπως ανέφερε ο Έλληνας μαθητής, πως όχι μονάχα δεν βρήκε την απαιτούμενη ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση από τους περισσοτέρους καθηγητές, μετά από έντονη και ποικίλη ψυχολογική και ενδοσχολική βία, που δέχεται εδώ και πολύ καιρό από αλλοδαπούς μαθητές, αλλά δέχθηκε κιόλας μία ημέρα αποβολή! Πρίν το συμβάν και την ίδια ακριβώς ημέρα ο τραυματισθείς μαθητής είχε ενημερώσει τον Γυμνασιάρχη για χτυπήματα και βρισιές και απειλές, που δεχόταν στα διαλείμματα από τους αλλοδαπούς μαθητές, οι οποίοι εν τούτοις, παρά το κάλεσμα του Γυμνασιάρχη αρνήθηκαν να προσέλθουν στο Γραφείο του». Ο δράστης είναι ένας φανατικός Μουσουλμάνος Αλβανικής καταγωγής».  
        Στο όνομα του ρατσισμού, λοιπόν, μας επιβάλλεται μια φίμωση και μια πνευματικής φύσεως δικτατορία!  Από τώρα και εξής το πανανθρώπινο, και γι αυτό και αναφαίρερο, δικαίωμα νά έχουμε γνώμη καί κυρίως να την εκφράζουμε δημοσίως "μπαίνει στό γύψο"! Μας βάζουν φερμουάρ στο στόμα! Ώστε οι αλλοδαποί θα έχουν περισσότερες ελευθερίες από εμάς τους γηγενείς και αυτόχθονες. Θα είμαστε, λοιπόν, πρόσφυγες στον τόπο μας! 
 Ας το σκεφθούμε καλύτερα.
Με το κατάπτυστο αυτό Νομοσχέδιο μας απαγορεύουν να σας διδάσκουμε:
  Για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ή απλώς Χιλιαστές!
  Για τους Μασώνους και την Μασωνία!
  Για την απαράδεκτη συμμετοχή των Τεκτόνων στις παρελάσεις των εθνικών μας Επετείων!  
  Για τους Εβραίους και το Εβραϊκό λόμπυ!
  Για την παιδοφιλία!
  Για την ομοφυλοφιλία!
  Για τη μοιχεία και την πορνεία!
   Για την παράνομη συμβίωση!
  Για τη γενοκτονία, που συντελείται διά μέσου των εκτρώσεων!
  Για τον ανάξιο εκείνο πατέρα, που κακοποιούσε την κόρη του επί μία δεκαετία και μέχρι τα 16 της χρόνια, γεγονός που την ανάγκασε σε απόπειρα αυτοκτονίας! (Ελ. Τύπος, 16.05.2013)
  Για τον Ολλανδό ανιματέρ στην Κρήτη, που κατέσφαξε με 20 μαχαιριές ένα δωδεκάχρονο αγόρι-τουρίστα!((Ελ. Τύπος, 16.05.2013).
  Για το εμπόριο της σάρκας!
  Για τη προσπάθεια νομιμοποιήσεως του γάμου των gays!
  Γενικώς, για ό,τι αντιστρατεύεται στο Νόμο του Θεού, δηλ. για την ΑΜΑΡΤΙΑ!
Με το Νομοσχέδιο για τον ρατσισμό αναγνωρίζεται και εμμέσως νομιμοποιείται κάθε είδους παληανθρωπιάς, παντός είδους αμαρτίας και διαστροφής!
            Απ’ εδώ και εμπρός καθένας θα μπορεί να ζήσει όπως θέλει και ουδείς πλέον θα έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί! Η παρανομία επιβάλλεται με δικτατορικό τρόπο! Η ελευθέρα έκφραση της Γνώμης καταργείται! Ματαίως το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει (άρθρο 14, παρ. 1), ότι «έκαστος δύναται να εκφράζει και να διαδίδει προφορικώς, εγγράφως και διά του τύπου τους στοχασμούς του, τηρών τους Νόμους του Κράτους»!
