14 Ιουν 2012

Λυκούργος Νάνης, Η σκευωρία και τα μείζονα θέματα


Το τοπίο που μέχρι πρότινος ήταν θολό άρχισε να ξεκαθαρίζει. Η εξέλιξη της όλης υποθέσεως αποκαλύπτει οσημέραι ότι πρόκειται για σκευωρία την οποία εξύφαναν κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι με απώτερο σκοπό να εξυπηρετήσουν πολιτικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Κατά πάσα πιθανότητα για να πλήξουν την κυβέρνηση Καραμανλή εξ αιτίας των επιλογών της στον ενεργειακό τομέα που μετέβαλλε άρδην το δόγμα της προσδέσεως της χώρας μας στην Ατλαντική Συμμαχία και από ενεργειακής πλευράς αφού επελέγη η σύνδεση με τη Ρωσσία.
Όπως και να χει το πράγμα πάντως,ο υποφαινόμενος απλώς εικάζει για τα αίτια της δημιουργίας της σκευωρίας,εβλήθη στο πρόσωπο του ιερομονάχου Εφραίμ ο μοναχισμός που αποτελεί εξ αντικειμένου πυλώνα αντιστάσεως απέναντι στη Νέα Τάξη.

Δημιουργείται προσέτι μείζον θέμα για κάποια βοθροκάναλα,λυπάμαι γιατί αδικώ τους...βόθρους αλλά δε γίνεται αλλοιώς,που λύσσαξαν κατά του ηγουμένου.Μούγκα στη..στρούγκα για την αθώωση.Αυτή είναι η...αντικειμενικότητα και... αμεροληψία της τετάρτης μας εξουσίας όπως είπε κάποτε ο αοίδιμος Ιερώνυμος Κοτσώνης.
Θέμα δημιουργείται επίσης και για το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως που τήρησε σιγήν ιχθύος εν προκειμένω με συνέπεια να καλύψουν το σχετικό κενό οι Ρώσσοι.

Δείτε και:-Άρειος Πάγος: Δεν υπάρχει αξιόποινη πράξη… Αθώοι Γ. Εφραίμ, Μοναχός Αρσένιος και Μαρία Ψάλτη‏

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com