30 Νοε 2011

Πάνε να βγάλουν παρανοϊκό τον δολοφόνο της Νορβηγίας


Aπό παρανοϊκή σχιζοφρένεια πάσχει ο «μακελάρης της Νορβηγίας», ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, που εκτέλεσε τον περασμένο Ιούλιο 69 νέους στο νησί Ουτόγια και σκότωσε άλλα οκτώ άτομα με εκρηκτικό μηχανισμό τον οποίο τοποθέτησε στο κέντρο του Όσλο. Αυτό αναφέρει η έκθεση των ψυχιάτρων που τον εξέτασαν μετά τη σύλληψή του.
Εάν γίνει δεκτή η ψυχιατρική εκτίμηση από το δικαστήριο, ο άνθρωπος που αιματοκύλισε τη Νορβηγία δεν θα περάσει ούτε μία νύχτα στη φυλακή, αλλά θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Μπράιβικ ζούσε σε ένα παράλληλο σύμπαν παραισθήσεων που του επέβαλλαν τι να κάνει.
ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ
Παράφρων; Ναί. Κλινικά Ἠλίθιος; Ὄχι: Καί ἐνῷ ἡ τερατωδία τῶν πράξεών του ―καί, μάλιστα, εἰς βάρος ἀνυπεράσπιστων ὁμοεθνῶν του (ἰδίως ἀθώων παιδιῶν)― τόν καθιστᾷ, στά μάτια μας, παράφρονα καί παρανοϊκό, ἡ πρότερη πορεία τῆς ζωῆς του ἀποδεικνύει ―πέραν πάσης ἀμφιβολίας― ὅτι, βλάξ, ἠλίθιος ἤ μειωμένου καταλογισμοῦ, ὑπό τήν κλινική ἔννοια τῶν ὅρων, δέν εἶναι.  (Δείτε  Παρανοϊκοί , ήρωες ή νεο-ναζί;)

Δείτε και:

-Μοναχός Μωυσής, Αγιορείτης, Μπρέιβικ

-Δάφνη Βαρβιτσιώτη, Παρανοϊκοί , ήρωες ή νεο-ναζί;

-Νορβηγία: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο δράστης του μακελειού

-Ο δολοφόνος της Νορβηγίας και οι Νεο-Ναΐτες Ιππότες

-Ο ύποπτος ρόλος των ΜΜΕ και η εξαιρετικά ύποπτη πολιτική δράση των Ρωμαιοκαθολικών στην Ελλάδα

-Πυροβολούσε ακούγοντας μουσική από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com