            Αλλά και η εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων ανατρέπεται! Ποιός Καθηγητής  πια μπορεί χρησιμοποιήσει την αίθουσα διδασκαλίας για να αυξήσει την Ορθόδοξη πίστη στις καρδιές των Ελληνοπαίδων ή και για να δημιουργήσει τήν «εθνική» συνείδηση στις ψυχές των μαθητών του; Και όμως το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει τα ακόλουθα: «Η Παιδεία αποτελεί βασικήν αποστολήν του Κράτους, έχει δε ως σκοπόν την ηθικήν, πνευματικήν, επαγγελματικήν και φυσικήν αγωγήν των Ελλήνων, την ανάπτυξιν της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως και την διάπλασιν αυτών ως ελευθέρων και υπευθύνων πολιτών» (άρθρον 16 παρ. 2). 
Απ’ εδώ και πέρα ξεχάστε τελείως ό,τι έχει σχέση με την ανάπτυξη της εθνικής και της θρησκευτικής συνειδήσεως!  Μας μεταβάλλουν σε ζώα, ούτε κάν παραγωγικά, αφού και η ανεργία μαστίζει την μετα-μνημονιακή κοινωνία μας! 
Ελάτε να ξανακοιτάξουμε το Νομοσχέδιο:
Άρθρο 3
Δημόσιος εγκωμιασμός, άρνηση ή εκμηδένιση εγκλημάτων
1.     Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6,7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που κυρώθηκε με το ν. 3003/2002 (Α΄ 75) ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού, και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενε-τήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ.
Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει λίγα ελληνικά να μας εξηγήσει:
 Ποιός έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να έχουμε γνώμη για ζητήματα, τα οποία έχουν σχέση με «εγκλήματα γενοκτονίας»;
 Ποιός έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να καταδικάσουμε συμπεριφορές ατόμων, ομάδων ή και Κρατών, που έχουν σχέση με «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος»;
Ποιός π.χ. έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να καταδικάσουμε τον πρό ολίγων ετών βομβαρδισμό από τα αμερικανικά αεροσκάφη της πόλεως του Βελιγραδίου, των αμάχων, του Νοσοκομείου κλπ. εκεί  με «τις ειρηνικές αμερικανικές βόμβες», όπως τις ονόμασαν τότε;
Δηλ. μόνον οι Βουλευτές δικαιούνται να απολαμ-βάνουν της ασυλίας είτε στα λόγια τους, είτε στις πράξεις τους; Εμείς ο φτωχός λαός  δεν έχουμε κάποιο δικαίωμα έκφρασης γνώμης; Θα αφεθούμε λοιπόν άοπλοι και ανυπεράσπιστοι στην κρίση κάποιου Δικαστού, ο οποίος, αν είναι γαλάζιος, θα κρίνει αλλοιώτικα τις προθέσεις μας, αν είναι πράσινος, θα τις κρίνει αλλοιώτικα, ή αν είναι κόκκινος θα κρίνει τις προθέσεις μας κατά το δικό του γούστο! Είναι Κράτος Δικαίου αυτό;
 Πολύ σωστά ο Δημοσιογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης  σε άρθρο του, που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή της 14ης Μαΐου 2013, επισημαίνει ότι διά του περί ρατσισμού και ξενοφοβίας Νομοσχεδίου επεισάγεται ένας νέος όρος, «η εχθροπάθεια»! Και διερωτάται:  
Γιατί χρειάζεται λοιπόν το άρθρο 3 του σχεδίου νόμου Καστανίδη (που θα ξανασερβίρει ο κ. Ρουπακιώτης), το οποίο προβλέπει πως «όποιος από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθρο-πάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ»; Για να ψάχνουμε να βρούμε ποια είναι η «εχθροπάθεια»; Εδώ οι δικαστές το 1992 βρήκαν «εχθροπάθεια» εκεί που δεν υπήρχε και καταδίκασαν τους αφισοκολλητές σε φυλάκιση, δεν μπορούν με το υπάρχον νομικό πλαίσιο να τιμωρήσουν την πραγματική προτροπή σε ρατσιστικά εγκλήματα ακόμη και με το άρθρο 189 παρ. 2 του Π.Κ. (προτροπή σε διατάραξη κοινής ειρήνης) ή το άρθρο 46 (ηθική αυτουργία);  .......... Η «Αυγή» έγραφε στις 9/3/2011: «Οι νέες ρυθμίσεις για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού αποτελούν απαράδεκτους και αντισυνταγματικούς περιορισμούς της ελευθερίας της έκφρασης. Υπό το πρόσχημα του αντιρατσισμού, επιχειρείται μια επίθεση στην ελευθερία του λόγου...».
