17 Μαΐ 2013

Λυκούργος Νάνης, Περί των επαίσχυντων δηλώσεων Μπουτάρη


ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Ώστε αποτελεί "τιμή", κατά τη γνώμη  του γνωστού και μη εξαιρετέου κ.Μπουτάρη, η προκλητική "παρέλαση", στην πόλη των αγίων Δημητρίου και Γρηγορίου του Παλαμά,  κάποιων δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που ανερυθρίαστα και με περισσό θράσος προβάλλουν στην κοινή θέα την ξετσιπωσιά, την αναισχυντία, την αδιαντροπιά, τον αυτοεξευτελισμό τους! Είναι κι αυτό σημείο των δύστηνων καιρών μας!
Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο γεγονός ότι "παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς" αλλά επαίρεται και καυχάται κι όλας γι αυτό του το κατάντημα! Και "διαφημίζει" επιπλέον αυτήν του την επιλογή, και χρησιμοποιώντας παντοίου είδους σοφιστείες επιχειρεί, συνάμα, να πείσει τόσο τον εαυτό του όσο και την κοινωνία στην οποία ζει και κινείται ότι η ανομολόγητη σεξουαλική διαστροφή   αποτελεί μία απλή "παρέκκλιση", μία "παραλλαγή" απ το "θεωρούμενο" σαν φυσιολογικό, ένα διαφορετικό "σεξουαλικό προσανατολισμό".
Ότι η βάναυση υποβάθμιση της θεοειδούς προσωπικότητάς μας στο κτηνώδες αποτελεί μία εναλλακτική μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς. 'Οτι η αποκτήνωση, ο υποβιβασμός και η σε τελική ανάλυση διάλυση του ανθρωπίνου προσώπου που συνεπάγεται η υποδούλωση στο πάθος του σοδομισμού συνιστά πράξη απελευθέρωσης απ το ζυγό των "προκαταλήψεων" και τη συσσωρευμένη "σκουριά" του παρελθόντος. 

Άλλωστε, στη γέμουσα συγχύσεως και διαστρεβλώσεως της αληθινής εννοίας των λέξεων εποχή μας, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να μας ξενίζει και να μας γεμίζει με απορία! Το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο και τούμπαλιν, τη εμπνεύσει κατ αρχήν του "απ αρχής ανθρωποκτόνου" διαβόλου και τη "ευγενεί" συμπράξει των θεραπόντων του νεοταξίτικης προελεύσεως politically correct (των διαφόρων think tank, μέσων μαζικής εξαχρειώσεως των εγχώριων και αλλοδαπών "νταβάδων",αμαρτωλών ΜΚΟ, μηδενιστών πολιτικών, "στοχαστών" και δήθεν πνευματικών ανθρώπων "ων ο θεός η κοιλία"). 
Ω τλήμον Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος πολίτης σου, αντί με τις δηλώσεις  και τις εν γένει εκδηλώσεις του να περιφρουρεί τις ηθικές και πνευματικές αξίες που εξευγενίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και που "ποιούν ήθος", εκείνος αποδίδει τιμή στη διαφήμιση της απύθμενης διαστροφής!
Απομένει η λεγόμενη "πνευματική ηγεσία" της πόλης, με επικεφαλής τον επιχώριο επίσκοπο, να ανακαλέσει στην τάξη τον ασχημονούντα δήμαρχο και να μην αντιπαρέλθει το συγκεκριμένο, σοβαρό, ατόπημά του. Αρκετά μέχρι τώρα έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος τοπάρχης! Αλλά και οι πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους και που αγαπούν την πρόοδο της πόλης τους θα πρέπει, το δίχως άλλο, να αντιδράσουν με σθένος στην ελεεινή πρόκληση.
Αναφαίρετο το δικαίωμα του καθενός, στη σφαίρα της ιδιωτικής του ζωής, να ασχημονεί και να διαθέτει το σώμα του όπως αυτός νομίζει! Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προκαλεί το κοινό αίσθημα! Αυτό ας το καταλάβουν επιτέλους οι προπαγανδιστές της διαστροφής!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται, οτι δεν εχουμε κατανοησει ακομη,οτι η πνευματικη κριση ως προς την πιστη συνεπαγεται και την ηθικη κριση και πτωσει σε ακατονομαστα αμαρτηματα.Ειναι η τιμη που πληρωνονουμε, διοτι κληρος και λαος επι εναν αιωνα περιπου ανεχομαστε να αλοιωνεται και να χανεται η ορθοδοξη πιστη μας απο οικουμενιστας ιεραρχες.Κοιμωμαστε τον υπνο του δικαιου ,ενδιαφερωμαστε για τα επιγεια,αλλα επειδη χασαμε τα πνευματικα ,χανουμε και τα ηλικα και πληρωνουμε με βαριες ηθικες πτωσεις.Αφινωντας την επομενη γενια σε ενα μελον ,που διαγραφεται πολυ σκοτεινο.

