28 Μαΐ 2013

Λυκούργος Νάνης, “Σύνετε Σεβασμιώτατοι”!"ΣΥΝΕΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ"!
H επαινετέα απόφαση της ΚΕΝΕ διέσωσε την αξιοπρέπεια της νομοθετικής εξουσίας σε μια χρονική περίοδο που η τελευταία έχει,και δικαίως, απαξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Η εν θέματι απόφαση φανερώνει υπευθυνότητα αναφορικά με τη διαχείρηση του πολυδιάστατου ζητήματος του λεγόμενου αντιρατσισμού, ενός ζητήματος που η ανευθυνότητα και η αδίστακτη επιχείρηση κομματικής κερδοσκοπίας  μιας θλιβερής, αριστερόστροφης, δήθεν προοδευτικής μειοψηφίας το έχει μετατρέψει μέχρι στιγμής σε ένα πανάθλιο εργαλείο  ποινικοποιήσεως του φρονήματος και στοχοποιήσεως και απαξιώσεως όσων αντιτίθενται στα κελεύσματα των φονταμενταλιστών της "πολιτικής ορθότητας".

Ας ελπίσουμε ότι η δράκα των αβανταδόρων της νεοταξίτικης χούντας που "έβγαλε τα λυσσακά της", κατά το κοινώς λεγόμενο, τις τελευταίες  ημέρες, προκειμένου να υλοποιηθεί ο εθνοκτόνος  στόχος της, θα σεβασθεί την ετυμηγορία της κοινοβουλευτικής επιτροπής, θα "προσγειωθεί" και θα απόσχει από την υιοθέτηση  πρακτικών που την υπονομεύουν , αν και διατυπώνονται από πολλούς,  σχετικές σοβαρές επιφυλάξεις, μάλλον βάσιμες, δεδομένης της τηρηθείσης μέχρι τούδε ελεεινής πολιτικής συμπεριφοράς τους.
Η καινούρια αυτή εξέλιξη  είναι κατ αρχήν παρήγορη, όχι μόνο γιατί ματαιώνεται, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, η υλοποίηση του επαίσχυντου, στραγγαλιστικού της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου, δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ( ο όρος "ρατσισμός" έχει κακοποιηθεί και συνεχίζει να κακοποιείται αφάνταστα στα χείλη και τις γραφίδες των ψευτοπροοδευτικών  θολοκουλτουριαρέων που χωρίς αιδώ τον ταυτίζουν με τον υγιή πατριωτισμό) αλλά κυρίως διότι τεκμαίρεται πανηγυρικά  ότι ακόμη και μέσα στα πολιτικά κόμματα υπάρχουν νησίδες αντιστάσεως ενάντια στην επιχείρηση ισοπέδωσης των πάντων.
Κι ενώ η νομοθετική εξουσία επιτέλεσε κατά τρόπο αξιέπαινο το ηθικό και εθνικό της καθήκον, την ίδια στιγμή, η Εκκλησία της Ελλάδος  διά του προκαθημένου της έσπευσε παντελώς άκριτα να "αβαντάρει" το κατάπτυστο νομοσχέδιο κατασκανδαλίζοντας τους πιστούς και χαροποιώντας τους καραδοκούντες θιασώτες της θρησκευτικής, εθνικής και πολιτιστικής μας ομογενοποίησης.
Και να τερματιζόταν εδώ το κακό! Ενώ και "οι λίθοι κεκράξονται" ,εξ αιτίας του μεγέθους της πνευματικής ζημίας που συνεπάγεται για τον ένδοξο τόπο στον οποίο ζούμε η φίμωση της ελεύθερης σκέψης και του λόγου την οποία προωθεί το άθλιο νομοσχέδιο, ενώ ποινικοποιείται ο εκκλησιαστικός (αγιογραφικός και αγιοπατερικός λόγος) ως δήθεν ρατσιστικός και μισαλλόδοξος επειδή ονομάζει την αμαρτία διαφθορά και διαστροφή όπως και πράγματι είναι και ταυτόχρονα  στοχοποιούνται οι ποιμένες που δεν κάνουν εκπτώσεις στην εκφορά και κατάθεσή του, ενώ το ποίμνιο καταθέτει ποικιλοτρόπως την έμπονη αγωνία του και αναμένει την καταλυτική παρέμβαση των ηγητόρων του οι τελευταίοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως π.χ.του μητροπολίτη Καλαβρύτων και ει τινος ετέρου ,  σιώπησαν. Και κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πλειοδότησαν σε "αντιρατσισμό" ρίχνοντας νερό στο μύλο των εκκλησιομάχων και των αθέων.
Kαι κατ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο άφησαν το πεδίο ελεύθερο προκειμένου να αλωνίζουν οι ασχημονούντες μηδενιστές αλλά και έδωσαν την ευκαιρία στα γιουσουφάκια της κατεστημένης δημοσιογραφίας να μιλάνε για "προοδευτικούς" και "ανοιχτόμυαλους" απ τη μια μεριά και "φονταμενταλιστές" και "ρατσιστές" ιεράρχες απ την άλλη! Παρωνυχίδα αποτελεί, σεβασμιώτατοι, ο στραγγαλισμός της φωνής σας; Έχετε άραγε υποψιαστεί τι κυοφορείται στην περίπτωση που κάποτε καταστεί νόμος του κράτους το αναλεύθερο νομοσχέδιο; Αναλογιστήκατε τι πρόκειται να συμβεί; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ουσιαστικά η Εκκλησία θα τεθεί εν διωγμώ και θα περιοριστεί μονάχα στη διακονία των μυστηρίων; Σύνετε σεβασμιώτατοι και ανακαλέστε το συντομότερο στην τάξη τον αρχιεπίσκοπο για την τουλάχιστον επιπόλαιη παρέμβασή του υπέρ του θλιβερού νομοσχεδίου. Η Εκκλησία ανέκαθεν υπήρξε ο μπροστάρης στους ποικίλους αγώνες του έθνους και είναι θλιβερό να καταντήσει εξ αιτίας σας ουραγός !