 Ο Καθηγητήςτου Συνταγματικού Δικαίου κ. Άλκης Δερβιτσιώτης μας δίδει μια ακόμη διάσταση του Νομοσχεδίου. Αναφέρεται στην κρυφή πλευρά του κειμένου και υποστηρίζει, ότι "πολλαπλώς προβληματική είναι η διάταξη αυτή στο μέτρο που κάτω από την ένωση προσώπων υποκρύπτει  το πολιτικό κόμμα" Και συνεχίζει: "Επιπλέον εγείρονται ζητήματα, όχι κατ' ανάγκη συγκρουσιακά,για την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και την ακαδημαϊκή ελευθερία υπό την έννοια της έρευνας και της ανακοίνωσης των πορισμάτων της" (ΤΑ ΝΕΑ, 17.05.2013).
Άρα και οι Ακαδημαϊκοί Διδάσκαλοι φτύνουν αυτό τό κατασκεύα- σμα. Τα πολιτικά κόμματα προσπαθούν να λύσουν τα εσωκομματικά τους ή και τα εσωπολιτικά τους προβλήματα και οδηγούν τον Ελληνικό Λαό στο γύψο και στο φίμωτρο! 
     ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μέχρι σήμερα οι άνθρωποι του υποκόσμου, της ανομίας και της φαυλότητος  στην μέχρι σήμερα Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας εθεωρούντο "περιθωριακοί", "ανώ- μαλοι", "έκφυλοι", "εμποροι της σαρκός", "αποβράσματα της κοινωνίας" και ήσαν παραδείγματα πρός αποφυγήν! Δυστυχώς μετά την υπερψήφιση του Νομοσχεδίου όλοι αυτοί θα έχουν την δυνατότητα νά δρουν ανενόχλητοι και με θρασύτητα! Δηλ. θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, ό,τι τους καπνίσει!
Αντιθέτως οι έντιμοι οικογενειάρχες, οι άνθρωποι της αρετής και της σεμνότητος, οι ηθικοί και αξιοπρεπείς  άνθρωποι, θα υπο-χρεωθούν να φοράνε πλέον ένα φίμωτρο στο στόμα τους! Και όλα αυτά γίνονται προς δόξαν της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!
Εμπρός, λοιπόν, Αδελφοί μας, ελάτε εδώ στο Αίγιο! Ελάτε να κάνετε πρόβα το φίμωτρο, που θα σας φορέσουν! Ελάτε να διαλέξετε το στυλ, το χρώμα και το μέγεθος στο δικό σας φίμωτρο!
Να μερικά μοτίβα, που διατίθενται! Και βέβαια εντελώς δωρεάν!

Αίγιον, 20 Μαΐου 2013
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΣΗΜ. Ελπίζων πως σήμερα δεν θα είναι η τελευταία φορά, που μπορώ να σας γράφω έτσι, λίγο επαναστατικά!  
