15 Δεκ 2011

Ο Δημήτρης Χριστόφιας δέχτηκε τον Αντιπρόσωπο του Μεγάλου Μουφτή στην Κύπρο


Ο Πρόεδρος δέχτηκε τον Αντιπρόσωπο του Μεγάλου Μουφτή στην Κύπρο

Την ευχή όπως η Κύπρος αποτελέσει και πάλι ένα ειρηνικό παράδειγμα για όλο τον κόσμο, εξέφρασε σήμερα ο Αντιπρόσωπος του Μεγάλου Μουφτή στην Κύπρο και Ιμάμη του Τεμένους Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα, Σιακίρ Αλεμντάρ.
Μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ιμάμης Αλεμντάρ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «συμφωνήσαμε να συναντηθούμε ξανά για να συζητήσουμε για το δρόμο προς την ειρήνη σε αυτό το νησί».

«Και οι δύο ευχόμαστε το νησί μας να αποτελέσει και πάλι ένα ειρηνικό παράδειγμα για όλο τον κόσμο», είπε ο Ιμάμης Αλεμντάρ. Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος τους μίλησε για τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση «και εμείς του είπαμε ότι υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του. Μιλήσαμε, επίσης, για κάποια θέματα γραφειοκρατίας, τα οποία αντιμετωπίζουμε».
Ερωτηθείς αν τα θέματα αυτά αφορούν στο Τέμενος Χαλά Σουλτάν, ο Ιμάμης απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας ότι αφορούν και σε γενικότερα θέματα. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι τα ζητήματα αυτά δεν αφορούν σε κάτι «που δεν μπορεί να επιλυθεί με μεγαλύτερη προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com