Λ.Ν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η εκκλησιαστική αριστερή τρόϊκα(Δημητριάδος, Μεσσηνίας, Σιατίστης, ομού μετά του Ηλιού και Αλεξανδρουπόλεως)που ηγεμονεύει σήμερα στην Εκκλησία της Ελλάδος, συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Τι δε καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν όμως και ιεράρχες που κάθε άλλο παρά συμφωνούν με το τερατώδες νομοσχέδιο αλλά δεν καταθέτουν τη διαφωνία τους δημοσίως και αποφεύγουν να καυτηριάσουν την πρακτική των εκκλησιομάχων και εθνομηδενιστών εμπνευστών του. Απ αυτούς περιμένει ο πιστός λαός να αντιδράσουν κι όχι απ τους γνωστής ιδεολογικής κατευθύνσεως μητροπολίτες που αβαντάρουν με τον τρόπο τους τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Τα "ανδρείκελα" του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα καταθέσουν τελικά σε συνεργασία το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο! Πάτο δεν έχει ο κατήφορός τους!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Η διοικούσα "εκκλησία" εις την πλειονότητά της έχει εγκαταλείψει από καιρού το ποίμνιον της εις την βοράν χειμαζομένων νεοταξικών λύκων προασπιζόμενη τα κεκτημένα αγαθά της εκκοσμικεύσεώς της, ήτοι μισθολογικάς απολαβάς, παντελούς απουσίας ελέγχου εις τα οικονομικά των, εις το προκλητικόν των βίον, εις ηθικάς και άλλας τινάς παρεκτροπάς, άτινα σοβαρά παραπτώματα θα οδηγούσαν εις την καθαίρεσιν και πιθανότατα εις την δικαιοσύνην οιονδήποτε ιερωμένον εις τας παρελθούσας εποχάς. Το αντίτιμον τοιαύτης της ασυδοσίας είναι να εγκαταλειφθεί το χριστεπώνυμον φιλόχριστον πλήρωμα εις τον κλύδωνα της νέας τάξεως. Το σχίσμα ευρίσκεται ante portas και όσο και αν νομίζουν οι προσκυνημένοι εις την έναν τάξιν ιεράρχαι ότι τοιουτοτρόπως θα γλιτώσουν εκ του επερχομένου ολέθρου είναι βαθυτάτως γελασμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε γελασμένοι αν νομίζουμε ότι υφίσταται Ιεραρχία. Λίγοι κάνουν κουμάντο κι οι άλλοι υπακούουν τυφλά. Οπαδοί της Νέας εποχής και του Αντιχρίστου μας πρόδωσαν. Ο λαός μόνος του πρέπει να αντιδράσει και πολιτικά και εκκλησιαστικά. Με δυο λόγια ο σώζων εαυτόν σωθείτω.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com