*************
 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
Με πόνο ψυχής διαβάσαμε σε ιστότοπο, ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας μας, συνομιλώντας με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, συμφώνησε μαζί του σε όλα!  Ένα μόνο παράπονο διατύπωσε: Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις «διαρροές», πού ήθελαν την Εκκλησία να αντιδρά στο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού. Δηλ. εάν καταλάβαμε καλά, ο Αρχιεπίσκοπος θέλει την Εκκλησία να εμφανίζεται, ότι συμφωνεί με τις διατάξεις του Νομοσχεδίου περί  ρατσισμοῦ; Σκεφθείτε, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που προωθεί το Νομοσχέδιο! Άρα ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε ........συγγνώμην από τον  κ. Βενιζέλο;;;;;;;;
Ιδού ακριβώς το σχετικό απόσπασμα:
Ο Αρχιεπίσκοπος μόνο για ένα θέμα εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του: για τις διαρροές» που ήθελαν την Εκκλησία να αντιδρά στο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού. «Γι' αυτό και σπεύσαμε να δηλώσουμε, ότι ουδεμία αντίρρηση είχατε», τον καθησύχασε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ..............
Αλήθεια, λοιπόν, η Μητέρα Εκκλησία ΔΕΝ έχει αντίρρηση για το επίμαχο νομοσχέδιο;
Εάν όντως έτσι έχουν τα γεγονότα, τότε πρέπει όλοι μας να πάμε να πνιγούμε στον Σαρωνικό, μία θάλασσα, που ευρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα! Διερωτώμεθα: 
Η Εκκλησία έχει αλωθεί εκ των ένδον;  
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ και ΠΑΠΑΔΕΣ!
                              ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ  και ΑΡΧΟΝΤΕΣ!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
******************
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ
Πηγή: http://www.ethnos.gr
Καφές και... συμπάθεια!
Καφέ σκέτο, νερό και πολλή... συμπάθεια κέρασε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος τον Ευ. Βενιζέλο και άλλα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Ε. Χριστοφιλοπούλου, Γ. Μανιάτης, Χρ. Πρωτόπαπας) που τον επισκέ- φθηκαν στη Μονή Πετράκη.
Ο καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα) ήταν αίτημα και των τεσσάρων επισκεπτών που κάθισαν για 45 λεπτά στο φιλόξενο σαλονάκι εντός του γραφείου του Αρχιεπισκόπου...
Το κλίμα ήταν εγκάρδιο - άλλωστε ο Ευ. Βενιζέλος έχει εδώ και έτη επικοινωνία με τον κ. Ιερώνυμο. Μάλιστα, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τού είπε ότι «μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς» (ως κυβερνητικός εταίρος), ο Αρχιεπίσκοπος τον διέκοψε ευγενικά: «Το ξέρω, γι' αυτό και σηκώνω συχνά το τηλέφωνο, για να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα θέματα».
Μια καλή κουβέντα πάντως είχε για όλους, όπως για την Εύη Χριστοφιλοπούλου, που την ευχαρίστησε διά ζώσης για την προσπάθεια που έκανε και πέρασε σε νομοσχέδιο η ρύθμιση για το κέντρο επιμόρφωσης των κληρικών......
Μίλησαν πάντως για όλα: για προσλήψεις κληρικών όπου υπάρχουν κενά, για το κοινωνικό έργο που παρέχει η Εκκλησία στους αδύναμους και άπορους πολίτες, για την προσπάθεια της κυβέρνησης να υπερβεί την κρίση, αλλά και για το επικείμενο ταξίδι του Ευ. Βενιζέλου στην Αμερική.
Ο Αρχιεπίσκοπος μόνο για ένα θέμα εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του: για τις «διαρροές» που ήθελαν την Εκκλησία να αντιδρά στο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού. «Γι' αυτό και σπεύσαμε να δηλώσουμε, ότι ουδεμία αντίρρηση είχατε», τον καθησύχασε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ..............
Πηγή: www.ethnos.gr της 14.05.13
Δείτε και:

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης καλά τα λέει.
Το πρόβλημα είμαστε εμείς ο λαός.
Ο λαός βλέπει και ακούει τα κανάλια της τηλεόρασης.
