4 Δεκ 2012

Το τέλος της Ευρώπης: Απαγόρευση τοποθέτησης του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεγάλη Πλατεία των Βρυξελλών...



Φέτος, δεν θα το δείτε, αλλά στη θέση του ένα... "φαρμακείο"! Δείτε πιο κάτω.
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των Βρυξελλών, απαγόρευσαν την περασμένη Τετάρτη την εγκατάσταση του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου για να μη «προκαλέσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που μπορούν να το θεωρήσουν προσβλητικό».

Ένα «φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο» τοποθετείται όμως κάθε χρόνο από «αμνημόνευτα» χρόνια στη Grand’ Place (Μεγάλη Πλατεία) των Βρυξελλών. 
Αλλά φέτος, τόσο το δέντρο όσο και η Φάτνη (αν και του Μουσουλμάνου Προφήτη Ιησού) δεν θα εγκατασταθούν.
Πολλές πόλεις στο Βέλγιο έχουν μουσουλμανικό πληθυσμό σε πλήρη άνθηση. Μια μελέτη του 2008 έδειξε ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν το 25,5% του πληθυσμού των Βρυξελλών, το 3,9% στη Φλάνδρα, και το 4,0% στη Βαλλονία.
Δύο μουσουλμάνοι έχουν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Βρυξελλών και έχουν υποσχεθεί ότι θα μετατρέψουν το Βέλγιο σε ισλαμικό κράτος βασισμένο στο νόμο της σαρίας.
Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί όλες αυτές οι χώρες κατακρίνουν το Ισραήλ: είναι η μόνη που προστατεύει από την ισλαμική μάστιγα!
Δείτε και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήδη προ της αναφανδόν αποκηρύξεως, περί ής πρόκειται, τα εκεί Κράτη είχον από πολλού εγκαταλίπει την Καθολικήν Ορθόδοξον Εκκλησίαν. Έπόμενον, ώστε, εσβεσμένου του Φωτός και της Χάριτος, να αναζητούν αλλαχού την αλήθειαν και να ορύττουν φρέαρ συντετριμμένον. Σημειωτέον δε, όπερ και το καθ΄ημάς ενδιαφέρον, ότι εν Βρυξέλλαις εδρεύουσι τινές των κεντρικωτέρων θεσμών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως...
Ας μη λησμονώμεν και ότι το εν λόγω Κράτος είναι βαθέως διηρημένον εις τας δύο Κοινότητας Φλαμανδών και Βαλώνων και ότι προ ολίγων ετών απητήθη χρονικόν διάστημα υπέρ το έτος διά να σχηματισθή Κυβέρνησις μετά τας γενομένας εκλογάς.... Και δύο έτι παρατηρήσεις: πρώτον, ότι αι δύο κρατικαί οντότητες, Ελλάδος και Βελγίου, είναι σχεδόν ομήλικαι: αμφότεραι συνέστησαν ως Ανεξάρτητα Κράτη τω 1830 έτει, εάν δεν απατώμαι, και ότι εις τον Λεοπόλδον (πρώτον Βασιλέα του Βελγίου) είχε προταθή το ελληνικόν στέμμα. Δεύτερον, ότι εν Βελγικώ Κογκώ εγκαθιδρύθη περί τα τέλη του 19ου αιώνος έν των απανθρωποτέρων και στυγνοτέρων αποικιοκρατικών καθεστώτων της Ιστορίας. Ήδη δε η τέως αποικιοκρατική Δύναμις αλούται εκ των έσω....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com