25 Απρ 2012

Συνέπειες Οικουμενισμού


Στη φωτογραφία ντυμένος κλόουν ο Ρωμαιοκαθολικός «ιερέας» Grzegorz Wita  και καθηγητής του τμήματος Οικουμενικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου της Σιλεσίας στο Κατοβίτσε (Katowicach) Πολωνίας. Η φωτογραφία είναι από συνέδριο για την ιεραποστολή στους νέους.

5 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Είχε πει : Σας πάω με τα σκουλαρίκια.

Αν ζούσε, θα μας έλεγε : Σας πάω και με τα κίτρινα μαλλιά, τα ιμο, τα τρέντυ, ξυρισμένους "γουλί" και σημαδεμένους.

Ποιος μίλησε ποτέ για τη λέξη σεβασμός; Νομίζω ότι είναι άγνωστη, αρχαία, και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις γίνεται χρήση : Όταν πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο εν λόγω ιερέας έχει μία θέση ανάλογη με αυτήν του Μεγάλου Πρωτοπρεσβυτέρου και μεγάλου (επίσης) οικουμενιστή π. Γεωργίου Τέτση.
Επίσης, η εν λόγω στολή παραπέμπει στο Πατρινό Καρναβάλι και ενδεχομένως και σε γνωστό εκ Πατρών μουσικολογιώτατο οικουμενιστή.
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Άραγε πιστεύουν στο Θεό αυτά τα υποκείμενα;Τον φοβούνται καθόλου;Αλλά φρόντισαν να Τον υποτάξουν κι Αυτόν υπό το πρωτείο του Ευρωπαίου ανθρώπου κατά τον άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς!Σαπισμένη Δύση!Τι καλά που περάσαμε με το μύθο του Ιησού ομολογούσε κυνικά και αναίσχυντα αποθανών τις πάπας ευρισκόμενος στην επιθανάτιο κλίνη του!Μ αυτά τα καρναβάλια θέλουν κάποιοι να μας ενώσουν!
Λυκούργος Νάνης

π. Geras Imos είπε...

@25/4, 1:17

Οι γνωστοί άγνωστοι μουσικολογιώτατοι Πατρινοί δεν αντέδρασαν όταν έκαναν τον π. Εφραίμ καρναβαλικό άρμα. ΟΛΟΙ (οικουμενιστές και μη) άφησαν έναν αρχιμανδρίτη να παλέψει μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο. Αν όμως κάνουν τον «άγιο Πατέρα» καρνάβαλο, η Πάτρα θα γίνει Πομπηία από τις αντιδράσεις του Συνδέσμου Αγαπολογίας.

XΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Οι παπικοί έχουν «κληρικούς» που παριστάνουν τους κλόουν, εμείς στην Ορθοδοξία έχουμε κλόουν που παριστάνουν τους ευσεβείς κληρικούς... Εννοώ τους οικουμενιστές «ορθοδόξους» που παίζουν σκηνικώς θέατρο σύμφωνα με τα λόγια των επί του Λατινόφρονος Πατριάρχου Βέκκου μαρτυρησάντων Αγίων Αγιορειτών Πατέρων.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com