Οι επισημάνσεις του Μητροπολίτη, όσο καίριες και σπουδαίες αν είναι, δεν θα μεταδοθούν από τα κανάλια, για να διαφωτισθεί ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε αποκαλυπτικούς καιρούς! Το μαύρο λογίζεται άσπρο και αντίστροφα! Σαπίλα, σαπίλα, σαπίλα! Δε θα τολμάνε οι παπάδες στους ναούς να ονομάζουν τον κιναιδισμό δοαστροφή και την πορνεία διαφθορά! Πού καταντήσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων ανατέμνει με επιτυχία το υπό ψήφισιν κατάπτυστο νομοσχέδιο που προωθεί την ποινικοποίηση του φρονήματος με το μανδύα του αντιρατσισμού και καταδεικνύει την επικυνδυνότητα της επιψηφίσεως και εφαρμογής του. Λίγες μέρες πριν, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος έσπευσε, με επιπόλαιες και άκριτες δηλώσεις του, να "αβαντάρει" το νεοταξίτικο αυτό κατασκεύασμα.Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση των υπολοίπων, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, μητροπολιτών.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη,η σημερινη πολιτικη ηγεσια δια αυτου του νομου,μας κανει γνωστο,οτι χασαμε την ελαυθερια μας στην ιδια μας την πατριδα και μπενουμε σε μια καινουρια κατοχη και δικτατορια χειρωτερη και της χουντας,τωρα μπηκαμε στη δικτατορια της παγκοσλιωποιησεως,αυτο σημαινει, οτι δεν εχουμε πατριδα. Την πατριδα μας την θελουνε χοματερη ,ολων των αδιαβλητων κακοποιων και διεφθαρμενων στοιχειων και διεστραμεων ανθρωπων του υποκοσμου.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Ο μοναδικός στόχος της καλουμένης "κρίσεως" ήταν,είναι και θα είναι μόνον η Αγιωτάτη ημών Ορθοδοξίαν και ο Ελληνισμός. "Οικονομικήν κρίσιν" περνούν και άλλαι χώραι. Εις ουδεμιάν όμως χώραν δεν κατάσχεσαν τας καταθέσεις, έστω κι ας ευρίσκοντο εις δυσμενεστέρα θέσιν εξ αυτής της Κύπρου! Εις ουδεμιάν χώραν δεν ύψωσαν την φορολογίαν εις τόσο δυσθεώρητα ύψη ώστε ο Έλλην να μη δύναται, να εργασθεί, να μετακινηθεί, ακόμα και να τραφεί ή να ενδυθεί! Ο στόχος της καλουμένης "τρόϊκας" είναι ο Έλλην να αποβάλλει την αγάπην του δια τη Αγίαν ημών Εκκλησίαν, να γονατίσει, να εξουθενωθεί και τελικώς να αφανισθεί. Γνωρίζω εκ του ασφαλούς ότι αρκετοί ιεράρχαι της εν Ελλάδι Εκκλησίας, σαγηνευμένοι εκ του ελαφρομαρξισμού και οπαδοί της νέας τάξεως και του οικουμενισμού τρίβουν τας χείρας των εξ ικανοποιήσεως δια το νομοσχέδιον-έκτρωμα. Ότι δήθεν η νέα τάξις θα επιτρέψει μόνον εις αύτους να δήθεν κηρύττουν και να ομιλούν δια τον οικουμενισμόν, το αγαπητισμόν και πλείστα έτερα νερόβραστα και αηδή εις τα οποία μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίον καιρόν... Τους διαβεβαιώνω ότι πλανώνται πλάνην οικτράν! Η νέα τάξις θα κτυπήσει σφοδρώς μεθ' ολίγου χρόνου και τους νεοταξίτας ιεράρχας ώστε η Αγίαν ημών Ορθοδοξίαν να αφανισθή! Αδελφοί τούτο το νομοσχέδιον είναι η απαρχή του τέλους του ελευθέρως θρησκεύεσθαι αλλά και σκέπτεσθαι, ακριβώς χίλια επτακόσια έτη εκ της διακηρύξεως του διατάγματος των Μεδιολάνων, της