7 Νοε 2012

Ποιοι έχουν κέρδος από τις εξεγέρσεις των μουσουλμάνων

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;
    Οιστρηλατημένος αιγύπτιος μουλάς σε μια από τις καθημερινές διαδηλώσεις των φανατισμένων μουσουλμάνων κατά των αμερικανών, για την προσβλητική κατά του Μωάμεθ ταινία, ενώπιον χιλιάδων διαδηλωτών, έσκισε και έκαψε την Αγία Γραφή. Δεν έφτασε μόνο αυτό αλλά δήλωσε πως  «την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της», με τα πλήθη να επευφημούν, να βρίζουν και να απειλούν, με το γνωστό σύνθημα: «έρχεται, έρχεται το Ισλάμ» και «έρχεται, έρχεται του Μωάμεθ ο στρατός»!
Ο εν λόγω μουλάς είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού: «Το Ισλαμικό Έθνος», μέσω του οποίου βρίζει και απειλεί τον Χριστιανισμό, πυρπολώντας κυριολεκτικά τα φανατικά ένστικτα των εκατομμυρίων τηλεθεατών του!
Θεωρούμε ότι η κατάσταση κρίνεται σοβαρή και η εξέλιξή της δε γνωρίζουμε ποια θα είναι. Υποπτευόμαστε ποιους στόχους εξυπηρετεί και ποιοι οργάνωσαν και υποκίνησαν αυτή την εκρηκτική κατάσταση σε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο. Έχουμε όμως τη βεβαιότητα πως εκείνοι που «σκάρωσαν» την ηλίθια όντως ταινία, δε μισούν το Ισλάμ, αλλά τον Χριστιανισμό, διότι ο τελικός αποδέκτης των «πυρών» των μουσουλμάνων είναι αυτός!
Αποκλείεται λοιπόν οι «κεφαλές» των μουσουλμάνων, οι οποίοι εξωθούν τις φανατισμένες ορδές σε πράξεις βίας, όπως ο ανωτέρω μουλάς, να είναι όργανα, των δημιουργών της ταινίας, σκοπεύοντας να τους στρέψουν κατά των Χριστιανών; Πάντως, για ένα είμαστε σίγουροι, ότι το Ισλάμ και ο προφήτης του, δεν αποτελούν στόχο για τους αφανείς συνωμότες του κόσμου. Πραγματικός στόχος τους  για εξαφάνιση είναι ο Χριστός και για εξόντωση η Εκκλησία Του! 
Ορθόδοξος Τύπος,2/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com