4 Ιαν 2013

Μυστικός υπόγειος ναός Σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού


Μυστικός υπόγειος ναός Σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού
(Αεροφωτογραφία του επίγειου μηνύματος προς εξωγήινους: δύο κύκλοι που ενώνονται και στη μέση έχουν ο καθένας ένα σχέδιο σε σχήμα διαμαντιού)
Μυστικός υπόγειος ναός Σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού
Πιθανολογείται ότι βρίσκονται θαμμένα κείμενα του ιδρυτή Λ. Ρον Χάμπαρντ,
Βρετανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως στην έρημο του Νέου Μεξικού βρίσκεται μία μυστική εγκατάσταση της Σαϊεντολογίας που περιλαμβάνει τόσο έναν υπόγειο  ναό της αίρεσης, όσο κι ένα τεράστιο σχέδιο-μήνυμα για τους εξωγήινους: ένα αγρογλυφικό (crop circle), το οποίο είναι ορατό μόνο από αέρος.

Στο νέο βιβλίο του δημοσιογράφου του BBC, Τζον Σουίνι, με τίτλο «Η Εκκλησία του Φόβου: Μέσα στον Περίεργο Κόσμο της Σαϊεντολογίας (Church of Fear: Inside the Weird World of Scientology) αναφέρεται ότι στην περιοχή του Ρόσγουελ, στην έρημο του Νέου Μεξικού, υπάρχουν δύο τεράστιοι ενωμένοι κύκλοι, καθένας από τους οποίους έχει στο εσωτερικό του ένα σχήμα σαν διαμάντι, που θεωρούνται μήνυμα προς τους εξωγήινους - οι οποίοι μπορούν να το διακρίνουν μόνο από ψηλά.
Τα προαναφερθέντα σχέδια δημιουργήθηκαν για να καθοδηγήσουν «κάποιους ξεχωριστούς Σαϊεντολόγους που θα επιστρέψουν από το διάστημα για να βρουν τα δημιουργήματα του Χάμπαρντ [του ιδρυτή της αίρεσης] έπειτα από έναν μελλοντικό Αρμαγεδδώνα».
Ο βρετανός ρεπόρτερ ισχυρίζεται επίσης πως η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει κατασκευάσει έναν τεραστίων διαστάσεων υπόγειο καθεδρικό ναό, όπου βρίσκονται θαμμένα κείμενα των διδασκαλιών του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ, ο οποίος ίδρυσε την Εκκλησία το 1952. Ο ναός, που βρίσκεται κρυμμένος στο βουνό Μέσα Χουαρφενίτα, φέρεται να έχει κοστίσει πολλά  εκατομμύρια δολάρια και να κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.  
«Στο θησαυροφυλάκιο του καθεδρικού βρίσκονται τα διδάγματα του Χάμπαρντ χαραγμένα σε φύλλα χρυσού, μέσα σε σφραγισμένα κουτιά από τιτάνιο», αναφέρει ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει ότι ο ναός είναι ανθεκτικός μέχρι και σε μια έκρηξη από βόμβα υδρογόνου, καθώς περιβάλλεται από τρία στρώματα από ατσάλι μεγάλου πάχους.
«Αν κάνω λάθος για το γεγονός ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας πιστεύει στους εξωγήινους, τότε γιατί χάραξε στο έδαφος αυτά τα γιγαντιαία σύμβολα μέσα στη μέση της ερήμου, τα οποία είναι ορατά μόνο από το διάστημα;», αναρωτιέται ο Σουίνι στο βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στη Βρετανία.
Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, μέλη της οποίας είναι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Τομ Κρουζ κι ο Τζον Τραβόλτα, πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι αθάνατα όντα με μετενσαρκωμένες ψυχές.
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως οι Αρχές στο Βέλγιο, έπειτα από πολύχρονη έρευνα, είναι έτοιμες να απαγγείλουν κατηγορίες στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, εκβιασμούς, ακόμα και για παράνομη χρήση φαρμακευτικών ουσιών. Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η ευρωπαϊκή έδρα της Σαϊεντολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com