πλέον δημοκρατικής αποφάσεως εις την ιστορίαν της ανθρωπότητος, εκ του Μεγίστου αντρός και Μεγίστου Αγίου της Εκκλησίας Μέγα Κωνσταντίνου! Καλώ τους Ορθοδόξους αλλά και τους Έλληνας αδελφούς ημών εις καλόν αγώνα, ως οι πάλαι ποτέ οι μάρτυρες χριστιανοί των πρώτων σκοτεινών αιώνων, προς ανατροπήν του επαίσχυντου τούτου νομοσχεδίου κατά πρώτον και κατά δεύτερον απελευθέρωσιν της υπόδουλης εις την ευρωπαϊκήν ψευδοένωσιν Φιλτάτης Πατρίδος ημών και εκδίωξι των ενθάδε δούλων της. Είθε ο Άγιος ημών Τριαδικός Ύψιστος να σώσει την Αγίαν Ορθόδοξον Πίστιν και το Άγιον ημών Έθνος. Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι οι ΚΑΙΡΙΤΕΣ να καταδικάσουν το άθλιο νομοσχέδιο;
Πού είναι οι θεολογικές σχολές, που "λύσσαξαν" πέρυσι κατά των μητροπολιτών Πειραιώς και Κυθήρων;
Πού είναι οι λαλίστατοι κατά τα άλλα μητροπολίτες Μεσσηνίας, της "διηρημένης Εκκλησίας", Αλεξανδρουπόλεως, της "ολυμπιακής φλόγας", Δημητριάδος, της "μεταπατερικής" και "συναφειακής" θεολογίας, Σιατίστης του "φιλοαριστερισμού"; Πού είναι ο "πολύς" π.Βασίλειος Θερμός που μιλάει συνέχεια για "συνωμοσιολογία" και "αντισημιτισμό" καθώς και ο επίσης λαλίστατος παπα-Φάρος; Γλωσσοδέτη έπαθαν;

Ανώνυμος είπε...

Παρά το πλευρόν του Ρουπακιώτη ολόκληρος...λεγεών(ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ) και άλλες...ψευτοδημοκρατικές δυνάμεις!

Ανώνυμος είπε...

http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/17127-2013-05-21-10-56-52
Κάποια Συριζαία βουλευτίς-ηθοποιός, με μία επιεικώς αξιοθρήνητη παρέμβασή της, προσπάθησε να απαξιώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού, που φυσικά δεν τρώει ολόκληρος κουτόχορτο ούτε κατάγεται απ το ...κοροιδοχώρι, το μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. "Πολύ ευαίσθητη" μας προέκυψε η συγκεκριμένη βουλευτίς-ηθοποιός! Και ισχυρίζεται, αναπαράγοντας το φασισμό εναντίον του οποίου ολοφύρεται, ότι δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία να κριτικάρει τα διάφορα νομοσχέδια που κατατίθενται προς ψήφιση. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι θεράποντες της ρατσιστικής "πολιτικής ορθότητας". Τη φίμωση των ποιμένων. Και η κουτσή Μαρία δικαιούται να διαφωνεί, να ελέγχει, να επικρίνει, να διαμαρτύρεται αλλά οι επίσκοποι θα πρέπει προφανώς να πάρουν την άδεια της κας Κανελλοπούλου προτού εκφέρουν κάποια κρίση. Όσο για τις υποδείξεις της κας Κανελλοπούλου προς το μητροπολίτη αναφορικά με την κρούση της καμπάνας, απ την οποία καθώς φαίνεται σφόδρα ενοχλήθηκε, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά! Γιατί όχι καμπάνες αλλά και οι λίθοι κεκράξονται για τα αίσχη τα οποία πρεσβεύει το πρώην από-κομμα και νυν κόμμα στο οποίο στεγάζεται ιδεολογικά και το οποίο αν κάποτε αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα τη μετατρέψει σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο και πορνοστάσιο!
Λ.Ν.


Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com