Ανώνυμος είπε...

Έξεστι Μπουτάρη ασχημονείν!

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκει και κάνει ο λεγάμενος! Ο κόσμος έχει αποχαυνωθεί και αποβλακωθεί απ τα τούρκικα,τα πρωινάδικα, τα ματς, τις ατέρμονες συζητήσεις στα ΜΜΕ και αδιαφορεί για τα αίσχη με τη διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας. Στομαχόφρονες και υλόφρονες κατάντησαν οι νεοέλληνες!

π. Geras Imos είπε...

Το μόνο που απομένει είναι να κατέβει στρατιωτικό άγημα από το Γ' Σώμα Στρατού και να παρελάσει υπέρ των ανωμάλων... Που είναι χαμένος ο Άνθιμος;

Αντιοικουμενιστής είπε...

Αι υποψηφιότηται των φιλοσοδωμιστών καμίνη και μπουτάρη επεβλήθησαν εκ της νέας τάξεως. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι εις τας προσεχάς αυτοδιοικητικάς εκλογάς οι τρεις της συγκυβερνήσεως θα στηρίξουν ομού τους καμίνην και μπουτάρην εκ νέου. Αδελφοί γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ 6 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 11:06 μ.μ. το θέμα της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι ο Μπουτάρης και τα όσα αίσχιστα είπε. Δεν είναι το μοναδικό ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχολείται κανείς η προδοσία του Βαρθολομαίου. "Και ταύτα έδει ποιήσαι, κακείνα μη αφιέναι"!

Ανώνυμος είπε...

Στην Α' Προς Κορινθίους (στ' 9)επιστολή τονίζεται με σαφήνεια ότι δεν πρέπει να συμπεριφέρεται κανείς ως θηλυπρεπής ή αρσενοκοίτης.
Η επίσημη Εκκλησία πώς αντιδρά στην πτοϊούσα σήψη;;;

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία της Ελλάδος σπεύδει παντελώς άκριτα, διά του προκαθημένου της, να "αβαντάρει" το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. Αντί να πιάσει το φραγγέλιο, δηλαδή το όπλο της εφαρμογής των ιερών κανόνων, αυτή ερωτοτροπεί με την κοσμική εξουσία, την τύποις χριστιανική, αλλά κατ ουσίαν αχρίστιανη και αντίχριστη.

Ανώνυμος είπε...

Για τον εκτο Ανωνημ
Υπαρχει και για τον Πατριαρχει σχολειο αν κοιταξεισεις το αρθρο απο τη Συμπροσευχη του Πατριαρχει με τον Αngelo Scola

Ανώνυμος είπε...

Για τον εκτο ανωνημο,
συγνωμη δεν το προσεξα ,αλλα εκτος απο το παραπανω, υπαρχουν στο αρθρο <Συναντιση του Πατριαρχει στην ενθρωνηση του παπα< τρια σχολια, ελπιζω το τριτο να σαρεση.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com